Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Amin Dilaracım çok güzel resimler,çok çok teşekkür ederiz
Bülent bey, gerçekten çok güzel fotoğraflar, Dilara, makineyi konuşturmuşsun yine ellerine sağlık,
Allah analı babalı büyütsün......
Amin Cemil abim Opel Kervanda çekilen Barkın ile senin fotoğrafını gördünmü ?
Gördüm, Gördüm, görmez olurmuyum hiç, en genç üye ile en yaşlı (aktif) üyenin fotosu çok güzel olmuş...
Allah analı babalı büyütsün, çooookkk şeker, insanın şapur şupur öpesi geliyor....
Evet Arkadaşlar bir buluşmanın foto albümünü daha paylaşıyorum resimleri özellikle 1024 cözünürlükte yükledim ki kalitesi orjinalleri kadar olmasada iyi olsun diye ,bu sefer enstantenelere yönelmiş bir çekim oldu herkes aynı fotoları cekince aynı karelerden çok fazla oluyor gereksiz foto kirliliğine sebebiyet veriyor bu nedenle aynı resimleri paylaşmadım
İyi seyirler dilerim...
Bu resimler Rekor Gercekten Keşke Videosu olsaydı
Ereğli deniz Sefası
Volkan,Ali,Coşkun,Orhun ve Ben
Volkan abiyle Dalarak mesafe ve suyun altında ne kadar durabiliyoruz diye iddialaştık sağolsun Orhunda kronometremiz oldu
Sonucu ben söylemiyecem
Masaüstü Wallpaper olarak kullanıyorum tavsiye ederim
Sevgili Abilerim, ben ve ekibim tekrar sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Bu kadar sportmen, bu kadar güler yüzlü, bu kadar aktif, bu kadar samimi bir topluluğun kullandığı başka bir marka ya da model varsa, söz onunda bayiliğini alacağız Herşey için çokteşekkürler. Düzce Kervan Opel'in sahibi Şemsi ağabeyime ve ekibine de saygılarımı yolluyorum. Bize Karadeniz misafirperverliğini tekrardan hatırlattılar, sağolsunlar.
Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
Sevgili Abilerim, ben ve ekibim tekrar sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Bu kadar sportmen, bu kadar güler yüzlü, bu kadar aktif, bu kadar samimi bir topluluğun kullandığı başka bir marka ya da model varsa, söz onunda bayiliğini alacağız Herşey için çokteşekkürler. Düzce Kervan Opel'in sahibi Şemsi ağabeyime ve ekibine de saygılarımı yolluyorum. Bize Karadeniz misafirperverliğini tekrardan hatırlattılar, sağolsunlar.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
Kuzenin sünnet düğünü nedeniyle gelemedik.Sıradaki buluşmaya kesin katılıcaz demiştik hezarfen opc'den sonra ama yine kısmet olmadı Bugün babamla resimlere baktıktan sonra ne olursa olsun katılma kararı verdik 34 UM 2569 aracın sahibi kim jantlar çok iyi duruyor kaç inch acaba
Yorum