Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"
Resimler çok güzel buluşma harika olmuş.Keşke katılabilseydim
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Orjinal yazı sahibi: uzman
Her zaman olduğu gi bi belirli kişiler ve araçlar ön planda.
Evet önder hocam sizler yoktunuz
Vitrinde hep numuneler durur esas tezgahın arkası önemlidir birdahaki buluşmalara fire vermeden katılmanızı bekliyoruz mazereti olan üyelerimizinde mazeretlerini artık kabul etmeyeceğiz ne kadar çok oluyoruz o kadar çok güçlü oluyoruz ve gövde gösterisi yapıyoruz bir günde istanbulda gezelim 30-50 araba millet ekip görsün ruh görsün sevgi görsün muhabbet görsün
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: uzman
Her zaman olduğu gi bi belirli kişiler ve araçlar ön planda.
Önder hocam Ben çok resim çekemedim bu sefer yoksa her üyenin her aracın fotosunu cekme taraftarıyım ki genelde öylede yapıyoruz bende katıldığım buluşmalara ait çok güzel bir arşivde oluştu diyebilirim her üyemizin her aracın birden fazla resmi mevcut
her buluşmada ayrı ayrı kareler oluyor muhakkak,
Yoksa zaten her araç sahibinin gün ile ilgili arabası ve ailesi ile beraber kendinde resimleri mevcut oluyor sitemizde ki ben ve eşim gibi resim çekmeyi çok seven arkadaşlarımız mevcut onlar işte genel çekimler yapıyor ben bu buluşmada makinayı çok elime alamadım bende benim arabamın resminden çok diğer üyelerin ve beğendiğim aracların fotoğrafları var
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Emre Resimler Süper Eşinle beraber çkmişiniz Dilarayada tebrikler
Bu arada Volkan salıncağa nasıl bindi dahada önemlisi nasıl durdu haha haha haha
Bütün Fotoğrafçılarımıza teşekkürler.
Rica ederiz Elimizden geldiğince Bu anları ölümsüzleştirdik eşimle beraber güzelde resimler çıktı ortayai,
Volkan abinin resimlere gelince evet resimlerinde üstünde belirttiğim üzere Rekor bu resimler
ama teker düz gittiği için sıkıntı yapamadı Volkan abide
Bazı arkadaşlarımız insignianın önden duruşunun pek göze hoş gelmediğini söylüyorlar bazen bana bile gelmediği olmadı değil aslında ama doğru acıdan ve doğru yönden bakıldığında bir harika tekrar tekrar baktıracak kadar güzel bu resimdede bu acıyı yakalamışız,tabi afişle beraber oluncada hem sitemizin hemde sponsorumuz Kervan opelinde vitrini olmuş,Görüntü acısından fayda sağlıyorsa ne mutlu bana
Yorum