InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ynt: 19 Haziaran İnsigniaTeam & Boya korumacılar Go-Kart Etkinliği
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
hey ben bunları çok sevdim clapclap clapclap clapclap ayrıca diğer insigniateam videolarınıda izlememiştim, çok güzel çok beğendim oleyy oleyy
bu konvoylar buluşmalar çok zevkli görünüyor, abant buluşmasını iple çekiyorum
Ankarada her hafta sonu buluşma var buyrun bekleriz
Kayseriye gidiş gelişlerin birinde denk getirip katılmalı ozaman
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Aslında bu konu için üye olmuştum zaten ama bu forumun eğlenceli bir havası var gibi geldi bana. Devamlı yazmak ve vakit geçirmek için çok güzel bir ortammış insigniateam
Orjinal yazı sahibi: utku
Aslında bu konu için üye olmuştum zaten ama bu forumun eğlenceli bir havası var gibi geldi bana. Devamlı yazmak ve vakit geçirmek için çok güzel bir ortammış insigniateam
Aramıza katılmanıza memnunuz eylence ve paylaşım platformuyuz bu sayde arkadaşlık kardeşlik bağlarımızıda tanıştıktan sonra böyle tkinliklerle kuvvetlendiriyoruz eylenceli vakit geciryoruz birbirimizin sadece araba konusunda değil her derdine sevincine ortak olmaya çalışıyoruz zaten vakit gecridkce bizlerle bunu tecrübeyle sabitlersiniz
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
hey ben bunları çok sevdim clapclap clapclap clapclap ayrıca diğer insigniateam videolarınıda izlememiştim, çok güzel çok beğendim oleyy oleyy
bu konvoylar buluşmalar çok zevkli görünüyor, abant buluşmasını iple çekiyorum
Ankarada her hafta sonu buluşma var buyrun bekleriz
Kayseriye gidiş gelişlerin birinde denk getirip katılmalı ozaman
Yorum