Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2011 Yer=Abant Tarih=2-3 Temmuz
Şu buluşma anketi konu başlığına, buluşmaya katılıp katılmama konusunda ,aldığım bütün dersleri 3.10 dönem ortalamasıyla verdiğim bu dönemin sonunda, hacettepenin gerizekalıca yaz okulu uygulamaları yüzünden arabamla katılma olayımın da iyice sarpa sarmasından ötürü kesin bir şeyler yazamıyor olmak müthiş derecede üzüyor beni. Okulumun saçma sapan ders eşdeğerlik şartlarından dolayı halen bir yaz okulu bulamadım..
Şimdiye bu iş çoktan bitmiş olacak, yaz okulu sebebiyle ankarada olacak olmamdan ötürü hem araca lpg montajı için gerekli zamanı bulacak,aynı zamanda arabamla abanta da katılabilecektim..
Bu forumun üzerimde yarattığı olumlu sinerji sayesinde kabus gibi bir seneyi neredeyse kayıpsız atlattım, ancak hacettepe üniversitesi'nin negatif oğlu negatif sinerjisine forum da yetmedi malesef...
Umarım bir yolunu bulur, sağı solu çizikler içindeki arabamla bir buluşmaya bari katılabilirim..
Tekrardan... iyi ki varsınız sevgili team üyeleri
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2011 Yer=Abant Tarih=2-3 Temmuz
İlk mesajda belirtildiği üzere Buluşmaya katılacak arkadaşların cumartesi kalma durumlarını ve yaka kartı taleplerini belirtmelerini önemle rica ederim bi aksaklık cıkmaması adına Teşekkür ederim...
Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"
ömer faruk kardeş ne yap yap gel bu buluşma kacırılmaz bence
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Merhabalar arkadaşlar,
Bende katılıyorum ihihi
Abant'taki büyük buluşmaya katılmazsak herhalde ayıp olur artık.
Ben + Eşim + kızım + oğlum.
Konaklamayı evde yaparak katılmayı düşünüyorum
Bu arada benim yaka kartım malesef yok
Orjinal yazı sahibi: MACAR
Merhabalar arkadaşlar,
Bende katılıyorum ihihi
Abant'taki büyük buluşmaya katılmazsak herhalde ayıp olur artık.
Ben + Eşim + kızım + oğlum.
Konaklamayı evde yaparak katılmayı düşünüyorum
Bu arada benim yaka kartım malesef yok
Yorum