Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Konaklamalı olarak gelecek olan arkadaşlar için isimlerine göre oda rezervasyonları Petro Club'te yapılmıştır.
    Listede +++ olarak 13 aile konaklama belirtilmiş. Utku Aksoy'da konaklama talebi var.
    Listeyi güncel olarak son halini oluşturabilirsek iyi olur. Gerçi birkaç oda opsiyonlu olarak tutuyoruz.
    (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
      Emre cim Ankara ekibinin programı nasıl olacak? Bi gelişme varmı?. Bak İstanbullular programı yaptı. Biz geri kalmayalım.
      Öptüm.
      Cem abim bu akşam o konuyu yayınlıyacam planlar hazır sayılır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR
        Konaklamalı olarak gelecek olan arkadaşlar için isimlerine göre oda rezervasyonları Petro Club'te yapılmıştır.
        Listede +++ olarak 13 aile konaklama belirtilmiş. Utku Aksoy'da konaklama talebi var.
        Listeyi güncel olarak son halini oluşturabilirsek iyi olur. Gerçi birkaç oda opsiyonlu olarak tutuyoruz.
        Murat abi şimdi liste haricinde en az 3 oda opsiyonumuz olursa iyi olur Eskişehirden Ufuk abim ve coşkun abilerimizin yanında bir konaklama daha olabilir liste şimdi güncelleniyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Orjinal yazı sahibi: volkan
          yol orada arabalar altımızda buradan sesleniyorum 7 DAKİKADA GİTTİĞİM YOLU 25 SN EKLİYELİM 7.25 SN DE HENDEĞE VAR BEN BÜTÜN İNSİGNİA TEAM ÜYELERİNE MANGALLAR BENDEN VARMISIN hiho hiho.......
          Volkan 25 saniye üstünde değil altında dedim yani 6:35 saniyede haha haha sen git çelik çomak oyna
          haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Murat abi şimdi liste haricinde en az 3 oda opsiyonumuz olursa iyi olur Eskişehirden Ufuk abim ve coşkun abilerimizin yanında bir konaklama daha olabilir liste şimdi güncelleniyor...
            [/quote]

Tamamdır Emre,
            Opsiyonumuz var , gelecek olan arkadaşlara yer sıkıntısı yaşatmayız.
            (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

valla ben nediyeyim sana halep ordaysa arşın burada , yol oradaysa arabalar burada birde 25 sn daha erken yapıcan he

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

sence yapabilirmi fatih abi bu dereceyi volkan
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Cumartesi akşam giden tek kişi benmiyim )
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                    Cumartesi akşam giden tek kişi benmiyim )
                    Şimdilik evet

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Rüyasında yapar emre oda biliyor ama beni kızdırmaya çalışıyor pazar günü hendekteydim yolda boş sayılırdı 260 sabit gittim hemen hemen bir iki defa 240 lara düştüm o yüzden bırak 25 sn erken gelmeyi ben ona 30 sn versem yarışa girmez istersen kendisine sor

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Rüyasında yapar emre oda biliyor ama beni kızdırmaya çalışıyor pazar günü hendekteydim yolda boş sayılırdı 260 sabit gittim hemen hemen bir iki defa 240 lara düştüm o yüzden bırak 25 sn erken gelmeyi ben ona 30 sn versem yarışa girmez istersen kendisine sor
                        Gaza gelme Volkan'ım soda lar bu sıralar kötü çıkıyor fena sıkıntı verir.. sen onu gaza getir
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

valla ben nediyeyim sana halep ordaysa arşın burada , yol oradaysa arabalar burada birde 25 sn daha erken yapıcan he
                          İtfaye göndereyimmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yol orada arabalar altımızda buradan sesleniyorum 7 DAKİKADA GİTTİĞİM YOLU 25 SN EKLİYELİM 7.25 SN DE HENDEĞE VAR BEN BÜTÜN İNSİGNİA TEAM ÜYELERİNE MANGALLAR BENDEN VARMISIN hiho hiho BUARADA UFUK ARKADAŞININ ARABA 156 LIKMI 200 LÜKMÜ TEST YAPARIZ ONLADA
                            Volkan abi 200 hp makina ben test ettim havada karada yersin Volkan abi 0-100 biraz zorlar 100-200 hiç şans yok ınsignia abi bizim arabalar teknoloji harikası bugün bursaya gittim geldim durup anlından öpesim geldi arabamın
                            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Arkadaşlar Ankara için gidiş planı öğleden sonra 16:30 gibi buluşup yola çıkacağız. Ben pazar gunku program için o gün çıkacak arkadaşlara bırakmıştım planlamayı ancak ses seda yok. Benim görüşüm sabah saat 7:00 7.30 arası ankamall de buluşup gelebilirler abanta. Bu arada cumartesi grubu için sehir dışından gelip de ankara uzerinden geçecek olanlar da saat 16.30 ankara çıkışına kendilerini ekleyebilir. Daha erken gitmeyi düşünenler var ise belirtirler ve onlar için de bir saat ayarlaması yaparız. Şimdi lütfen gelecek olanlar hangi grupta yer alacaklarsa belirtsinler biz de ona göre sınıflandırmayı yapalım......Saygılar sevgiler

Yorum

sufyan abi fatih sizleri sevmiyor anlaşılan . diyorumki otobanda yaptığım süreden 25 sn avans vereyim kazanırsan bütün takıma mangal ısmarlıyayım diyorum kaçıyor oda biliyor yapamıyacağını yoksa kazanır mangalın başında mangallar volkan arkadaşımızdan der beni kızdırır gülerdi ama anca rüyasında güler haha haha haha haha

Yorum

İşleniyor...
                                X