Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"
aynen murat müdürüm
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Planımızda bir degişiklik oldu Ankara istikametinden vaz gectik adapazarı düzce istikametinden gelcez inşallah cumartesi 11/12 civarı yola cıkarız görüşmek üzere herkese saygılar
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Süper ifade etmişsin Emre Walla. Ağzına sağlık.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Hele sukur emre de geldi.emre daha dur muhtemelen son dakika suprizleri de olabilir...
ben hep burdayım abi merak etme
herzaman dediğim gibi büyümek veya kalabalık etkinlikler değil amacımız,amacımız ;
dostlarıyla kardeşleri ile abileriyle beraber vakit gecirmek büyük bir aile olmanın güzelliğini ve ayrıcalığını bütün üyelerimize aramıza katılan daha bir günlük kardeşimizede hissettirebilmek.
İzmirde,düzcede,istanbulda.diyarbakırda,ankarada,t rabzonda yolumuz düştüğü zaman hal hatır sorabileceğimiz,kahvesini içebileceğimiz dostluk ve arkadaşlıklara yelken acabilmemiz...
Opelin insignia model aracı bir tarihte üretildi ve üretimi kalmadı denilecek günlere geldiğimizde bile şayet bu sitenin bütünlüğü ve burda ki kurulmuş kardeşlik bağlarının bir üretim tarihi olsada tarihten silinmeyecek arkadaşlıklar yazması umudu ve sonsuza dek sürmesi dileği ile burdayım...
Bu hissiyatla aranızdayım , bunun verdiği mutlulukla bu güzelliğe yeni katılacaklara bunu hissettirebilmek için var güzümle hazırım...
Orjinal yazı sahibi: drdilmen
Süper ifade etmişsin Emre Walla. Ağzına sağlık.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Hele sukur emre de geldi.emre daha dur muhtemelen son dakika suprizleri de olabilir...
ben hep burdayım abi merak etme
herzaman dediğim gibi büyümek veya kalabalık etkinlikler değil amacımız,amacımız ;
dostlarıyla kardeşleri ile abileriyle beraber vakit gecirmek büyük bir aile olmanın güzelliğini ve ayrıcalığını bütün üyelerimize aramıza katılan daha bir günlük kardeşimizede hissettirebilmek.
İzmirde,düzcede,istanbulda.diyarbakırda,ankarada,t rabzonda yolumuz düştüğü zaman hal hatır sorabileceğimiz,kahvesini içebileceğimiz dostluk ve arkadaşlıklara yelken acabilmemiz...
Opelin insignia model aracı bir tarihte üretildi ve üretimi kalmadı denilecek günlere geldiğimizde bile şayet bu sitenin bütünlüğü ve burda ki kurulmuş kardeşlik bağlarının bir üretim tarihi olsada tarihten silinmeyecek arkadaşlıklar yazması umudu ve sonsuza dek sürmesi dileği ile burdayım...
Bu hissiyatla aranızdayım , bunun verdiği mutlulukla bu güzelliğe yeni katılacaklara bunu hissettirebilmek için var güzümle hazırım...
Teşekkür ederim Cem abim,Dostluğumuz kardeşliğimiz herşeyin üstünde...
Duzceli emre kardesim oncelikle bu arkadas grubunu toplayabilmenden dolayi seni cok cok tebrik ediyorum. Ancak bu arkadasarimizin misafirliginden ote bizim uyemiz olmasi ve daima bizmle olmasi bizi daha mutlu eder.senin gibi basarili bir arkadasimiz cok kisa surede sitemize 30-40 uye ekleyebilir.bu da gucumuze guc katar. Artik bu konudaki hayirli haberlerini de bekliyoruz .saygilar sevgiler
Duzceli emre kardesim oncelikle bu arkadas grubunu toplayabilmenden dolayi seni cok cok tebrik ediyorum. Ancak bu arkadasarimizin misafirliginden ote bizim uyemiz olmasi ve daima bizmle olmasi bizi daha mutlu eder.senin gibi basarili bir arkadasimiz cok kisa surede sitemize 30-40 uye ekleyebilir.bu da gucumuze guc kadar . Artik bu konudaki hyirli haberlerini de bekliyoruz .saygilar sevgiler
+100
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Arkadaşlar, listede adımın yanındaki kesin değil tanımını kaldıralım. Son anda bir aksilik çıkmazsa geliyorum. Eşim müsait olursa onu da getiriyorum.
Ankara grubundan pazar günü gelenler kim?
Orjinal yazı sahibi: mturgut
Arkadaşlar, listede adımın yanındaki kesin değil tanımını kaldıralım. Son anda bir aksilik çıkmazsa geliyorum. Eşim müsait olursa onu da getiriyorum.
Ankara grubundan pazar günü gelenler kim?
Murat abi konunun ilk sayfası ilk mesajın altlarına doğru Ankara ekibi bilgileri mevcut ordan fikir alabilirsin pazar günü yola cıkacak bi gurubumuz var
bu haberine ayrıca cok sevindim
utku kardeşim sana kesinlikle katılıyorum bizler buluşmadan öte dosluklar peşindeyiz uye olmayan arkadaslarımız bizim bu etkinlerdeki baglılıgımızı ve bu dostlugumuzu görecekki sadece tanışma bölümüne bişeyler yazıp gitmeyecek bizimle birseyler paylaşacak bu siteyi hep ilgiyle izleyecek işte burada görev bizlere düşüyor bizler anca beraber olursak güçlü olabiliriz....
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Duzceli emre kardesim oncelikle bu arkadas grubunu toplayabilmenden dolayi seni cok cok tebrik ediyorum. Ancak bu arkadasarimizin misafirliginden ote bizim uyemiz olmasi ve daima bizmle olmasi bizi daha mutlu eder.senin gibi basarili bir arkadasimiz cok kisa surede sitemize 30-40 uye ekleyebilir.bu da gucumuze guc katar. Artik bu konudaki hayirli haberlerini de bekliyoruz .saygilar sevgiler
bence ortamı görünce sitenin yeni fanları olacaklardır
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
bence ortamı görünce sitenin yeni fanları olacaklardır
gökhan bizde sizleri gördük ve bu siteye bağlandık gelecek olan arkadaslarda bizleri görecek onlarda gücümüze güç katacak virüs gibi kanlarına gireceğiz merak etme sen :-)
Yorum