Vallahi arabası ne olursa olsun bizle olan herksin katılımı bizi onurlandırır.Hadi Ankara bu hafta sonu toplanıyoruz. iki üç hafta oldu toplanmayalı bu bize çok uzun bir süre. Bunu telafi etme zamanı .
Adım Utku Aksoy. 35 yaşındayım uzman dişhekimiyim. Özel bir klinikte çalııyorum.Ankara organizasyon sorumlusuyum.Çok degerli kardeşlerimle birlikte insigniateamin Ankara grubunu yürütüyoruz.Bundan da özelilikle insigniateam ailesi ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Sanki yarışmaya katılıyorum. Neyse haftasonu görüşüp tanışacağız inşallah.saygılar sevgiler....
Tanıştığıma memnun oldum Utku kardeşim ben de emekli banka müdürüyüm 46 yaşındayım haftasonu görüşeceğiz inşallah saygılar sevgiler.
Hadi bakalım seninlede tanışmanın zamanı geldi Valla Resite kulaklarını cınlattık zaten daha öncesinde bilgine
Ben de şimdiye kadar buluşmaların fotoğraflarına katılmışım gibi zevkle bakıyordum inşallah artık bizzat olmak istiyorum Emre abi.Evet Bora beyle sizin hakkınızda biraz konuşmuştuk ben siteden bahsetmiştim gerçekten onlar da sıkılmadan herşeyimle ilgilendiler her gün başlarını ağrıttım alana kadar
Yoo Valla benim seni ne kadar daha yüz yüze tanımama rağmen nasıl bi akrdeşim görüyorsam onlarda seni tanıyıp öyle görmüşler çok iyi bahsedip kulaklarını cınlattık inşallah kısmet olurda pazar günü müsait olursan kesin gel bekleniyorsun artık
Yorum