Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hafta Sonu KARADENİZDEYİM 15-16-17 ! ( Bu bir Spontane Buluşma girişimidir :) )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hafta Sonu KARADENİZDEYİM 15-16-17 ! ( Bu bir Spontane Buluşma girişimidir )

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    su uzungöl işine bi el atsana emre yapalım bi haftasonu karadeniz cıkartması insigniacılarıda toplaya toplaya gideriz oralara
    yapalım abi ama bunun için iyi bir tarih gerekir uzun göl olayı katılacak arkadaşlarımız için baya uzak bir mesafe bakalım onuda yaparız abi birlikte olalımda gerisi kolay

Yorum

Ynt: Hafta Sonu KARADENİZDEYİM 15-16-17 ! ( Bu bir Spontane Buluşma girişimidir

saat 19.20 itibariyle yola çıkıp saat 01.30 da Bulancağa inmiş bulunmaktayım bir saatlik mola ile beraber.
      Depoyu 300 lira ile 97 oktan doldurup hızım 140 altına pek inmeden 245 üstüne çıkmadan bu aralıkta 10 litre ortalama ile 580 km yol yaptım ışık yanması şuan için an meselesi ışığa kadar ve ışıktan sonrası için bi 80 - 90 km daha gideri olduğu düşünülecek olursa bir depo ile 670 km yol yapabiliyorum yüksek performansla,
      bu arada detaya girmeden kısaca yolda 42 .. ..5 plakalı bir a6' yı resmen yerle yeksan etmiş bulundum hatta bir kaç kerede yol boyunca denedik maşallahı vardı yüksek hızlarda birbirimşze her ne kadar yakın gitsekte 80 - 200 arası çok büyük fark yaratıyor benim kaplan motoru nu bilmiyorum arkasında ki yazıları sökmüştü birde q 7 3.0 yedim onu anlatmaya gerekte duymuyorum

Yorum

Ynt: Hafta Sonu KARADENİZDEYİM 15-16-17 ! ( Bu bir Spontane Buluşma girişimidir )

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        saat 19.20 itibariyle yola çıkıp saat 01.30 da Bulancağa inmiş bulunmaktayım bir saatlik mola ile beraber.
        Depoyu 300 lira ile 97 oktan doldurup hızım 140 altına pek inmeden 245 üstüne çıkmadan bu aralıkta 10 litre ortalama ile 580 km yol yaptım ışık yanması şuan için an meselesi ışığa kadar ve ışıktan sonrası için bi 80 - 90 km daha gideri olduğu düşünülecek olursa bir depo ile 670 km yol yapabiliyorum yüksek performansla,
        bu arada detaya girmeden kısaca yolda 42 .. ..5 plakalı bir a6' yı resmen yerle yeksan etmiş bulundum hatta bir kaç kerede yol boyunca denedik maşallahı vardı yüksek hızlarda birbirimşze her ne kadar yakın gitsekte 80 - 200 arası çok büyük fark yaratıyor benim kaplan motoru nu bilmiyorum arkasında ki yazıları sökmüştü birde q 7 3.0 yedim onu anlatmaya gerekte duymuyorum
        Aman diyeyim kardeş anlatma böyle, yoksa forumun ciddiyeti bozuluyormuş :P :P :P

Hem söyle bakiim sen ne hakla geçiyorsun koskoca q7 yi otobanda, hadi gidip drag yapsana roll yapsana yaaaa haha haha haha haha
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Şuan itibari İle ankaraya inmiş bulunuyorum,
          Valla çok memnun edici bir o kadarda ekonomik biy yolculuk yapmış bulunmaktayım arkadaşlar,şöyle ki;
          Karadenizden yola kız kardeşim ile beraber çıktık onda honda jazz 1.4 otomatik olduğundan ötürü hem ok hız yapamayan bir araba hemde ben hız yapmasını istemediğim için 100 - 120 kmh arasında Ankaraya doğru seyir ettik Saat 4 gibi yola cıktık12.30 gibi Ankara Çankayaya vardık bir saatlik mola ile beraber

Full depo yola çıktım 300 TL civarı 7.5 ortalama ile Ankaraya 590 km yol yaptım ve daha yarım deponun az altında benzinim bulunmakta ve 360 km daha gidebilir diye bilgisayar versi var uzun yolda gideceğiniz yere 2 saat daha gec varmayı göze alıyorsanız çok ekonomik bir seyahat gerçekleştirebiliyorsunuz gerçekten,nerdeyse bir depoya 1000 km ye yakalaşabilir

Tek bir yerde kick-down yaptım ayrıntılarını vermiyorum bazı arkadaşalr yok artık felan diyip acıklama gereği hissedecem çünkü ,
          Almancı yeni kasa Mercedes s yanıma yanaştı illa kapışalım diye Samsun tarafından Çorum girişinde çok güzel bir yol var bende uydum mersoya 70 km ile 3. viteste bastım ve bunu azalarak artan bir ara acma durumum oldu 7 bin devre gelir gelmez 4. vitese cektiğimde aramızda ki fark 1 araba boyu olmuştu eşim ve ben bu performanstan ötürü şaşkınlığımızı kendimiz bile gizleyemedik hatta gazı diplemeden bak şimdi balina bizi yiyecek diye espride yapmıştım

Bu Arada çok güzel karadeniz ve karadenizde bir kaplan resimleri mevcut elimde en kısa zamanda paylaşacam

Yorum

Kazasız belasız gelmişsin Hoşgeldin Emre

Resimleri bekliyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Kazasız belasız gelmişsin Hoşgeldin Emre

Resimleri bekliyoruz
              Teşekkür ederim Fatih abi Geldik çok şükür...
              Resimler en kısa zamanda

Yorum

tez geldin hoşgeldin kardeşim Bundan sonraki en keyifsiz yolculuğun bunun kadar keyifli olur inşallah..
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                  tez geldin hoşgeldin kardeşim Bundan sonraki en keyifsiz yolculuğun bunun kadar keyifli olur inşallah..
                  Eyvallah sağolasın kardeşim en kısa zamanda görüşmek üzere

Yorum

Hoşgeldin Emre
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hoşgeldin Emre .memleketimin havasını depoladın mı iyice? artık bir hafta yeter sana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        Hoşgeldin Emre
                        Hoşbulduk Bülent abim

Yorum

Hoşgeldin kardeşim O yoluda iyi bilirim tek kelimeyle jilet

Yorum

Ynt: Hafta Sonu KARADENİZDEYİM 15-16-17 ! ( Bu bir Spontane Buluşma girişimidir

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            hoşgeldin Emre .memleketimin havasını depoladın mı iyice? artık bir hafta yeter sana.
                            Hoşbulduk abi yalnız trabzona gecmedim bu sefer
                            aldık memleketşn havasını geldik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                              Sağol kardeşim hoşbulduk güzel yol güzelde kapışma oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                                Sağol kardeşim hoşbulduk güzel yol güzelde kapışma oldu
                                Kacırdık gene desene

Yorum

İşleniyor...
                                X