Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
cok saol fatih abi(hasan) bunu kesinlikle hissettiriyorsunuz bana insigniateam ailesi olarak zaten.Bu arada 1saat 15 dk derken heeee pardon pilot fatih abi olunca 1 saat 15 dk doğru
Normal zaman 1. 15
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Son dakikacılar (isa bey ,Hakan bey) gelmeye karar verirse unutulmaz bir gün geçirir. Onur duyarız.
Gelemeyenler sonradan Keşke demedikleri sürece, canları sağolsun.
Sevgili arkadaşlarım, yine bir büyük buluşma arefesindeyiz. Ben muhtemelen Gölcük, Karamürsel seyahatimin gidişine denk getirip eşim ve oğlumla günübirlik katılmayı düşünüyorum.
ted79 Ankara, toplam 3 kişi ile emir ve görüşlerinize hazırım adminim. (günübirlik ve yaka kartım var)
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Orjinal yazı sahibi: Sufy
cok saol fatih abi(hasan) bunu kesinlikle hissettiriyorsunuz bana insigniateam ailesi olarak zaten.Bu arada 1saat 15 dk derken heeee pardon pilot fatih abi olunca 1 saat 15 dk doğru
Normal zaman 1. 15
Bu gün ogs ekstrem geldi e-maille Düzce-Adapazarı 75 km =giriş:13:23 çıkış 13:41 18 dakika Gerisini siz hesaplayın haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Normal zaman 1. 15
Bu gün ogs ekstrem geldi e-maille Düzce-Adapazarı 75 km =giriş:13:23 çıkış 13:41 18 dakika Gerisini siz hesaplayın haha
Arkadan iyi bir ceza ?
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
bercestede takılmadıysa ceza yok rahat ol fatih abi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Fatih bey'i bundan sonra Insignia reklamlarının baş kahramanı yapmak lazım.
Insignia severlere Yüksek pilotaj örnekleri sergiler
Yada matematik derslerinde sorularda yer alabilir. Gişelerden a noktasından Düzce'ye b noktasına şu zamanda varyorsa aradaki mesafe xxx km ise Fatih beyin hızı km/h cinsinden kaçtır?
alkış
Orjinal yazı sahibi: ted79
Sevgili arkadaşlarım, yine bir büyük buluşma arefesindeyiz. Ben muhtemelen Gölcük, Karamürsel seyahatimin gidişine denk getirip eşim ve oğlumla günübirlik katılmayı düşünüyorum.
ted79 Ankara, toplam 3 kişi ile emir ve görüşlerinize hazırım adminim. (günübirlik ve yaka kartım var)
Hakan abi gelme durumuna cok sevindim Ankara ekibinden bir eksik bile görmek beni çok üzer acıkcası,yalnız en kötü ihtimalle bir firemiz olacak galiba İsa abimin hayırlı bi bekleyişi var bu aralar bundan ötürü katılamayabilir
ama beklediği dünyanın en güzel şeylerinden biri olduğu için buna seviniyorum en azından...
Sağolasın Emrecim, inşallah bir aksilik olmaz da orada tekrara toplanabiliriz.
İsa'nın durumu kritik, bence eşinin yanında olması ve sağlıklı bir bebek sahibi olmaları şu an daha öncelikli, nasıl olsa toplantılarımız devam edecek, sonrakilerde telafi ederiz.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
İsa'nın durumu kritik, bence eşinin yanında olması ve sağlıklı bir bebek sahibi olmaları şu an daha öncelikli, nasıl olsa toplantılarımız devam edecek, sonrakilerde telafi ederiz.
Kesinlikle gelmemesine üzüldüğüm kadar onun adına bir o kadar mutluyum
Hakan bey geçen seneki Abant buluşması gözümde canlandı. Ankara ekibi olarak katılımınız birliğimizin perçinlendiği bir günü olarak hatırımda kalmış. Ankara ekibi olarak o gün araçlardan indiğinizde içimden sizi alkışlamak gelmişti. Görüşmek dileği ile.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Kesinlikle gelmemesine üzüldüğüm kadar onun adına bir o kadar mutluyum
Emre güzel özetledi Allah bağışlasın ve Isa beyin ailesine hayırlı bir evlat dünyaya getirmesini dilerim.
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Hakan bey geçen seneki Abant buluşması gözümde canlandı. Ankara ekibi olarak katılımınız birliğimizin perçinlendiği bir günü olarak hatırımda kalmış. Ankara ekibi olarak o gün araçlardan indiğinizde içimden sizi alkışlamak gelmişti. Görüşmek dileği ile.
Sevgili Nurettin güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Hepimiz bu birlikteliğin devamı için çaba sarfediyoruz. Elimizden geldiğince bu buluşmaları sürdürüp neşemizi daim tutalım. Mühim olan da bu buluşmalardan keyif alıp muhabbetimizi sürdürmemiz. Gerisi lafügüzaf...
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Normal zaman 1. 15
sallama fatihim 18 dakikada 75 km gidemezsin haha haha haha haha haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum