Ynt: 13 TEMMUZ 2011 İNCİRALTI ÖZDİLEK AVM OTOPARKI - İzmir Temmuz 2011 Buluşması
Ayrıca kart olayının yanında , bugune kadar birkaç arkadasla gorusmeme ragmen ne yazıkki insigniaclub stickerlarından temin edemedim. Izmir'de uzerinde sticker olan bir araba bulunmuyor. Trafikte de bu şekilde iyi bir reklam olacagı gorusundeyim. Elinde olup Gonderebilecek arkadaş varsa kargo odemeli bana gonderebilir.
Ynt: 13 TEMMUZ 2011 İNCİRALTI ÖZDİLEK AVM OTOPARKI - İzmir Temmuz 2011 Buluşması
Orjinal yazı sahibi: DjiN
Ayrıca kart olayının yanında , bugune kadar birkaç arkadasla gorusmeme ragmen ne yazıkki insigniaclub stickerlarından temin edemedim. Izmir'de uzerinde sticker olan bir araba bulunmuyor. Trafikte de bu şekilde iyi bir reklam olacagı gorusundeyim. Elinde olup Gonderebilecek arkadaş varsa kargo odemeli bana gonderebilir.
Elimde bir tane yedek var gelirken getiririm. Devami icin; kimin elinde sticker var bilmiyorum.
@Djin: Logo ve sticker dosyasını Cemil Bey sağolsun hazırlamıştı. Tabelacıların kullanabileceği formatta.
5-10 dakikada hazırlıyorlar... Kargodan daha pratik
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Hadi izmir daha kalabalik bir bulusmaya. Ben izmirin kat kat daha fazla arabayla organizasyon yapacagina inaniyorum. Saygilaimi sevgilerimi sunuorum....
Yarın bulusma yapılıyormu şimdi?
Kimler katılıyor?
Evet yarın akşam buluşuluyor. İlk mesaja bilgileri ekledim ama buraya yazayım. Yarın akşam saat 20.30'da İnciraltı Özdilek Alışveriş Merkezi'nin otoparkında buluşacağız. Ömer Abi(35OFT23), Emre Abi(speed_emre), Murat Abi (myanmaz), ben ve sen geliyorsun. Taner Abi'den hiç haber alamadım onun da katılabilme durumu var.
farketmez ugur abı olur o yol ustundede bulusabılırız! baska gelcek vardır yaa ulasalım dıger uyelerımıze cep tellerı varsa arayalım! ugur abı bu arada opc jantlarında guzel yanı bırlıkte cıkarız ugur abı otoparktan farukta oraya gelcek olurmu? cep numaranı verırmısın bana!
Yorum