Duyuru

Collapse
No announcement yet.

13.07.2011 Opel Opak Buluşması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 13.07.2011 Opel Opak Buluşması :)

Bugün Ankaraya Gelen Mehmet abim ile beraber ufak bir buluşma yaptık
    Mehmet abinin yoğun gün programından ötürü buluşacağımız kesin olmadığı için duyuru yapamadık malesef boş olduğu andada hemen bi görüşme ayarladık
    Ben yola çıkacağımdan ötürü Aracı servise götürüp rutin kontroller yaptıracağımı kendine ilettiğimde oda bir kaç güncelleme işi olduğunu ve onada uygun olacağından dolayı saat 17.00 gibi buluşup beraber İstanbul yolu üzerinden Opel OPAK'ın yolunu tuttuk
    İstanbul yolunda Siyah İrmcher Modifiyeli 4 ekzost çıkışlı İzmir Plakalı bir kardeşimizde tesadüfen bize katılınca yine renkli görüntüler ortaya çıktı Tanışma fırsatımız olmadı ama camdan da olsa Araçların güzelliğinden ötürü birbirimize Allah nazardan esirgesin Temennilerinde bulunmayı ihmal etmedik,

Bu arada Mehmet abimde yeni aldığı anahtarlık kamerasını test etmek için epey bi görüntü yakaladı

Servise geldiğimiz zaman Opak Yunus kardeşim Mehmet abi ve ben ve tabi Opak Ustaları ayakta güzel sohbetlerle bir yandanda benim arabanın Rutin kontrelleri arasında Mehmet abinin gri şimşeğinin Güncellemeleri ve Motor temizliği yapıldı,
    Ordan sonrasında Bahçelide Bir cafede birşeyler içtikten sonra Ayrıldık...

Mehmet abi güzel sürprizinden ve Samimi abilğinden ötürü teşekkür ederim yüz yüze tanışmak bugüne kısmetmiş

Azda olsa Resimler

Mehmet abimin Çekmiş olduğu videolar...

Benim çekmiş olduğum Kısa Video...

Ynt: 13.07.2011 Opel Opak Buluşması

Mehmet abim aracının maşallahı var Gri mükemmel gösyeriyor vallahi

Yorum

Emre sakallarımı kestin sen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
        Emre sakallarımı kestin sen
        Sakalıda bıyığıda kestim kardeş İsyan ettim bi

Yorum

haha haha belli kardeşim belli haha

Yorum

haha haha belli kardeşim belli haha
            Yaz günü bu iş temposunda sakalmış bıyıkmış zor kardeş valla berberde kafayıda 3'e vurduracaktımda az serinleyince bizim berber çocuğa napıyon ula sen dedim
            Serinleyince aklım başıma geldi geri

Yorum

Tuh ya mehmetle gorusmek tanismak bir nasip olmadi.umaeim en yakin zamanda gorusuruz. Bu rada irmscher nail olmus yakismis mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Tuh ya mehmetle gorusmek tanismak bir nasip olmadi.umaeim en yakin zamanda gorusuruz. Bu rada irmscher nail olmus yakismis mi?
                Valla Abi Mehmet abinin dediğim gibi durumu hiç belli olmadığı için çok aniden gelişti görüşmemiz bulunduğu yerde iş yerime yakın olunca hemen beraber opak a doğru hareket ettik,
                İrmcher için söyleyebileceğim tek şey Spoiler olmamış olmamış olmamış

Yorum

Zaten sana daha once de dedigim gibi dpoyler olarak en guzeli gm in kendisininki.peki tampon alti egzos falan nasildi?

Yorum

Zaten sana daha once de dedigim gibi dpoyler olarak en guzeli gm in kendisininki.peki tampon alti egzos falan nasildi?
                    Abi bak o güzeldi işte Ses yoktu arabada ama görüntü güzeldi zaten senin arabaya hemen bi arka tampon eki öne gerek bile yok bence arka difüzör ve 4 lü ekzost bunlarla beraber bi sprint booster
                    Sessiz Sessiz Kükreyecek

Yorum

Gece gece ver kaplanin gazini ver de abin yine borcun icine girsin. Ama saka bir yana tampon altligini zaten odakla konustuk. Hadi bakalim hayirlisi girdik bir yola gerisi hayrola.......

Yorum

Gece gece ver kaplanin gazini ver de abin yine borcun icine girsin. Ama saka bir yana tampon altligini zaten odakla konustuk. Hadi bakalim hayirlisi girdik bir yola gerisi hayrola.......
                        Ne gazı abi yapılacak bunlar artık istiyor senin araba bunu
                        Cep her ne kadar Yandım desede Arabada bir o kadar yansın beee diyor işte
                        Ön görüntüyü artık arka tarafla tamamlamanın vakit çoktan geldi...

Yorum

Mehmet, alacağın olsun. Ankara'ya geliyorsun haber vermiyorsun...
                          Not: Ben de dün İstanbul'daydım ama gene de alacağın olsun...

Yorum

Ozel islerim sebebi ile Ankaradayim.

Emreninde bahsettigi uzere, islerimin belirsizligi sebebi ile planli bir bulusma degildi.

Aksam uzeri islerim bitince bulundugum yere yakin olmasi sebebi ile Emreyi aradim. Servise gideceginden bahsedince, sileceklerin zamansiz calismasi sorununu giderme amacli beraber gidebilecegimizi soyledim. Ortada bir yerlerde bulustuk ve Opak servise dogru yola koyulduk. Masallah, Emrenin OPC harika.
                            Yolda 35 plakali HB insignia ile mini bir konvoy yaptik.
                            Mini kamera ile video cekmeye calistim. Opak'a gidince silecek sorunundan bahsettim.
                            Arac guncellemelerinin yapildigi sisteme islenmesine ragmen, sistemde yapildi gozuken guncellemelerin aslinda yapilmadigini ogrendik.

Guncellemer yuklendi.

Opak serviste yakin ilgi ile karsilandik. Yunus Bey ve Opak calisanlarina tesekkurler.
                            Sonrasinda biryerlerde kahve molasi verdik ve ayrildik.

Yakin ilgisi ve misafirperverligi icin Emreye tesekkurler.

Utku: En kisa zamanda

Murat abi : alacaklarim iyice cogaldi.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ben soyluyorum ama takmisiniz siyaha beyaza, gozunuz baska bir sey gormuyor.

Mehmet abim aracının maşallahı var Gri mükemmel gösyeriyor vallahi
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X