Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 HAZİRAN PAZAR- OPC TEST SÜRÜŞÜ GÜNÜ- ÇEŞME DİLAİLA BEACH

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 19 HAZİRAN PAZAR- OPC TEST SÜRÜŞÜ GÜNÜ- ÇEŞME DİLAİLA BEACH

valla öyleydi, sorduğumda volkan ışık'ın ekibindeki adam ''bu 6 silindir, bu motoru önce uyandırmak gerekir'' dedi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      valla öyleydi, sorduğumda volkan ışık'ın ekibindeki adam ''bu 6 silindir, bu motoru önce uyandırmak gerekir'' dedi
      Off olurmu öyle şey ya 6000 motor escalade vardı arkadaşımda 1 hafta kullandım v8 tık demeden çalışıyordu
      Ömer kardeşim sen bunu sana diyene keşke Atma şimdi Mülayim deseydin

Yorum

valla atmış olabilir tabii ki ama araç tek çevirmeyle almadı ben denedim

Yorum

Kömürü bitmeye yaklaşmıştır o araclar 10 bin km ye ulaşana kadar acaba kaç kere marşa basılıyordur test aracı sonucta...

Yorum

walla ben bi defa stop ettirdim. tekrar çalıştırmak için bizimki gibi çevirip bıraktım çalıştı. ama makinenin kalkıştaki hantallığına katılıyorum. bizimki kadar olmasa da 325 hp diyince çok daha fazlasını beklemiştim. yol tutş süper. virajlı parkurda baya bi zorlamama rağmen esp yi devreye sokamadım. sadece bi kez çok sert kırdım direksiyonu kafa alır gibi oldu ama hemen topladı gaza yüklenince.
            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

murat abi aslında esp devreye giriyor fakat ışığı yanmıyor onu söylemek isterim yoksa aracın çoktan arkası önüne gelmiş olurdu bu hızlanma hantallığı derdinden speed_emre de muzdarip oldu o da daha iisini beklediğini ifade etmişti... ben kırmızı renkli olanı kullandım, onda tek çevirmede almadı marşı diğer iki beyazda durum farklı olmuş olabilir, söylemek istemezdim ama bende bu tecrübeyi stop ettirerek şahit oldum

Yorum

İşleniyor...
              X