Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Orjinal yazı sahibi: uzman
    Orjinal yazı sahibi: Nurettin
    Şu resim En şık Insignia resmi olmalı Vitrin resmi http://i1001.photobucket.com/albums/...k/_DSC0133.jpg
    mdn 18 buluşmanın yıldızı şüphesiz!
    Çok Teşekkür ederim güzel yorum için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIK
      mdn 18 buluşmanın yıldızı şüphesiz!
      kesinlikle...
      Fotoğrafta Kervan opel sponsorluğunda İnsigniateam bütünlüğü ile beraber güzel bir insignia olduğu kadar BZ detailing kokusuda var kardeşim

Yorum

Organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.
        Ayrıca bu organizasyonun bölgemizde gerçekleşmesi beni ayrıca gururlandırdı, onur duydum.
        Forumda görüştüğümüz arkadaşlarımız ile yüz yüze tanışma fırsatı yaratan herkesi tebrik ediyorum.
        Değerli ailemizin saygıdeğer üyeleri, hepinize tek tek ve çokkk teşekkür ederim.
        (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR
          Organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.
          Ayrıca bu organizasyonun bölgemizde gerçekleşmesi beni ayrıca gururlandırdı, onur duydum.
          Forumda görüştüğümüz arkadaşlarımız ile yüz yüze tanışma fırsatı yaratan herkesi tebrik ediyorum.
          Değerli ailemizin saygıdeğer üyeleri, hepinize tek tek ve çokkk teşekkür ederim.
          Valla Murat abim bende sana teşekkür ediyorum güler yüzün ve hoş sohbetin için bize gösterdiğin sıcak karşılama için ve Emre abimde keza aynı şekilde bu kadar emek ve özverisinden dolayı samimiyetinden,bizleri deli dolu güler yüzüyle karşılamsdından ötürü.
          İkinizede çok teşekkür ederim misafirperverliğinizden dolayı kendimş Ankaradaymışım gibi hissettirdiniz,
          düzceden ve boludanda bu kafar değerli iki abi sahibi oldum en güzelide bu olsa gerek...

Yorum

O zaman haketmiş ...

Orjinal yazı sahibi: volkan
            olayı tam olarak anlatayım arkadaşlar utku bana 2.0 tsı passat senin aracı geçer dedi bende geçemez dedim yok geçer geçemez derken , benim 0 200 km hızlanmam var videlorda, passatınkini bulalım youtube dan ikisinkini görüp ona göre karar veririz dedim orhunun tlf nuyla youtube girdik bayaaa bi bekledik video yüklensin diye neyse açıldı bende merak ettim iyimi gidiyor 2.0 tsı diye video başladı ama 60 da bitti şaşırdım ulan peze.. dedim doğanmı o oraba 0 60 km arasını çekipte koyuyorsun youtuba boşu boşuna bekledik okadar seyretcez diye ,kızdım sövüp durdum videoyu çekene arkadaşlarda benim kızmama güldüler nasıl kızdıysam artık
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Fotoğraflara bakmak için yeni fırsat bulabildim. Gayet güzel bir buluşma olmuş .
              Keşke katılabilseymişiz. Hakim Gri rengimiz ile sıradan siyah/beyaz görüntüsünü değiştirirdik.
              Malum iş güç zamanı . İnşallah bir dahaki sefere...
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Murat Bey esas biz size ve ailenize güler yüzünüz misafirperverliğniz katılımınız ve katkılarınız için teşekkür ederiz.Artık szleri ve değerli ailenizi Ankarada görmek ve misafir etmek isteriz.Saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Bu arada Volkan salıncağa nasıl bindi dahada önemlisi nasıl durdu haha haha haha
                  Nasıl ya?
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

birkaç video benden

ses yine geriden geliyor
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      birkaç video benden

ses yine geriden geliyor
                      videolarda cok güzel olmuş abi ellerine sağlık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        birkaç video benden

ses yine geriden geliyor
                        Harika abi

Yorum

Emre abinin girişi nasılda belli oluyor sese bak süper ya
                          2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                            Emre abinin girişi nasılda belli oluyor sese bak süper ya
                            İzlerken aynı şeyi düşünmüştüm

Yorum

Emre Abi ellerine sağlık, güzel olmuş, yanlız piknik alanına girişte benim araba üzerinde çok durmuşsun bunun için teşekkür ederim ama keşke cam'in sesini kıssaydın fren sesi çok kötü
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Videolar Güzel olmuş emre Teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X