Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

pazar günü istanbuldan çıkanlar için son saat nedir, 2.köprü çıkışında kaçta buluşcaz?

Yorum

.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        pazar günü istanbuldan çıkanlar için son saat nedir, 2.köprü çıkışında kaçta buluşcaz?
        8 de hareket...
        F30 Sport+

Yorum

nuri kardeşim düzce grubunu ben hazırladım bilesin
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaşlar abilerimizden bir hatırlatma geldi.
            Konvoy halinde harek ile ilgili bazı önemli noktaları hatırlatmakta fayda var .
            Konvoy halinde gitmeyi sevmeyenlerin bireysel hareket etmeleri önemli.
            Daha önce bu hususta yaptığımız yazışmaları inceleyiniz lütfen.
            Her ilin kendi grup lideri olmasında fayda var.
            Ankara, İstanbul, Düzce. Her grup kendi içinde belirlesin lütfen. Ve gruptaki arkadaşlar konvoy olarak bu lideri takip etsin.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Herkesin kazasız belasız Abanta ulaşmasını dilerim.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

[size=16pt][color=red]Son Düzeltme İstanbul Gurubu için Cumartesi hareket saatinde değişiklik oldu

Avrupa yakasından gelen için ikinci köprü çıkışında toplanalım 11:30
              Asya Yakasından gelenler içinde Mehmetcik tesislerinde 12:00

Erken gidip biraz gezilecek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benim Önerim

Ankara Lideri Emre-Utku olsun

İstanbul Grubunun lideri Orhun olsun

Düzce Grubununda Emre Olsun

YEni Görevleriniz hayırlı olsun ihihi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İstanbul katılımcısı olarak benim için uygundur Fatih bey. clapclap
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

erhan uyarsa bizde uyarız
                    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      erhan uyarsa bizde uyarız
                      haha

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Biz zaten emre ile birlikte bu liderligi surekli yapiyoruz.bizim icin cumartesi zaten az sayida raba var ve biz bunu hallederiz.pazar grubu icin ise ben zaten daha once cemil abiden rica etmistim.kendisi de sagolsun ustlenmisti ayni duzende devam edebiliriz.ankara grubu pazar organizasyonu cemil abinin halletmesini rica ediyorum.saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Biz zaten emre ile birlikte bu liderligi surekli yapiyoruz.bizim icin cumartesi zaten az sayida raba var ve biz bunu hallederiz.pazar grubu icin ise ben zaten daha once cemil abiden rica etmistim.kendisi de sagolsun ustlenmisti ayni duzende devam edebiliriz.ankara grubu pazar organizasyonu cemil abinin halletmesini rica ediyorum.saygilar sevgiler
                          Pazar günü sabah 07.00 - 07.30 arası ACity Alışveriş Merkezi'nin otoparkında buluşuyoruz değil mi? Kaç araba gelecek Pazar günü buradan?

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

bu genç yaşımda beni grup lideri yaptıgınız ıcın cok tesekkur ederim

Yorum

police police police police police police police police police police police police police police police police
                              arkadaşlar son uyarı bolu tünelin girişinde içinde ve çıkışında radar var ona göre gelin otobandan cıktıgınızda ise ne hikmettir bilinmez ama o yolda hep gizli radar oluyor ona göre adamlar bi saklanıyor inan göremessiniz istanbul tarafından gelecek gurupta bazen adapazarı nı geçtikten sonra berceste diye bi tesis var o tesisin önünde de oluyor saolsunlar gecen sefer resmimi cekip göndermişler adresime ona göre bilhassa çif egzostlulara duyrulur
                              police police police police police police police police police police police police police police police police police police
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                                nuri kardeşim düzce grubunu ben hazırladım bilesin

Yorum

İşleniyor...
                                X