Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"
hasana katılıyorum
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
Emrecim inşallah sizin orlarda bir yerlerde buluşur toplu olarak giriş yaparız sanırım otarafdan gelcem ben yol tarifi almadım daha
gelmemmi Hasanım sizin gibi dostlar bırakılırmı
hasana katılıyorum
sen bıraksan da biz bırakmayız
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Keşke bende gelebilseydim.. Şu ortamı, muhabbetleri kaçırıyorum ya artık insigniam olmadığına değil aranıza katılamadığıma üzülmeye başladım gerçekten.. İzmir'den gelen olsa da beni de bagaja atsa )) Herkese güzel bir buluşma diliyorum.... saygılar.. sevgiler..
Orjinal yazı sahibi: unborn
Keşke bende gelebilseydim.. Şu ortamı, muhabbetleri kaçırıyorum ya artık insigniam olmadığına değil aranıza katılamadığıma üzülmeye başladım gerçekten.. İzmir'den gelen olsa da beni de bagaja atsa )) Herkese güzel bir buluşma diliyorum.... saygılar.. sevgiler..
Üzülme kardeşim buna gelemezsen bir başkası olacak elbet ama izimir ekibinden şuan bir üye gelecek gözküyor sayı artarsa tek gelme ihtimali olan bi arkadşımız imkanı olursa senide getirir sende yol arkadaşı olursun hiç olmazsa daha buluşmaya vakit var bakalım ne olacak
Abi aklında bulunsun o zaman tek gelme ihtimali olan biri sorun etmez ise haberim olsun mutlaka düşünmeden gelirim. Kalmalı kalmasız fark etmez. ünv. sınavından komisyonlarından önce de ne güzel olurdu Abant vallahi ilaç gibi gelirdi.
Orjinal yazı sahibi: unborn
Abi aklında bulunsun o zaman tek gelme ihtimali olan biri sorun etmez ise haberim olsun mutlaka düşünmeden gelirim. Kalmalı kalmasız fark etmez. ünv. sınavından komisyonlarından önce de ne güzel olurdu Abant vallahi ilaç gibi gelirdi.
hadi bakalım inşallah denk gelirde pek izmir ahalisinden ses çıkmıyor belkide sürpriz olsun diye son günlere saklıyorlar kendilerini
Ya Arkadaşlar buluşmaya bana ve diğer isteyen arkdaşlara şu yapıştırma gri ATATÜRK İmzasından getirebilecek olan var mı? Maddi karşılığı neyse hemen hazırlayalım çünkü manevi karşılığı inanılmaz özel olan bir şey. Mastercard rekalmı gi oldu ama bu bir realite.Atamın imzasını ilk fırsatta aracıma yapıştıracağım.
Yorum