Artık klasik ve haftalık bir Ankara buluşması daha yapalım mı ? 2-3 Temmuz Abant buluşması öncesi aramıza yeni katılan arkadaşlar ile buluşup tanışma fırsatı olacağını düşünüyorum.Ne dersiniz Ankaralılar?
Ayrica yeni arkadaslari bu zmana kadar bizimle olamayan arkadaslari da bzizmle bulusmaya davet ediyoruz.boylece gelecek haftaya daha kalabalik bir grupla ankaraya yakisan sayida bir katilimla yerbalabiliriz. Saygilar sevgiler
Abi ben napim benim tek suçum dostlarımı özlemek ve aynı zamanda çok sevmek
Yalnız bende şöyle bi sıkıntı var benim Ankaraya gelişim cumartesi gece oluyor anca
Kardesim gel yeter.bu arada bulusmayi nuri kardesimiz gelemecegi icin pazara cevirelim.pazar gunu ogleden sonra saat 4 gibi ankamallde bulusalim aksam yemegi icin de kebapcimiza gideriz.
Bu aksam bizim Ankaralilar is yorgunu sanirim.hala kimseden haber yok.hadi ya cemil abi ted79, emre,diger emre ve diger arkadaslar nerdesiniz? Toplanip sayimizi artirip gelcek haftanin programii yapalim muhabbet edelim.ulan nuri senin gazina ben geldim ben yazip duruyorum.
O da olabiir yeter ki biz toplanalim.eger kabul gorurse orda bulusuruz.
Ankara organizatörüm, Draglar'da bilirsiniz araçları içeri alabiliyoruz tribünün altına ve karşısına oraya araçlarımızı dizeriz insignia team olarak. Ama kalabalık gidiliebilirse iyi ve etkili olur derim. Az kişi katılım gösterirse pek planlanıldığı gibi geçmez düşüncesindeyim.
Yorum