Ynt: 19 Haziaran İnsigniaTeam & Boya korumacılar Go-Kart Etkinliği
Vallahi gençlik sayenizde biz de kendimizi eski günlerdeki gibi hissetmeye başladık.sistem eşittir nuricim Samsun'u i 8910 HD telefon ve cam aparatindan oluşuyor. Görüntü kalitesi süper olan bu telefon yatay konumda iken cam aparati sabitlenip çekime hazır hale getirilir.tabii bundan sonrası usta bir şoför ve genelde lazım olan flexiye kalıyor.cam aparatinin telefona uyumlu olarak telefonun kamerasını açıkta bırakacak sekilde dizayn edilmesi zorunludur nuricim.sistem buna denir nuricim haha haha haha haha haha
senin telefonla da video çektim abi biliyosun, o deneyimden sonra şuna kanaat getirdim, nokia 4.4lük telefon yapsa bile yazılımda iş yok çektiği videonun ses kalitesi, görüntü kalitesi güzel, ama ya senkronu kaydırıyor, ya son 10-15 saniye ses kaydını siliyor
bide benim bahsettiğim alet edevat öyle oyuncak gibi değilde, şu tarz şeylerden bahsediyordum ihihi
Orjinal yazı sahibi: cagri
senin telefonla da video çektim abi biliyosun, o deneyimden sonra şuna kanaat getirdim, nokia 4.4lük telefon yapsa bile yazılımda iş yok çektiği videonun ses kalitesi, görüntü kalitesi güzel, ama ya senkronu kaydırıyor, ya son 10-15 saniye ses kaydını siliyor
bide benim bahsettiğim alet edevat öyle oyuncak gibi değilde, şu tarz şeylerden bahsediyordum ihihi
Çağrı Allah iiyliği versin kardeşim ne diyim ben sana şimdi cep telefonlardan cekimi konuşurken alıştıra alıştıra çıksaydık yukarılara onuda ayarlarız evelallah o konuda cevremiz geniş bi etkinliğe davet ederim bi arkadaşı çekimde yaparız
Şimdilik en iyisi N8
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Çağrı Allah iiyliği versin kardeşim ne diyim ben sana şimdi cep telefonlardan cekimi konuşurken alıştıra alıştıra çıksaydık yukarılara onuda ayarlarız evelallah o konuda cevremiz geniş bi etkinliğe davet ederim bi arkadaşı çekimde yaparız
Şimdilik en iyisi N8
tamam alıştıra alıştıra çıktık zaten, 1 senedir İsa abi HD handycam ile çekim yapıyor, artık bunlara geçmenin zamanı
Yorum