O da olabiir yeter ki biz toplanalim.eger kabul gorurse orda bulusuruz.
Ankara organizatörüm, Draglar'da bilirsiniz araçları içeri alabiliyoruz tribünün altına ve karşısına oraya araçlarımızı dizeriz insignia team olarak. Ama kalabalık gidiliebilirse iyi ve etkili olur derim. Az kişi katılım gösterirse pek planlanıldığı gibi geçmez düşüncesindeyim.
Hoş insigniamızda satıldı amaaa..
Kardeşim napıcan sen arabayı Seyhan abime bi haber uçur bi
öhü öhü tamam geldim
evet nerde kalmıştık heh tamam ,
abilerim kardeşlerim ben muhtemelen katılamam dün bu hafta sonu dünden başlayarak çok sevdiğim bi lardeşimizi evlendiriyoruz yarın düğünü olacak onu yalnıa bırakmam olmaz dünde beraberdik bu vesile ile ama gidip gelinen yer durumlarına göre yanınıaa uğramaya gayret göstereceğim
Nuri akşam bana telefondan mesaj (22.04) atmış, biz o saatlerde ikinci uyku vaziyeti olduğumuzdan ancak sabah farkına varabildik (04.00 itibariyle)
Hele bi yarın olsun diyeceğim ama nerede buluşulacağına tam karar verilmemiş, hadi bakalım "Yaprak Kebap" bizi bekliyor diyelim ve nerede, saat kaçta buluşulacağı karara bağlansın...
Eski hipodromda drag yarışları olacak yarın. Türkiye'nin her yerinden katılımcılar var. Baya iyi olacağa benziyor. Volkan Işık da kendi ürettiği ralli aracıyla orada olacakmış. Güzel bir organizasyon olacağa benziyor bilginiz olsun
Eski hipodromda drag yarışları olacak yarın. Türkiye'nin her yerinden katılımcılar var. Baya iyi olacağa benziyor. Volkan Işık da kendi ürettiği ralli aracıyla orada olacakmış. Güzel bir organizasyon olacağa benziyor bilginiz olsun
Utku abi bende yukarıda belirttim ayarlanılırsa kalabalık gidilirse keyifli olur diye düşünüyorum.
Utku abi bende yukarıda belirttim ayarlanılırsa kalabalık gidilirse keyifli olur diye düşünüyorum.
Ben gelemeyeceğim maalesef ama eminim ki çok keyifli olur. MSupra'yı görürsünüz belki
Beyler selam, mesaj banada geldi akşamda, hiç müsaait değildim malum cuma gecesi . yarınki Volkan Işık organizasyonu iyi olucak gibi duruyo ama hava hiç uygun olucak gibi durmuyo. neye karar verilirse ben varım zaten, herşeye uyarım
Yorum