abi bu buluşmaya o kaplan dişi kesin katalım ya nasıl bulacağız onu? ve bu kart işini kesinlikle halledelim, izmir ve çevresini genişletmek için reklam lazım...
Elimde biraz kart var. Haftaya İzmir'e gelirken hepsini getireceğim. Ama reklam sadece kartlarla olacak iş değil. Bazı Opel bayileriyle de görüşüp grubu genişletmek gerek.
haklısın, sürtaş zaten biliyor, kavuklara ben söylerim, odak filan da biliyordur, egem de biliyordur heralde ama kimse söylemiyor gibime geliyor, sayı ben zaten emre ile gelirim, ikimiz oluruz
Onlardan da birilerine ulaşsak? Bizim buluşmalarımıza katılsa ya da biz onlara ziyarete falan gitsek?
abi biz onlardan alışveriş yapmazsak onlarda bize reklam yapmaz, demin emreyle konuştuk bu konuyu
Bende her buluşmada varım.Tüm İzmirli Insignia severleri bekliyoruz.Erdemle beraber güzel bir buluşma gerçekleştirebilmeyi umuyoruz.
Bu arada kulüp kartvizitleri olan varsa gördüğüm tüm arabalara iliştircem artık İzmir gurubunu genişletmemiz lazım.Elinde olan arkadaşlar kargo benden olmak üzere gönderebilirlerse sevinirim.İzmirde bir kaplan ve 2 adet 20 '' jantlı araç var.Onları kulübe dahil etmemiz lazım.
Egem ve Mercanlar Opel bayilerine buluşma ile ilgili bilgi verip katılımı arttırmaya çalışacağım.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bende her buluşmada varım.Tüm İzmirli Insignia severleri bekliyoruz.Erdemle beraber güzel bir buluşma gerçekleştirebilmeyi umuyoruz.
Bu arada kulüp kartvizitleri olan varsa gördüğüm tüm arabalara iliştircem artık İzmir gurubunu genişletmemiz lazım.Elinde olan arkadaşlar kargo benden olmak üzere gönderebilirlerse sevinirim.İzmirde bir kaplan ve 2 adet 20 '' jantlı araç var.Onları kulübe dahil etmemiz lazım.
20 lik arabaları İzmirin muhtelif yerlerinde gördüm.Alsancakta özellikle Sports Tourer ler çoğunlukta
Orjinal yazı sahibi: CRR
Orjinal yazı sahibi: taner
Yerlerini biliyorsak nöbetleşe bekleyelim
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
20 lik arabaları İzmirin muhtelif yerlerinde gördüm.Alsancakta özellikle Sports Tourer ler çoğunlukta
Orjinal yazı sahibi: taner
Yerlerini biliyorsak nöbetleşe bekleyelim
Bostanlı vapur iskelesinde 1 saat beklesek 10 kişiyi daha klübe dahil ederiz
valla bana gore ıncıraltında toplanırız bıraz kac kısı gelırse artık ordan ksk yaparız bostanlı fln mavısehır ordan bornova yapılır ordan alsancak yapılır ve dagılır butun arabalar arka arkaya dortlulerını yaka yaka gıderse ınanılmaz tepkı cekerız gıbıme gelıyor nedersınız?
Ordan da geçeriz ne olcak.En az Corvette kadar dikkat çeker bizim arabalar
Ben o Alsancak meydanı'nda turlamak istiyorum. Bir sürü Corvette görüyorum içim gidiyor Bir kere de bizim Insignialarla geçelim oradan
bana gore benım dedıgımı yaparsak cok yankı uyandırırız ama ınsıgnıa team bayragı fln olmalı ınsanlar bunlarda ne dememelı yanı
Çağrı ve Emre Abi'ler buluşmalarda onları arabalarına uyguluyorlardı. Nasıl bir şey yaptılar öğrenmek, bir de nereden basılır araştırmak gerek. Buluşma tarihi daha ileride olsa yaptırabilirdim belki.
Yorum