Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

emrecim biz bişey yapmadık ne mutlu bana ki sizler gibi dostlarım abilerim kardeşlerim var
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Videolar Güzel olmuş emre Teşekkürler
      nedemk abi bişey değil emrenin cuf cuf u nasıl ama
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        emrecim biz bişey yapmadık ne mutlu bana ki sizler gibi dostlarım abilerim kardeşlerim var
        ne demek abi valla senin güler yüzün yeter seni Ankarada ağırlamayı isteriz ne zaman istersen çık gel abi

Yorum

Basındaki haberler buradadan takip edebilrisiniz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Valla Murat abim bende sana teşekkür ediyorum güler yüzün ve hoş sohbetin için bize gösterdiğin sıcak karşılama için ve Emre abimde keza aynı şekilde bu kadar emek ve özverisinden dolayı samimiyetinden,bizleri deli dolu güler yüzüyle karşılamsdından ötürü.
            İkinizede çok teşekkür ederim misafirperverliğinizden dolayı kendimş Ankaradaymışım gibi hissettirdiniz,
            düzceden ve boludanda bu kafar değerli iki abi sahibi oldum en güzelide bu olsa gerek...
            [/quote]

Emre kardeşim ne zaman yolun düşerse bizler buradayız. Bende seninle tanıştığına çok memnun oldum
            (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR
              Valla Murat abim bende sana teşekkür ediyorum güler yüzün ve hoş sohbetin için bize gösterdiğin sıcak karşılama için ve Emre abimde keza aynı şekilde bu kadar emek ve özverisinden dolayı samimiyetinden,bizleri deli dolu güler yüzüyle karşılamsdından ötürü.
              İkinizede çok teşekkür ederim misafirperverliğinizden dolayı kendimş Ankaradaymışım gibi hissettirdiniz,
              düzceden ve boludanda bu kafar değerli iki abi sahibi oldum en güzelide bu olsa gerek...

Emre kardeşim ne zaman yolun düşerse bizler buradayız. Bende seninle tanıştığına çok memnun oldum
              [/quote]

inşallah geliriz abi yine ama Ankaraya ne zaman yolun düşerse bi alo de her zaman beklerim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Murat Bey esas biz size ve ailenize güler yüzünüz misafirperverliğniz katılımınız ve katkılarınız için teşekkür ederiz.Artık szleri ve değerli ailenizi Ankarada görmek ve misafir etmek isteriz.Saygılar sevgiler

Çok teşekkür ederim Utku Bey, bize, sizler ile tanışma fırsatı verdiniz.
                Yolumuz düştüğünde uğramaya çalışacağım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  inşallah geliriz abi yine ama Ankaraya ne zaman yolun düşerse bi alo de her zaman beklerim...
                  Geldiğimde muhakkak uğramaya çalışacağım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR
                    Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                    Geldiğimde muhakkak uğramaya çalışacağım
                    her zaman beklerim abi...

Yorum

Arkadaşlar, nihayet bilgisayarın başına oturup siteye bakma fırsatını yakaladım. Yorumları okurken "ne büyük bir ekipmişiz ya" duygusu eminim hepimizin ruhunu sarmıştır. Gerçekten harika bir haftasonu geçirdik. Emeği geçenlere teker teker teşekkür ederim.

Emre'nin ve Murat Bey'in sıcak ilgisi, Opel Kervan'ın muhteşem misapirperverliği ve ikramları, Odak'tan Burağın canayakınlığı ve unutmayıp getirdiği eşantiyonları, site yöneticilerimizin başarılı organizasyonu ve tüm katılanların neşe içinde kaynaşması herhalde her kulübün kolay başaracağı şeyler değildi.

Gerçekten Cumartesiden gelip pazar gecesi Ereğli'den dönmek varmış. Tam anlamıyla bir "long weekend" keyfi yaşandı. Umarım gelemeyenler ajandalarına böyle bi eğlenceyi kaçırmamak için notlarını almışlardır.

Ankara'dan gelen pazar günü ekibi olarak keyifli bir yolculuktan sonra salimen döndükten sonra, sağolsun Erdem'in (CRR) arabanın çatısından çektiği fotoğrafları bilgisayara yükledim ancak henüz siteye aktaracak vakti bulamadım. Ankara'ya dönerken Cem (drdilmen) ve Cemil Bey ile ahenkli bir yolculuk yaptık. En kısa sürede yol fotoğrafları geliyor.

Tekrar organizasyonda emeği olan herkesi kutluyor, katılımcılara ve katılamayanlara da tekrar görüşmek üzere diyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Yorumların için teşekkürler Hakan abi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu sıcak havayı oluşturduğunuz için ben size teşekkür ederim Fatih kardeşim.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Abant buluşmalarında 2 den 2 yaptınız Hakan bey
                            İnşallah 3. Abant buluşmasında da bir arada oluruz.
                            Katılım açısından Kıdemli bir uyesiniz.
                            Ankaradaki etkinliklerin de arası açılmadan güzel haberler eşliğinde aktivitelerinizi bekliyoruz.
                            Bu sene sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirebilirsek bir sonraki seviyeye de geçmiş oluruz.
                            Insignia takım ruhu pekiştirilmiş olur.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

henüz sadece Nurettin abi çektiği fotoğrafların orjinallerini paylaştı. müsait olduğunuz zamanlarda fotoğraflarınızı ve videolarınızı hotfile, rapidshare vb. sitelere yükleyip download linklerini bana ulaştırdığınız taktirde buluşma arşivi konumuzu hazırlayacağım
                              InsigniaTEAM

Yorum

Biraz gecikmelide olsa elimdeki birkaç fotoğrafı bende paylaşayım, pazar günü istabul grubu yol görüntüleri.. ve düzce turu

*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                                X