Artık klasik ve haftalık bir Ankara buluşması daha yapalım mı ? 2-3 Temmuz Abant buluşması öncesi aramıza yeni katılan arkadaşlar ile buluşup tanışma fırsatı olacağını düşünüyorum.Ne dersiniz Ankaralılar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
26 Haziran Ankara Spontane Buluşması
Collapse
X
-
Ynt: 26 Haziran Ankara Spontane Buluşması
Orjinal yazı sahibi: deeper_insideBir aksilik olmazsa ben gelebilirim, ancak malum heniz insignia yı teslim alamadım şirket aracıyla gelirim napalım resimlerde falan çıkmam artık
Yorum
-
Yapmayin, eylemeyin kebap yemekten verdigim butun kilolari aldim geri. Bari biraz spor yapalim.'11 Insignia | Edition + Elegance | 1.6T | Olimpik Beyazhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0
Yorum
-
Bu aksam bizim Ankaralilar is yorgunu sanirim.hala kimseden haber yok.hadi ya cemil abi ted79, emre,diger emre ve diger arkadaslar nerdesiniz? Toplanip sayimizi artirip gelcek haftanin programii yapalim muhabbet edelim.ulan nuri senin gazina ben geldim ben yazip duruyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RyoichiOrjinal yazı sahibi: nuriozenCan boğazdan gelir evlat ne diyeti
Ankara'da Eski Hipodrum'da 26.06.11 10:00 & 16:00 arası drag yarışları var bu hafta toplanılacaksa orada buluşulmalı derim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61O da olabiir yeter ki biz toplanalim.eger kabul gorurse orda bulusuruz.
Hoş insigniamızda satıldı amaaa..
Yorum
Yorum