Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Arkadaşlar Utku abim,ben ve kardeşim yeni eve giriş yaptık.Herşey çok güzeldi.Emeği geçen herkeze çok teşekkürler..

Yorum

Güzel bir hafta sonu ve Güzel bir buluşma ;
      Öncelikle Buluşmaya katılan tüm dostlara katılmak isteyip katılamayan herkese çok Teşekkür ederim.
      Her buluşmada sadece bir sitenin üyesi değil birbirinin abisi kardeşi olarak gönül bağlarının her karşılaşmada sadece bir tokalaşma değil "vay kardeşim" diyerek sarılarak birlikte vakit gecireceğimiz her güne her saate koşar adım geldiğimiz bir ortam yaratabildiğimiz için Ve Allah bu kardeşliği daim etmesi dileği ile bütün abilerimi kardeşlerimi selamlıyorum...
      Dışardan gören çoğu kişiye bir otomobil clubü toplantısı gibi gözükebilir yada sadece bir otomobil firmasının bir modelini temsil ettiğimizi düşünebilir ama;
      Aramıza her katılan bu clubün içene adımını atan her kişi şunu anlayacaktır ki İNSİGNİA TEAM 'de Kurulan bağlar Kardeşlik Ve Aile bağlarıdır Her bir üye birbirinden ne kadar uzak olsada gün gectikce Daha iyi anlıyoruz ki bizlerin
      GÖNÜLLERİ BİR...

Sevgilerle...

Yorum

Çok güzel bir gün oldu bugün benim için. Sabah saat 6.45'te Batıkent'teki evimden abimle beraber buluşma yeri olan A City Alışveriş Merkezi'ne doğru yola çıktık. Vardığımızda Cemil Amcam orada bizi bekliyordu. 10 dakika içerisinde de Hakan Amca'nın gelmesiyle beraber yola koyulduk. Abim Cemil Amca ile ben de Hakan Amca ile Pink Floyd, Chuck Mangione (hâla dinliyorum ) Sting, Queen eşliğinde Abant'a doğru yola koyulduk.

Ankara çıkışında çayımızı içip, kuyu suyuyla yıkanmış Insignia'ları kuruladıktan sonra ( ) Abant'a devam ettik. Küçük bir navigasyon karmaşasından sonra saat tam 10.00'da Opel Kervan'ın önündeydik. Kahvaltılarımızı yapıp, sohbetimizi edip, kısa bir hoşgeldiniz konuşmasından sonra şehir merkezinde bir tur attık ve Abant'a yöneldik. Yolda elimden geldiğince Hakan Amca'nın fotoğraf makinasıyla fotoğraf çekmeye çalıştım. Muhteşem bir havanın ve aynı derece güzellikte bir Abant manzarasında yaptığımız piknikten sonra, Ufuk (trabzon61) Abiler, Orhun Abiler, Emre Abiler (MDN), Ufuk Can Abiler, Bülent (Seyyah) Abiler, Volkan Abiler, Coşkun Abiler ve Emre Abi'min abisiyle beraber Ereğli'ye doğru yola çıktık. Ereğli'de mükemmel bir akşam sonrası da evlerimize dönüşe koyulduk.

Ankara girişindeki trafikten dolayı yaklaşık 01.30 gibi evdeydik. Buradan yola çıkarak Ereğli'ye katılanların yorgunluğunu varın siz tahmin edin Sonuç olarak başta Opel Kervan, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Emre Abi (emrezcr) olmak üzere ve bu organizasyona katılıp güzelleştiren herkese teşekkür ederim.

Not; Hakan Amca hâla Music of The Millennium albümlerini bulabilmiş değilim

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Abant Piknikten sonra 16.30 gibi yola cıktık Karadeniz AKCAKOCA ve EREĞLİ Tarafına,
          Saat 18.00 gibi ereğli plajının önünde idik tabi oraya kadar gitmişken deniz girmemek olmazdı Volkan,Coşkun,Ali abilerim ve ve Orhun kardeşim hep beraber hemen şort havlu alıp atladık denize güzel bir deniz sefası yaptıktan sonra , tabi denizde Volkan abi olduktan sonra iddialar kaçınılmazdı Dalma mesafe yarışı nefes tutma yarışı gibi baya keyifli bir deniz maceramız oldu
          Saat 20.00 gibi denizden çıkıp güzel bir karadeniz pidecisinde karnımızı doyurduktan sonra Bi kısmımız İstanbul yolarına bir kısmımız Ankara düştük yolara ve Sağ salim döndük evlerimiz çok keyifli ve eylencesi bol bir gün oldu yol maceralarını anlatmaya kalksak anlat anlat bitmez 700 km yol yaptım 1.5 depo benzin yaktım ne demek istediğimi anlamışsınızdır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            ... Sağ salim döndük evlerimiz çok keyifli ve eylencesi bol bir gün oldu yol maceralarını anlatmaya kalksak anlat anlat bitmez 700 km yol yaptım 1.5 depo benzin yaktım ne demek istediğimi anlamışsınızdır
            Abim ben geliyorum diye bağırıyor, yol istiyordu otobanda merak etme sen

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Resimlerin devamı yarın gelecek

Yorum

Evet arkadaşlar,bende gece 00:45 gibi evime sağ salim ulaştım çok şükür.İstanbul trafiğini,Facomx in verdiği bilgi sayesinde eski İzmit-İstanbul yolunu kullanarak atlattım.
                Çok güzel bir buluşma oldu,aliemle birlikte keyifli bir haftasonu daha yaşadık.Düzce Kervan otomotive organizasyondaki katkılarından dolayı çok teşekkür ederim bende..Allah yollarını açık etsin,hayırlı müşteriler versin.
                Düzce ekibinden Emre arkadaşımızın katkısı ve ilgi alakası müthişti.Kendisine ve eşine çok çok teşekkür etmek istiyorum.Allah kesesine bereket versin.
                Yine Odak otomotiv,Burak Bey bizleri yalnız bırakmadı sağolsun.Ayrıca Süleyman bey ve Murat usta hem bizimle birlikteydi hemde araçlarımızla ilgili sorunlarımıza çare olmaya çalıştılar,onlarada teşekkürler..
                Hem gidiş,hem dönüş yolculuklarımız çok keyifli geçti.Kendime göre performansı en fazla yaptığım etkinlik oldu.İstanbula döndüğümde yakıt ortalamam 13,5 lt/100 km gösteriyordu.Helal olsun araçlarımız hakkını sonuna kadar veriyor

Emeği geçen ve katılan herkese tekrar tekrar teşekür ediyorum.

Saygılar....
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Çok güzel, keyifli bir gün geçirdik. Dostlarla yüzyüze görüşüp tanışma fırsatı yakaladık. OPC'leri hayranlıkla izledik Düzce'de meraklı bakışları üzerimize topladık Kıscası yedik içtik gazladık eğlendik geldik. Emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkürler. Nice buluşmalara inşallah
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

öncelikle bizi aynı catı altında toplayan insigniateam yöneticilerine opel kervanda bizleri yanlız bırakmayan Düzce İl Turizm Müdürü Sayın Özcan Budak Düzce Dernekler Federasyonu başkanı Faruk Çakmak'a opel kervan yönetim kurulu başkanı şemsi durdu ve ekibine Abant Palace müdürü murat beye ve son olarak bu etkinliğe katılan abilerime eşlerine ve kardeşlerime cok ama coookkk teşekkür ediyorum.

Cumartesi günü gelen arkadaşları birazda olsun iyi vakit geçirmesini sağlıyabildiysem ne mutlu bana
                    konvoyun Düzce turu atmaya başladığı zaman o insanların yüzlerinin ifadesini görmeliydiniz okadar insigniayı bi arada ben bile görmemiştim
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      öncelikle bizi aynı catı altında toplayan insigniateam yöneticilerine opel kervanda bizleri yanlız bırakmayan Düzce İl Turizm Müdürü Sayın Özcan Budak Düzce Dernekler Federasyonu başkanı Faruk Çakmak'a opel kervan yönetim kurulu başkanı şemsi durdu ve ekibine Abant Palace müdürü marat beye ve son olarak bu etkinliğe katılan abilerime eşlerine ve kardeşlerime cok ama coookkk teşekkür ediyorum.

Cumartesi günü gelen arkadaşları birazda olsun iyi vakit geçirmesini sağlıyabildiysem ne mutlu bana
                      konvoyun Düzce turu atmaya başladığı zaman o insanların yüzlerinin ifadesini görmeliydiniz okadar insigniayı bi arada ben bile görmemiştim
                      Emre abi herşey çok güzeldi.ama daha önemlisi seni tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum..

Yorum

Bu arada,Murat Acar Bey'de ailesini alarak katıldı organizasyona.Onlarada keyifli bir gün yaşatmışızdır umarım.Murat Bey'e de ilgi alakasından dolayı teşekkürü borç bilirim,Nice etkinliklerde birlikte olmak dileğiyle...
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Birkaç video

Sinek temizleme operasyonu

Emre kaplanı yıkarken

Ufuk abi

Yorum

Yine size yakışır bir organizasyon olmuş..Aranıza kardeş araç, astra j ler de karışmış gördüğüm kadarıyla.. Katılamamış olsam da emeği geçen herkesin emeğine sağlık..Bu kez olmadı ama bir dahaki sefere mutlaka..

Sizlerin birlikteliğinizi gördükçe bizim grup için de, neden olmasın diyorum ..
                            Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model

Yorum

Buluşmaların en sağlamını kaçırmışım :s :s :s Ama team dostlarımın bu güzel günde neler yapıp eğlendiklerini okumak bile benim için ayrı bir mutluluk..

Organizasyona katılan herkese, katılanlar adına teşekkürler diyorum
                              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

gece 1 ıtıbarıyle bende evıme gelmıs bulunmaktayım katılan herkeze tesekkurler cok guzel bır organızasyondu

Yorum

İşleniyor...
                                X