Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Bu arada dün itibarıyla baskı balatayı otobandaki tek şerit ve bekleme nedeniyle yakmış durumdayım.araç serviste kara şahinin baskı balata değişiyor.Allahtan başka hiçbir sorun yok...

Yorum

Yine belirtmek isterim ki KARA ŞAHİN uzun süredir ilk defa uzun yol yaptı ve fazlasıyla görevini yerine getirdi...... İstediğim süratlere çok güzel ulaştı özellikle dönerken ki performansı süperdi.Kendimize referans olarak aldığımız 5-6 aracın hepsinin geçmesine izizn verdikten sonra ( yaklaşık 5- 6 dakika ) hepsine tek tek yetişip onları geçmeyei başarmıştır.Sadece çok ciddi hızlı giden ve 5- 6 dakika avantajını iyi kullanan mercedes e serisine yetişememiştir.Ancak bu noktada yetişmeye belki de yakınken yol tek şerite düşmüş ve arabanın baskı balatsaı sorun yaratmaya başlamıştır. Bu konu ile ilgili Nuri ve erdem kardeşlerimin yorumları değerlendirlmeli.saygılar sevgiler.................

Yorum

Öncelikle bizim açımızdan da çok güzel bir etkinlik olduğunu belirtmek isteriz..

Sizlerle birlikte olmak bize mutluluk ve gurur verdi..

Katılan ve katılmak isteyip de katılamayan tüm herkeze sonsuz teşekkürler..

Bizde elimizde olan resimleri paylaşalım istedik..

[/img]

İşte takımın en genç üyesi

Düzce Kervan Otomotiv Opel & Chevrolet

D-100 Karayolu Üzeri
        Üç Köprü Mevkii
        Kaynaşlı / Düzce

Tel : 0380 548 88 01

Yorum

insigniateam ailesi olarak harika bi buluşmaya daha imza atmış olduk, herşey çok güzel ve keyifliydi, katılım gösteren üyelerimize, katılamak isteyip aramızda olamayan fakat gönülleri bizimle olan bütün üyelerimize, bizlere sponsor olan, hiç bir konuda yardımlarını esirgeyemeyen, gücümüze güç katan opel bayileri, OPEL KERVAN ve bizleri her buluşmada yalnız bırakmayan OPEL ODAK, çalışanlarına ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım....

Yorum

Pazar günü sabah 7:30 da Acity'den Cemil abimle beraber ben,Hakan abimle de Erdem olmak üzere hareket ettik.Gelirken 100-140 arası geldik.Bi ara Hakan abi geride kaldı nerde demeye kalmadı Cemil abim aynaya bak geliyo dedi Aman allahım aynaya bi baktım Hakan abim yapıştırmış geliyo Oysa ki yolda sürekli önümüzde giderken aradım cepten bikaçkere ''abi frene basmaktan balatalar aşında yürü artık'' diye Yanımızdan Hakan abi bir geçti ama o nasıl bi geçiş.Soradan öğrendik ki 230 KM/S hızla geliyormuş Saat tam 10'da Opel Kervan'a vardık.Emre abi (emrezxr) bizi sıcak ve en içten gülümsemesiyle bizleri karşıladı Ardından OPC'lerin eksozları eşliğinde büyük bi gürültü ile tüm ekip içeri daldı(Aman allahım o nasıl bir geliş görülmeye değerdi). Kahvaltı vede kısa konuşmaların ardından tüm ekiple şehir merkezinde müthiş bir gövde gösterisi yaptık.Tüm bakışlar üzerimizde.Ben Emre kardeşimle (MDN) beraberdim arabada yanımıza beyaz bir yeni megane yanaştı.Ben adam kızacak falan zannettim kafamı çıkardım Emrenin araba için ''Abi bu nasıl bişi böyle ya dedi,Ses gelmiyor gelmiyor'' diye bağırdı tabi Emrenin 2 aragazı vermesi adamı mest etti Ardından Otele geçtik kalanlar çıkış işlemlerini halledip piknik alanına yöneldik.Piknik alanına bir girdik aman allahım muhteşem bir manzara,muhteşem bir hava... Çekilişler yapıldı Opel Odak ve Opel Kervan sponsorluğunda hediyelerimiz oldu.Güzel bir mangal sefasının ardından.Utku abim ile beraber ben ve Erdem aynı araçta,Bülent,Volkan,Ali Madenoğlu abilerim,Emre ve Orhun kardeşlerim ve aileleri ile birlikte Ereğli tarafına doğru yola çıktık.Güzel bir deniz sefasının ve pidelerin ardından akşam saat 22:00 sıralarında yollara düştük...

Emre ile giderken yolda bizi rahatsız eden arkadaşlara sesleniyorum onlar kendilerini biliyor hele 1-2-3 diyip sonradan MDN'nin arka eksozuna bakmak zorunda kalanlar Hele LPG power opc

Gelelim Utku abimle yaşadığımız tecrübelere Ereğliye giderken Ereğlinin o kıvrımlı virajlarında Sport veya Tour moduna almadan aracı 120 ile virajlara girip 140 ile çıkmanın tadını yaşamak benim için çok büyük bir tecrübe ve zevk oldu Yolda Ereğli gidişinde enson 200 Kmyi gördük.dönüş ise bambaşkaydı Ben bizim araçları birkez daha canı gönülden tebrik ettim ve birkez daha yeniden aşık oldum.. Harika tecrübelerdi Utku abiiiiiiiiii

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
              Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              öncelikle bizi aynı catı altında toplayan insigniateam yöneticilerine opel kervanda bizleri yanlız bırakmayan Düzce İl Turizm Müdürü Sayın Özcan Budak Düzce Dernekler Federasyonu başkanı Faruk Çakmak'a opel kervan yönetim kurulu başkanı şemsi durdu ve ekibine Abant Palace müdürü marat beye ve son olarak bu etkinliğe katılan abilerime eşlerine ve kardeşlerime cok ama coookkk teşekkür ediyorum.

Cumartesi günü gelen arkadaşları birazda olsun iyi vakit geçirmesini sağlıyabildiysem ne mutlu bana
              konvoyun Düzce turu atmaya başladığı zaman o insanların yüzlerinin ifadesini görmeliydiniz okadar insigniayı bi arada ben bile görmemiştim
              Emre abi herşey çok güzeldi.ama daha önemlisi seni tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum..
              nuricim gercekten bende seni tanıdıgım için cok teşekkür ederim daha dogrusu ankara grubu sizleri tanıdıgıma cok ama cok mutlu oldum insanın sizler gibi dostları kardeşleri abileri oldumu dahada mutlu oluyorum iyiki varsınız
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                Eskişehir

Eskişehir Ekibi Olarak Kardeşim Hayati Coşkun Abim Adına Öncelikle Emegi Gecen Herkese Sonsuz Teşekkürler Ederim ....

Cumartesi Günü 12 civarı keyifli başlayan yolculugumuz otoban girişine kadar herşey normal seyrindeydi 120/130 ortalam süratle seyir halindeydik Fatih abime telefon acmam ve sesinden aldıgımız enerjiyle ve basarsak yetişcegimiz söylemesiyle "otobank girişi kardeşim Hayatiden vectra izin almak şartıyla bizde yolda adam satmak hayatda olmaz" 220/230 hızlar ve makaslarla Coşkun Abimle Hendek civarı insigniaTeam Nurettin abimin dediği gibi takviye GÜÇ olarak yetiştik ...Fatih abiyi aynamda en uzun süre görmek şansına ulaştım aracımın son sınırlarını zorlayarak 244 km süratlere ulaştım ama nasıl oldu anlayamadım FAtih abi 2 kamyon arasından benim cesaret edememi ve Fatih abimin engin tecrubesi ve cesaretiyle beni gecti ve sonra yakalamak ne mümkün Allaha şükürler olsun sonu mutlu bir şekilde Emre kardeşimiz yanına ulaştık Emre kardeşimin bize gösterdiği ilgi alaka ve misafir perverliği için Eşinin beni bulması KAYBOLDUM grubtan ayrıca Eşine sonsuz teşekkürler...

Abant otelinde bizi bekleyen ankara grubu Emre , Ali ,Utku abi ve Volkan abi samimi karşılaması tüylerimi diken diken yaptı akşam yemegi müthişti daha sonrası gece muhabbeti inanılmaz kahkahar içinde Volkan abim bizi öldürdü ama gercekten dogru diyor 60km neden youtube video koyuyolar yerden göge kadar haklısın Volkan abi Restauran cıkışı Coşkun abi Emre Volkan Abi Orhunla olan muhabbet ayrı bir güzeldi gecenin karanlığında sogugunda süperdi .....

Sabah kahvaltısı ve Mangal ziyafeti için Opel Kervan Teşekkürler...

Nice Buluşmalara Allah Nazarlardan Saklasın
                ufukcum ne alakası var ben bişey yapmadım benim arkadaşlarım gelmiş onları gezdirmişim hepsibukadar bu arada bilmeyen arkadaşlar vardır cumartesi opel Kervandan cıkış yaptık balık yemege o gün düzcenin festivali sünnet ve düğün konvoyunun içine dalınca insigniacılar ufukcan bizi kaybetti sonra beni aradı ama nerdesiniz kayboldum dedi bende etrafında ne var bana tarif et yolu söyleyim sana dedim oda bana direk ABİ HERYERDE İNEK VAR dedi inekmi var bizim ufukcan düzcenini taaaaaa bi ucuna gitmiş yani bi köye dakikalarca güldüm inekler var heee:-) sonra neyse eşim arkadan başka arabayla geliyordu ufuğu bulup yanımıza getirdi ama bu arada farkında olmadan düzceyi başından sonunakadar gezen tek üyemiz :-)
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Atahan.52
                  Gerçektende güzel bir bulusmaydı ilk buluşmam olsada çok eğlendim devamını beklıorum sabırıszlıkla
                  atahan bizde sana teşekkür ediyoruz aktif en genç üyemizde sensin sanırım

Yorum

bu buluşmada fazla action olmadı, hatta hiç olmadı diyebilirim, fatih abinin ekskliğini yolda fazlasıyla yaşadım, burak bey ara ara eşlik etti ama tatmin etmedi , yol bitmek bilmedi gibi, bi ara sol şeriti kapamış bi jetta ya yapıştım, 230 larda dayanamayıp yol vermek zorunda kaldı, tabi bende konvoyu bayağı bi geçmiştim jettayı yakalamak için o arada sigara molası verdim

Yorum

Kesinlikle yine süper bir organizasyona imza atıldı. Çok keyifli anlar yaşadık. Emeği geçen ve katılan herkese en içten teşekkürlerimi sunarım. Başka buluşmalarda tekrarını iple çekiyorum.
                      Muhabbet mükemmeldi. Sanki 40 yıllık dostlarmış gibi. You tube olayı hakikaten 15 dakika sürdü , gül Allah gül.
                      Sen çok yaşa emi Volkan...
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Her şeyden, herkesin evlerine sağ salimen ulaştığına çok sevindim.
                        Bu organizasyon için emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
                        Ayrıca, emrezxr (Emre), Macar (Murat ACAR), Odak Otomotiv (Burak DİNÇER) ve Opel Kervan ile değerli personeline göstermiş olduğu ilgi, alaka ve güler yüzleri içinde ayrı ayrı teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          bu buluşmada fazla action olmadı, hatta hiç olmadı diyebilirim, fatih abinin ekskliğini yolda fazlasıyla yaşadım, burak bey ara ara eşlik etti ama tatmin etmedi , yol bitmek bilmedi gibi, bi ara sol şeriti kapamış bi jetta ya yapıştım, 230 larda dayanamayıp yol vermek zorunda kaldı, tabi bende konvoyu bayağı bi geçmiştim jettayı yakalamak için o arada sigara molası verdim
                          HAsanım biz Erhanla ve Sufyanla baya asıldık hatta nurettin bile gazladı sende olsaydın arkadan bizi takip ederdin en azından canın sıkılmazdı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            HAsanım biz Erhanla ve Sufyanla baya asıldık hatta nurettin bile gazladı sende olsaydın arkadan bizi takip ederdin en azından canın sıkılmazdı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

olmazsa sıkıntımı burda gidersin fatih abi

Yorum

Buluşmanın en yakışıklıları

Ufuk Abinin Yakışıklısı

BÜlent ve Fulya Ablanın yakışıklısı

Allah her ikisinide Nazarlardan esirgesin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Yorum

İşleniyor...
                                X