Harika bir gün geçirdik... Sayımız 14'tü... Herkes yarıştı, çok güzel bir pist ve sıcak hava vardı... Güzel bir yarışma yaptık gerçekten, katılan tüm abilerime, ve kardeşlerime teşekkür ederim...
Kısa zaman sonra tekrarlamak dileğiyle...
Fotoğraflar Emre abide ekler, birde günün bomba videosu var =))
Bana gene "VAY BEEE" dedirtecek günlerden biriydi.
Berker Çelik'in açtığı konu başlığı ile birlikte Ankara grubu yine bir ilke daha imza attı.
Neydi yahu. 3 seansa katıldım. Biraz belim ağrıdı ama, heyecan dorukta idi tadı damağımda kaldı. Bence seanslar 20 dakika olmalı.
Ankara grubu (ve Berker Çelik'in diğer forumdan arkadaşları) bu sefer "GO KART" turnuvasında idi.
Berker Çelik, Emre Özben (speedyY), Emre Madenoğlu (DiaDavidoff) ve güler yüzlü eşi Dilara Madenoğlu (Di_EM), Utku Aksoy (Trabzon61), Erdem Özen (CRR) ve ben müthiş bir güne tanık olduk. Beraber yarıştık, çarpıştık, güldük, eğlendik, Final mi? her zamanki gibi "SALAŞ" mekan yine o güzelim "Yaprak Kebap"
Buradan, herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor ve en kısa zamanda tekrarını diliyorum.
Vallahi yakında bütün boş zamanları birlikte geçireceğiz. Yaprak kebabın tadı hala damağımda.bu güzel güne katılan Ankara grubundaki tüm arkadaslarıma ve özellikle de BErker kardesime çok teşekkür etmek istiyorum.saygılar sevgiler
şşşşşş emrer sen kilomu aldın yaaaa dur bakım askere gidecen daha bu kilo yaramaz sana heeeee yenge iyi bakıyor sana heralde ihihi ihihi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
En kötü günümüz böyle olsun Spontane buluşma etkinliklerinin "en babası" olan gokart olayına katılamadığım için çok üzüldüm..ama gelen fotolar sayesinde bende sizlerin arasına katılmış gibi hissettim kendimi kısa bir süre için de olsa....
Bu arada yukarıdan aşağıya doğru 8. resimde bomba gibi çıkmışsın utku abi :P Forumun gerçek "basso" su sensin unutma bunu
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum