Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
    gece 1 ıtıbarıyle bende evıme gelmıs bulunmaktayım katılan herkeze tesekkurler cok guzel bır organızasyondu
    Kardeşim bende o civarda girdim eve valla Süper bi gündü hele ereğli

Yorum

Eskişehir

Eskişehir Ekibi Olarak Kardeşim Hayati Coşkun Abim Adına Öncelikle Emegi Gecen Herkese Sonsuz Teşekkürler Ederim ....

Cumartesi Günü 12 civarı keyifli başlayan yolculugumuz otoban girişine kadar herşey normal seyrindeydi 120/130 ortalam süratle seyir halindeydik Fatih abime telefon acmam ve sesinden aldıgımız enerjiyle ve basarsak yetişcegimiz söylemesiyle "otobank girişi kardeşim Hayatiden vectra izin almak şartıyla bizde yolda adam satmak hayatda olmaz" 220/230 hızlar ve makaslarla Coşkun Abimle Hendek civarı insigniaTeam Nurettin abimin dediği gibi takviye GÜÇ olarak yetiştik ...Fatih abiyi aynamda en uzun süre görmek şansına ulaştım aracımın son sınırlarını zorlayarak 244 km süratlere ulaştım ama nasıl oldu anlayamadım FAtih abi 2 kamyon arasından benim cesaret edememi ve Fatih abimin engin tecrubesi ve cesaretiyle beni gecti ve sonra yakalamak ne mümkün Allaha şükürler olsun sonu mutlu bir şekilde Emre kardeşimiz yanına ulaştık Emre kardeşimin bize gösterdiği ilgi alaka ve misafir perverliği için Eşinin beni bulması KAYBOLDUM grubtan ayrıca Eşine sonsuz teşekkürler...

Abant otelinde bizi bekleyen ankara grubu Emre , Ali ,Utku abi ve Volkan abi samimi karşılaması tüylerimi diken diken yaptı akşam yemegi müthişti daha sonrası gece muhabbeti inanılmaz kahkahar içinde Volkan abim bizi öldürdü ama gercekten dogru diyor 60km neden youtube video koyuyolar yerden göge kadar haklısın Volkan abi Restauran cıkışı Coşkun abi Emre Volkan Abi Orhunla olan muhabbet ayrı bir güzeldi gecenin karanlığında sogugunda süperdi .....

Sabah kahvaltısı ve Mangal ziyafeti için Opel Kervan Teşekkürler...

Nice Buluşmalara Allah Nazarlardan Saklasın
      2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
      2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

valla super bır gundu ereğli sahil aynı mersın antalya arası yolu gıbıydı o yuzden cok yabancılık cekmedım bide keşke pideyi 1.5 yeseydık ya nurı abı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
          valla super bır gundu ereğli sahil aynı mersın antalya arası yolu gıbıydı o yuzden cok yabancılık cekmedım bide keşke pideyi 1.5 yeseydık ya nurı abı
          He valla Orhun ya Ulan gelmişiz oralara kadar bida nerde bulacan ye işte

Yorum

ya şu youtube videosunu merak ettim olay nedir?

hatırlatma; fotoğraf yükleyecek kişiler belirtirlerse hotfile hesabımızın user-pass bilgilerini iletiyim
            InsigniaTEAM

Yorum

Valla Pide deden çok söz ediliyor bir gün de pide buluşması yapalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri

hatırlatma; fotoğraf yükleyecek kişiler belirtirlerse hotfile hesabımızın user-pass bilgilerini iletiyim
                Utku ile Volkan Tsi motorları hakkında konuşurken Youtube bir tsi video bulundu o videodaki araçta 0-60 gidiyor volkanda saydırdı sanki şahin videosu koymuş ulan .... gibi ama o muhabbette o anı yaşayanlar gülmekten kıramplar geçirdik hatırladıkça hala gülüyorum

Bu arada Volkan Bu sabah özel Test yaptı Sonuçları burdan yazacak bekleyin çok yakında

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gerçektende güzel bir bulusmaydı ilk buluşmam olsada çok eğlendim devamını beklıorum sabırıszlıkla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.

video

Yorum

0-60 giden Km/h değil Mil
                      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Volkan abinin replikler fena Mehmet abi km/mil olayı degil verdiği tepki 15 dk sürdü uzun zmandır gülmemiştim bu kadar
                        Teşekkürler Volkan abi

Yorum

olayı tam olarak anlatayım arkadaşlar utku bana 2.0 tsı passat senin aracı geçer dedi bende geçemez dedim yok geçer geçemez derken , benim 0 200 km hızlanmam var videlorda, passatınkini bulalım youtube dan ikisinkini görüp ona göre karar veririz dedim orhunun tlf nuyla youtube girdik bayaaa bi bekledik video yüklensin diye neyse açıldı bende merak ettim iyimi gidiyor 2.0 tsı diye video başladı ama 60 da bitti şaşırdım ulan peze.. dedim doğanmı o oraba 0 60 km arasını çekipte koyuyorsun youtuba boşu boşuna bekledik okadar seyretcez diye ,kızdım sövüp durdum videoyu çekene arkadaşlarda benim kızmama güldüler nasıl kızdıysam artık

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Yüksek Pilotaj becerisi gösteren Türk Yıldızları gibiydik. Savaş durumuna geçmiş bir filoyu andırıyorduk.
                            Otoyolda Kartal sürüsü görünümü verdik. Dün Temin Tek hakimi bizdik
                            Yüksek donanımlı kaslı ve çevik güçlü bir takım gibiydik.
                            Türkiyede Insignialar ile bu manzaraları sergileyebilecek tek bir takım var.
                            Hangi takım arkadaşlar?
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              0-60 giden Km/h değil Mil
                              Dokunmayın Volkan'ıma
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Ben volkana senin arabayı geçer demedim.Hatta tam tersine
                                senin arabayı son süratte gecemeyebilir dedim.benim iddaam o aracaın ara hızlanam degerlerinin bizimkilerden çok daha iyi oldugu ve bu nedenle 0 -200 de yakalaşık 3-4 saniye fark çıkacagı bu nedenle bu aralıkta kesinlikle bizmkileri yani volkaninkini geçeceğini söyledim.....

Yorum

İşleniyor...
                                X