Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 Haziaran İnsigniaTeam & Boya korumacılar Go-Kart Etkinliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 19 Haziaran İnsigniaTeam & Boya korumacılar Go-Kart Etkinliği

Sevgili İnsigniatem ailesi;

Berker kardeşimin üye olduğu bir diğer forum olan Boyakorumacılar forumundan arkadaşların buluşmlarına insigniateam Ankara ekibi olarak katıldık ve yine her zaman ki gibi mükemmel bir etkinlik ortaya çıktı
    Buluşmada Berker kardeşimin 6 arkadaşı yanına buluşmaya katılan
    Cemil,Utku,Emre abilerime ve Erdem kardeşime ve vee tabiki sevgili eşim (di_em) Teşekkür ederim,
    Go-Kart etkinliğinden sonra Yaprak kebap yemeye giderken utku abimin Cektiği (haberim olmadan) Hd kalitede ki yol videoları ve go-kart yaptığımız yerde ki değişik enstanteneler saysinde yine bir katolag cekimi havasında ki fotolarla beraber harika bir gündü...

Videolar biraz ağır tahrik unsuru içerebilir farkında değildim cekimin

Videolar

Go-kart cıkışı

İstanbul yolu Makas MAkas Makas

Konya yolu Makas Makas MAkas

Ve Resimler...

Go-KArt Enstanteneleri...

RC Helikopter Ucarken Görüntüler...

İnsignia Katolog Çekimi

06 MDN 18 White Tiger

Bayram Usta Yaprak Kebap

-----SoN-----

Ynt: 19 Haziaran İnsigniaTeam & Boya korumacılar Go-Kart Etkinliği

Emrecim hç bişey açılmıyo
    .

Yorum

linkler yok
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speedyY
        Emrecim hç bişey açılmıyo
        Abi 3.5 gb lik elimde media var
        Bunların bide uploadı var daha eklenmedi abim

Yorum

Başlıkları verince ekledin sandım. yollardaki kadar hızlı değilim desene burda
          .

Yorum

Başlıkları verince ekledin sandım. yollardaki kadar hızlı değilim desene burda
            Abi ben hızlıyımda TT netin uploadı hızlı değil azcık beni örnek alsalar...
            Daha eve yeni geldim ben buluşmadan sonra panora tribeca yaptık eşimle
            yüklenmesi baya uzun sürecek gibi...

Yorum

iyi yapmışın. bende yemeğegittim bizimkilerle sonra geldim 2 saat kestirdim. bu go cart acayip yormuş beni, sanki 1 araba dayak yemiş gibiydim.
              .

Yorum

iyi yapmışın. bende yemeğegittim bizimkilerle sonra geldim 2 saat kestirdim. bu go cart acayip yormuş beni, sanki 1 araba dayak yemiş gibiydim.
                Off abi sen bide bana sor... Pestilim çıkmış yorgunluktan uyuyamadım bi ara niyetlenmiştim... Sonra ateşim çıktı, afedersiniz balatada sorun var, anlayacağınız güneş başıma geçmiş bugün... nEYSE, yarına birşeyim kalmaz herşeyiyle değen bir buluşmaydı...

Yorum

Resim ve Videolar eklenmiştir hayırlı olsun

Yorum

Makaslar Güzel Ama Bir sport Toure geçemedin

Birde Benzinceye öyle hızlı dalma mazallah

Bu arada Chip fark eediliyor ara uzamalar güzel Maşallah Kayıtı yapan arakdaş keşke müziki kapasaymış egzos seslerin daha iyi duyulurdu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Makaslar Güzel Ama Bir sport Toure geçemedin

Birde Benzinceye öyle hızlı dalma mazallah

Bu arada Chip fark eediliyor ara uzamalar güzel Maşallah Kayıtı yapan arakdaş keşke müziki kapasaymış egzos seslerin daha iyi duyulurdu
                      Ah ben video cekimini bilseydim normal rutin kullanıyordum arabayı konvoy gibi gitmeye çalışıyordum yoldaki iki kaza nedeni ile aralar acılınca basıyordum ara ara işte

Evet ekzost sesi biraz daha ön planda olsaydı keyfi başka olurdu olsun bunlarda güzel olmuş Utku abi videoya cektim yol boyu deyince şaşırdım

Yorum

hey ben bunları çok sevdim clapclap clapclap clapclap ayrıca diğer insigniateam videolarınıda izlememiştim, çok güzel çok beğendim oleyy oleyy
                        bu konvoylar buluşmalar çok zevkli görünüyor, abant buluşmasını iple çekiyorum
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

emre bravo, o makaslar harika ya, gaza geldim izlerken

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                            hey ben bunları çok sevdim clapclap clapclap clapclap ayrıca diğer insigniateam videolarınıda izlememiştim, çok güzel çok beğendim oleyy oleyy
                            bu konvoylar buluşmalar çok zevkli görünüyor, abant buluşmasını iple çekiyorum
                            Ankarada her hafta sonu buluşma var buyrun bekleriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              emre bravo, o makaslar harika ya, gaza geldim izlerken
                              Hasan valla kameraya çektiğini bilseydim Utku abinin birazda işin showuna kaçardım çekim güzel olmuş ama Utku abinin eline sağlık

Yorum

İşleniyor...
                              X