Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Haftalık Olağan Ankara Buluşması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Haftalık Olağan Ankara Buluşması

Benim için gece yeni bitti. Son derece eğlenceli ve yorucu bir gündü. Günün en güzel kısmı da sizlerle geçirdiğim kısmıydı. Bu yüzden katılan ve organize eden herkese teşekkür ederim. Bu geceki yemekten sonra artık hiçbir şey yememeyi düşünüyorum bir süre.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
      Masraflar sıkıntı değil abicim.Sıkıntı babam'da bitiyo Ama nasip olursa Ramazan'dan sonra bi düğün için Ankara'ya gelecek Abim(kesin değil).Ona takılıp geleceğim mutlaka.
      Valla bilemem gelde nasıl gelirsen gel işte senin gelişin etkinlik günü olacak

Yorum

İnşallah Abi.Bende çok istiyorum gelmeyi.Sizlerle yüz yüze tanışıp, kaynaşmayı Şimdilerde olmasa bile garantisini veririm ehliyeti aldığım zaman olacak )

Yorum

Yorum

çok güzel bir buluşma olmuş, go-kart etkinliği ayrı bir güzellik katmış ayrıca afiyet olsun , menüsü çok güzel ve fiyatı da çok uygun , inşallah kısa bir zaman zarfında izmirde de böyle bir buluşma temenni ediyoruz

Yorum

Afiyet olsun

Hep boyle nese dolu huzurlu saygili mutlu etkinlikler yapin
              diger illere duyrulur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Taş geldi sanki

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

cok ımrenndım resımlerı gorunce ben pazar zannedıyordum bulusmayı hos ctsı olduda ne oldu ne oldu tükkanı bırakamazdım ınsallah ılerkı bulusmalara katılrm

Yorum

Arkadaslar belekten selamlar eminim güzel bir buluşma olmuştur umarım eğlenceli zaman gecirmissinizdir

Yorum

Kaan'cığımın bana attığı makasın videosu zaten forumda var;

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

İkinci seansın son turuna kadar önümdeki araçla yarışıyordum. Bir süre Kaan önüme geçmişti ve çarpmamak için de çok uğraş vermiş, ancak bir aralık bulup 3.-4. turda geçmiştim. En son dar bir virajlar silsilesine girdiğimde tur bindirdiğim 1 numaralı araca çarpmamak için uğraş veriyordum. Tam düzlüğe çıkıp önümdeki aracı geçmeye yeltendiğimde aradan birden Kaan fırladı hem de oyunun bitmesine yaklaşık 15 saniye kala.

Neyse rövanşını yaparız Kaan

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                        Taş geldi sanki
                        Taşın geldiğini hissettiysen sorun yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Güzel buluşma olmuş Allah neşenizi ve mutluluğunuzu daim etsin.Nice buluşmalara İnşallah...

Yorum

Abi şehir dışına çıktım yeni geldim aklım hep sizdeydi bir umut pazar olur belki diye düşünürken yıkıldım şu anda Neyse sağlık olsun
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Vallahi eymen kardes bir sonrakine kesinlikle bekliyoruz.bu arada taner kardesim kendimizden gectik izmir diyoruz ancak hicbir haber alamiyoruz.haydi artik aktivitelerinizi gorelim.saygilar sevgiler

Yorum

Herşeyden önce, Go-Kart etkinliğine katılan tüm "INSIGNIATEAM" ailesine ayrı ayrı teşekkür ederim. clapclap

Vaktimin kısıtlı olması nedeniyle, yarım saatte olsa güler yüzleri ve mutlulukları görmek beni gerçekten sevindirdi.

Ayrıca, Nuri kardeşime de "BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN" diyorum.

Fotoğraflar da bir harika, hele kebap bölümü daha da bi güzel. İnşallah bir daha ki sefere.....

Yorum

İşleniyor...
                                X