Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Hala bizim bulusmamiz bitmedi. Eregliden bir iki fotografi facebook profilimde paylastim, suan buraya upload edemiyorum.Orhun Abiler, Emre (MDN) Abiler, Utku Abi, Volkan Abiler, Bulent (Seyyah) Abiler, abim ve ben Ereglideyiz. Birazdan yola cikacagaiz.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Gerçekten çok güzel bir gündü, katılan ve emeği geçen herkese ayrı ayrı TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
      (Not: Çağrı istersen bunları ayrı bir yerde topla . VINN'da az MB kaldı Orjinallari daha sonra göndereceğim)

Yorum

Evet Arkadaşlar;

Yine Güzel Sohbetlerin yapıldığı saygılı ve seviyeli bir Etkinlik yaptık Gelen ve Gelmek isteyipte gelemeyen bütün üyelerimize canı gönülden teşekkürler.

Bu arada Opel Kervana Evsahipliği yaptığı için
        Düzce üyelerimizden Emre beye
        İstanbul Opel Odak tan Burak beye Canı gönülden Teşekkür ederimmmmm

Tebrikler Düzceye clapclap clapclap clapclap clapclap

21:50 sularında eve geldim sağ salim D100 yolu üzereinden Erhan Sufyan ve Nurettinler bol aksiyon lu bir dönüş oldu Ortalamam 16.5 ona göre düşünün

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

organizasyonda emeği geçenlere...
          katılıp neşelendirenlere.. sponsorlara ayrı ayrı tşk ederim.. ayaklarına sağılk ve keselerinize bereketler dilerim...
          Fatih bey az zıplayınız ) az yakınız ) yada dizel alınız
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Tebrik ederim, yine insigniateam e yakışan super bir organizasyon olmuş. Emeği gecen herkese teşekkür ederim. Keske esimle birlikte katilabilseydik. Özel bir nedenden dolayı katılamadım.
            Tebrikler.
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
              Tebrik ederim, yine insigniateam e yakışan super bir organizasyon olmuş. Emeği gecen herkese teşekkür ederim. Keske esimle birlikte katilabilseydik. Özel bir nedenden dolayı katılamadım.
              Tebrikler.
              Kulaklarını çınlattık Arkadaşların Selamı Var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                Tebrikler.

Fatih bayaga bir cinladi. Kismet gelecek yıl buluşmasına, inşallah süprizle.

Kulaklarını çınlattık Arkadaşların Selamı Var
                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

yine cok güzel bir organizasyona imza atmışsınız,cok güzel bir piknik olmuş,tebrikler,
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Biraz gidiş hakkında bilgi vereyim

Bülen,
                    Nurettin,
                    Orhun,
                    Fatih istanbuldan çıktık sakin sakin gidiyorduk Hendekte Eskişehir ekibi yanımızdan bir esti pir estiler bizimde Düzcede ki emre ile buluşma noktalırını bilmedikleri için Eski şehir ekibinden Ufuk,Coşkun ve kardeşi 3 araba idi ufu ku durdurmak için 247 lere çıktım 5 vitest bu yorum Volkan içindi biraz gittikten sonra konvoyu yavaşlattım ve Emre ile buluştuk Sonra Opel Kervana Uğradık nefes aldık Sodalrımızı içtik sonra şiddetli bir sağnak altın Çok güzel yeşillikler içinde Akpınar Ala balık tesislerinde Mükemmel Bir yemek yedik Burda sizlerin huzurunda birkez daha gönülden bize ev sahipliği yapan Emre kardeşime teşekkür etmek itiyorum bu etkinlikte tanımadığımız yüz yüze görüşemediğimiz arkadaşlarımızla yüzyüze görüşme imkanımız oldu daha sonra otelimize gittik ve yeşillikler içinde güzel bir mekandı akşam Abanttaki Taksim Otellerinde yönetici olan Murat bey bizleri Otelin kapısında karşılayarak bir kez daha bizleri mahçup etti güzel sohbetler edildi çaylar kahverler içildi Murat beye Sonsuz teşekkürler ediyorum daha sonra Erhanın arabasını Nurettin sürüyordu gecenin bir vakti ışıkların ayarını yaparken farları kapattı zifiri karanlıkta biraz gittik te neyseki farları açtıda bizde rahatladık gece otelin mekanında köy kahvesinde güzel bir sohbet ve keyifli dakikalar geçirdik Volkanın youtube de bir videoya yaptığı yorumlar bizi öldürdü bizleri neşelendirdi bir ara gülmekten Utkunun çenesine kıramp girdi

Sabah olunca bir gürültü ile abanttan bir çıktık pir çıktık herkez gaz modundaymış Bolu dağına çıkışımş ve inişimiz çok keyifliydi sonra Opel Kervanda toplandık ve kahvaltılarımızı yaptık küçük bir hoş geldiniz konuşmasından sonrada Düzcede gezimiz oldu o sahneleri görmeniz gerekirdi müthişti hele kaplanların sesi ortalığı yıktı şehirden ana yola çıkınca herkez hünerlerini gösterdi ve bolu dağından çıkarken Erhanla çok keyifli çıktık ve Abantaki toplanma yerimize geldik Sponsorlarımız InsigniaTeam adına güzel plaket verdik Düzce Opel Kervanla İstanbul Odak firmasına Odak firması bütün katılımcılara küçük hediyeler verdiler teşekkürler Burak bey Kervan otomotivede Kura çekerek hediyeler dağıttı Teşekkürler Opel Kervan

Etkinlikte katkıları bulunan

Murat bey Emre beye tekrar teşekkürlerimi sunuyorum bu arada Abant girişinde araç başı bilet kesiliyor Murat beyler bu işi de organize etmişler 30 küsür arabadan para alınmadı

InsigniaTeam 'e teşekküerler

Nice güzel etkiniklerde buluşmak üzere.

Yorum

Yine çok renkli bir buluşma olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Yorum

Bunlar da benim fotolar.
                        Büyük Türkiye buluşmasında bir ilke daha imza attık sponsorlarımıza Insignia Team Ödülleri dağıtıldı
                        Opel Kervan 'a desteklerinden dolayı teşekkürler.
                        Büyük bir aile fotoğrafı da çektirdik Avrupa birliğine girmeye hazırız ....
                        Düzceden Emre beye ve İstanbuldan Fatih beye de teşekkür ederiz. İyi emek verdiler.
                        Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Büyük Türkiye buluşmasına katılan Ankara, Düzce, Eskişehir ve İstanbuldan arkdaşlarımıza da teşekkür ederim.
                        Günün sözünü iletiyorum. "Enler değişir ancak İlkler tektir" hep ilklerin Clubu olmamız dileği ile.

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

emeği geçen ve katılıpta bi renk katan herkese sonsuz teşekkürler...

Opel Kervan'a özellikle misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkürler...
                            F30 Sport+

Yorum

devamı yeni buluşmalarda inş

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Maşallah, Allah bu dostluğu, mutluluğu bozmasın.Nice buluşmalara

Yorum

İşleniyor...
                                X