Yaz günü bu iş temposunda sakalmış bıyıkmış zor kardeş valla berberde kafayıda 3'e vurduracaktımda az serinleyince bizim berber çocuğa napıyon ula sen dedim
Serinleyince aklım başıma geldi geri
haha haha haha
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Dun aksamki Izmir bulusmasinda biz de siyah sedan stil paketli bir irmscher gorduk. Hatta kartimizi falan verdik. Spoiler takmamisti ve jantlar orjinal stil paket jantiydi. Arkadaki dort egzos disinda arac hos duruyordu. Herhalde Izmirde bayagi bir irmscher var.
Mehmet Bey, Ankara'ya kadar gelmişsiniz, görüşemediğimiz için gerçekten üzüldüm. Ben geliyorum Kebapları hazırlayın demeniz yeterliydi.
Cemil abi, Mehmet merzifonda biliyorsun. Bana bir Kuzu çevirme sözü vardı. Bir hafta sonu arabalara atlayıp gitsek mi? Böylece Ankara'ya gelipte haber vermemesinin cezasını kesmiş oluruz.
Mehmet Bey, Ankara'ya kadar gelmişsiniz, görüşemediğimiz için gerçekten üzüldüm. Ben geliyorum Kebapları hazırlayın demeniz yeterliydi.
Cemil abi, Mehmet merzifonda biliyorsun. Bana bir Kuzu çevirme sözü vardı. Bir hafta sonu arabalara atlayıp gitsek mi? Böylece Ankara'ya gelipte haber vermemesinin cezasını kesmiş oluruz.
kuzumu banada yemek sözü vardı ben benim traktöre bir kaç kişi alır gelirim pazara ayarlayın
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yanılmıyorsam, Mehmet bey önümüzdeki hafta yine Ankara'da olacak, ama Merzifona gidip bi kuzu çevirmeye de hayır demem yani.
Bu arada en sonunda mehmetle tanistik ve cok guzel bi muhabbet gerceklestirdik.sanki kirk yillik bir dost gibi hissettigimi soyledim kendisine o da ayn duygulara sahip oldugn soyledi.bizim ailemizin baglarinin ne kadar kuvvetli oldugunu bir kez daha anladim.ayrica kandil gunu bir kez daha bagkarin kuvvetliligi aciga cikti belki 10ila15 mesaj attik birbirimize yine belkidort bes tane telefon konusmasi yaptik.allaha sukur bu muhabbet hicbir sorun olmadan devam ediyor ve umarim senelerce deavm edecek......herkese saygi ve selam
Yorum