Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 HAZİRAN PAZAR- OPC TEST SÜRÜŞÜ GÜNÜ- ÇEŞME DİLAİLA BEACH

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 19 HAZİRAN PAZAR- OPC TEST SÜRÜŞÜ GÜNÜ- ÇEŞME DİLAİLA BEACH

Opel Türkiye gerçekten çok güzel bir organizasyon düzenlemiş. Organizasyon saat 10:00 dan 18:00 a kadar devam etti. Herşey kusursuzdu. gün boyu açık büfe yemek ve içki servisi yapıldı. sıcaktan yananlar kendini denize attı. Ama en güzeli de kırmızı opc nin direksiyonunda geçirdiğim anlardı. Anlaşılan opel bu organizasyon için iyi masraf yapmış. biz davetliler için yaka kartı bile hazırlamışlar katılanların ismine özel.
    Fotoğrafları linkte paylaşıyorum.
    http://www.facebook.com/media/set/?s...8&l=9c88d24014

ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Ynt: 19 HAZİRAN PAZAR- OPC TEST SÜRÜŞÜ GÜNÜ- ÇEŞME DİLAİLA BEACH

ewet arkadaslar bugun gıttık opc yı test etmeye! giderken cesmede ömer arkadasımızla gorustum tanıstık kendısı test etmıs arabayı! ızmırden katılım cok azdı dogrusu! keske hep bırlıkte fotograf cekılebılseydık hemde ınsıgnıa team aılesı olarak toplanmıs olurdu kıvılcımı ateslerdık! bır dahakı sefere kaldı artık murat abımızın dedıgı gıbı cok guzel organızasyon olmus dogrusu hersey serbesttı ıns en kısa zamanda tekrar yaparlar! gelelım opc ye 2 kere sedanını test ettım 2 kerede opc tourer araba cok guzel ama bana gore bıraz kalkısı yavas gıbı! vırajları harıka gırıyor! 2 vıteste ozellıkle ınsanı yapıstırıyor koltuga! frenlemesı harıka sonucta brembo frenler test sırasında bır olay yasandı! arabaya oturduk arka koltuga onede bır adam oturdu adam motorcumus dedıgıne gore adam kalktı hıc fren yapmadan 70 le donulcek keskın vırajı 100 donunce araba kontrolden cıktı barıyerlere gırdık ınsıgnıa tabelasına vurmaktan son anda durduk! tabı adamı hemen ındırdıler adamda bısey olmadı ya dıyerek espırıye vurmaya calıstı! tekrar adam kullanmaktan vazgectı ama o test arabaları hakkatende cok kotu kullanılmıs jantlar cızık asınık boyası cızık ama sonuc olarak o bır OPC cok uzun oldu ama kusura bakmayın! bu arada gelırken yolda 320 d ıle ufak bır kapısma oldu 180 e kadar onde gıtmeye calıstı otobanda her ben basmasamda cok bı ara 210 gordum baktım aynada kayboluyodu! bızımle saka olmaz arkadas turbo 180 hp

Yorum

demekki Opel Türkiye'den güzel bir organizasyon istemenin zamanı gelmiş
      InsigniaTEAM

Yorum

Adamlar organizasyon yapmış kardeşim valla helal olsun Tebrik ederim gercekten İzmir li arkadaşlarımız adına çok sevindim gercekten

Yorum

Güzel organizasyon, özellikle denize girebilme imkanı ayrı bir güzellik katmış Emeği geçenlere ve katılımcıları tebrik ederim.

Bu arada sıradaki şu şarkı OPC için gelsin:

-Sana kırmızı çok yakışıyor!!
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

cok guzeldı gercektende arkadaslar! kalkısta kımseye yarım debrıyajla kalkmasını ıstemıyorlar debrıyaj gıdıyormus cok cabuk dıye o yuzden kalkısı bızım ınsıgnıalar gıbı geldı esas 3 ve 4 vıteslerı deneyecek keske bır yer olsaydı!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              cok guzeldı gercektende arkadaslar! kalkısta kımseye yarım debrıyajla kalkmasını ıstemıyorlar debrıyaj gıdıyormus cok cabuk dıye o yuzden kalkısı bızım ınsıgnıalar gıbı geldı esas 3 ve 4 vıteslerı deneyecek keske bır yer olsaydı!
              Bu Tecrübeyi nereden aldıklarını Tahmin edebiliyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                İlahi Fatih abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  İlahi Fatih abi
                  Ben hala anlam veremiyorum bu arabaya neden adam gibi baskı balata seti koymuyorlar...

Yorum

zaten ben kullanırken kımızının vites geçişleri gacurt gucurt olmaya başlamıştı...
                    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

opel illaki opellik yapıcak yoksa olmaz
                      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                        opel illaki opellik yapıcak yoksa olmaz
                        +1 opeli opel yapan derdinin hiç bitmemesi zaten

Yorum

arkadaşlar genel sohbette ''bizim arabalar hakkında'' isimli konu başlığı altında da paylaştım, araç gerçekten mükemmel yol tutuşa sahip, ne verseniz yiyor fakat kalkıştaki hantallığı gizlenemez, aracın sesi de ayrıca bi harika, marş tek sefer çevirmeyle almıyor bizimkiler gibi, alana kadar anahtarı çevirmek gerek o benim dikkatimi çekti, (şeytan ayrıntıda gizlidir ) arkadaş bi kaç fotoğraf çekti fakat ben konyaya gelmem sebebi ile onları aktaramadım, abimiz saolsun güzel fotolar atmış, fakat bende güzel bişey yaptım övünmek gibi olmasın yapılan video çekimlerini (umarım) mail adresime atacaklar, onları da sizle paylaşmaktan mutluluk duyacağım , volkan ışık'ın kaliteli ekibiyle bunu yapmak da bir ayrıcalıktı zaten... araç hakkında şunu söylemek istiyorum, araç kırmızı rengi ile bir 458 italia kadar dikkat çekici çalışma sesi de bunun tuzu biberi zaten, umarız bu gibi organizasyonlar tekrar yaşanır, ve hep birlikte bu gibi organizasyonlarda birleşiriz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            marş tek sefer çevirmeyle almıyor bizimkiler gibi, alana kadar anahtarı çevirmek gerek o benim dikkatimi çekti, (şeytan ayrıntıda gizlidir )
                            imkansız blink blink blink böyle bir hata yapmış olamazlar bence hasss
                            InsigniaTEAM

Yorum

Marş dinamosu yıpranmış olabilir..yada kömürü bitmeye yaklamıştır...

Yorum

İşleniyor...
                              X