Duyuru

Collapse
No announcement yet.

19 Haziran Pazar - Ankara GO KART Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 19 Haziran Pazar - Ankara GO KART Buluşması

Çok güzel bir gün oldu. Bolca güldük, eğlendik, yarıştık. Başta Emre Abi'm ve Cemil Amca'm olmak üzere katılan herkese bu günü bu kadar güzel geçirmemizde etken, Berker Abi'me de böyle bir günü planladığı için teşekkür ediyorum

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
      En kötü günümüz böyle olsun Spontane buluşma etkinliklerinin "en babası" olan gokart olayına katılamadığım için çok üzüldüm..ama gelen fotolar sayesinde bende sizlerin arasına katılmış gibi hissettim kendimi kısa bir süre için de olsa....

Bu arada yukarıdan aşağıya doğru 8. resimde bomba gibi çıkmışsın utku abi :P Forumun gerçek "basso" su sensin unutma bunu
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Maşallah işlerimin yogundan dolayı pek forumu takip edemiyorum çok güzel bir gün gecirdiğinize eminim Rabbim bozmasın muhabbetimizi yaprak kebabını özledim keşke bende aranızda olsaydım inşallah başka bir sefere ..

Emre kardeşim bıyıklar deli bir karizma katmış sana bence bu karizmanı bozma resmen behzat Ç gibisin valla on numara olmuşsun
        2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
          Maşallah işlerimin yogundan dolayı pek forumu takip edemiyorum çok güzel bir gün gecirdiğinize eminim Rabbim bozmasın muhabbetimizi yaprak kebabını özledim keşke bende aranızda olsaydım inşallah başka bir sefere ..

Emre kardeşim bıyıklar deli bir karizma katmış sana bence bu karizmanı bozma resmen behzat Ç gibisin valla on numara olmuşsun
          Abi valla seni aramızda göremeyince eksiklik hissediyoruz inan özellikle kebapcıya gittiğimizde iki kere hissediyoruz
          evet abi bıyık olayı iyi oldu gibi bakalım bıyık sakaldı şimdide sadece bıyık

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Konuya burda devam edilecektir...

Yorum

İşleniyor...
            X