Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Emre bizler sadece arabamıza kadar yürüyeceğiz haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Montoya
      ..
      ...
      ....

bu 3 arkadaşta Otobana girince Mehmetcik Tesislerinde 13:30 da hareket edecekmişiz gibi hazır olusunlar. (Biz de bu durumda 12:00 de Mehmetçikte harekete hazır oluruz.)
      Vakit nakittir hesabı

Selamlar.
      Montoya Murat
      Selam Murat 12 Çok erken sizin için 13:15 orada olmanız yeterli

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Orjinal yazı sahibi: Montoya
        ..
        ...
        ....

bu 3 arkadaşta Otobana girince Mehmetcik Tesislerinde 13:30 da hareket edecekmişiz gibi hazır olusunlar. (Biz de bu durumda 12:00 de Mehmetçikte harekete hazır oluruz.)
        Vakit nakittir hesabı

Selamlar.
        Montoya Murat
        Selam Murat 12 Çok erken sizin için 13:15 orada olmanız yeterli
        Abanta erken gitsek nasıl olur diyorum, İstanbulda vakit geçireceğime Abantta temiz hava alırım daha iyi diye düşünüyorum.
        İstanbuldan Cumartesi geleceklerin çoğunluğuna uyarız tabii ama bence ne kadar erken o kadar iyi..
        Selamlar.
        Montoya Murat
        1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
          Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
          Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          cemil abi mukemmelsin abi. Abi senden rica etsek pazar muhabbetini sen ayarlasan da geleceklerin listesini emre ile yaparız. Emre de online olunca bu işi bu akşam bir rayına sokarız.....
          Tamam Utku, Ankara grubu olarak tüm arkadaşlar inşallah bu yazıyı okurlar. Dediğim gibi 07.00.07.30 arası "Acity Outlet" toplanıp oradan topluca hareket etmek birde Otobandan gideceğimizden"Kartlı Geçiş" için Ziraat Banka'sından kartlarını almayı unutmasınlar...
          Günaydın arkadaşlar,
          Cemil Bey, ACity önündeki otopark benim için uygun, Ankara ve Ankara üzerinden gelecek arkadaşlar 7:15 gibi orada olurlarsa en geç 7:30 da teker döndürürüz.
          Tamam Hakan bey, bu konuda ikimiz mutabıkız. Diğer team ekipleri de bize uyarsa dediğin gibi Pazar günü 07.30'da "Teker Döndürürüz"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
            cemil abi mukemmelsin abi. Abi senden rica etsek pazar muhabbetini sen ayarlasan da geleceklerin listesini emre ile yaparız. Emre de online olunca bu işi bu akşam bir rayına sokarız.....
            Tamam Utku, Ankara grubu olarak tüm arkadaşlar inşallah bu yazıyı okurlar. Dediğim gibi 07.00.07.30 arası "Acity Outlet" toplanıp oradan topluca hareket etmek birde Otobandan gideceğimizden"Kartlı Geçiş" için Ziraat Banka'sından kartlarını almayı unutmasınlar...
            Günaydın arkadaşlar,
            Cemil Bey, ACity önündeki otopark benim için uygun, Ankara ve Ankara üzerinden gelecek arkadaşlar 7:15 gibi orada olurlarsa en geç 7:30 da teker döndürürüz.
            Tamam Hakan bey, bu konuda ikimiz mutabıkız. Diğer team ekipleri de bize uyarsa dediğin gibi Pazar günü 07.30'da "Teker Döndürürüz"
            Ankara dışından gelecek Ufuk abi coskun abi ve bir arkadaşları daha ankara ankamall tarafında çankırı üzerinden drdilmen Cem abimiz ve Utku abi biz hep beraber 16.00 - 16.30 arası hareket edecez speedy Emre abi cumartesi erken saatte yola cıkacak,
            pazar günü hareket edecek ekip Cemil , Hakan abilerim ve gelme ihtimali yüksek olan Nuri,Erdem,Berker kardeşlerim ve isa abim sizler pazar günü 07.00 -07.30 arası acity outlette buluşup hareket edecek gözüküyor belirsizliğini koruyan A.başkan dan kısa zamanda net bilgi alacam şimdilik planlamanın son hali bu...

Yorum

Emre ile yaptığımız son konuşma sonrasında toplanam yeri olarak cumartesi yola çıkacaklar için saat 16:30 itibarıyla ankamalli seçtik.Oradan hareket edeceğiz.Pazar grubu zaten kendi arasında buluşma saatıini ve yerini ayarladı sanırm.Programla ilgili düşüncesi olanlar ve katılımla ilgili bilgi vercek arkadaşların haberlerini bekliyoruz......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                sorun tam da orda başlar işte yavaş yavaş gelme konusunda haha haha haha yavaş gelsek bile 3 saat 200kmlik yol için çok fazla
                bunun dışında herşey ben ve arabam için uygundur
                Pazar İstanbul ekibi icin uyarsa saat 8 yapalim
                2 saat bize rahat rahat yeter ortalama 115 yakalasak saat 10 da oradayiz
                Bir de minik pehlivan ile 7 ye yetismem imkansiz
                Siz cikin ben yetisirim desem o da imkansiz
                Nede olsa yavas yavas gideceksiniz
                daha iyi olur bencede...
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  sorun tam da orda başlar işte yavaş yavaş gelme konusunda haha haha haha yavaş gelsek bile 3 saat 200kmlik yol için çok fazla
                  daha iyi olur bencede...

en azından çıkacak ufak tefek aksaklıklara karşı ve herhangi bir sebepten geç kalabilecek olan arkadaşları beklerken oluşacak zaman kaybına karşı önlem olarak 7.45 diyebiliriz. Saat tam 8de de hareket ederiz.. aklıma gelen bir diğer sıkıntıda da Fatih köprüsü çıkışında 15-20 dklık beklemeye polisler engel teşkil edebilirler police
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

o konuda sıkıntı yok, yolun sağ tarafı park için oldukça müsait zaten....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      o konuda sıkıntı yok, yolun sağ tarafı park için oldukça müsait zaten....
                      öyle diyosan tamamdır abi,
                      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Abilerim ben gunibirlik olarak pazar gunu gelmek istiyorum ancak mumkun olursa giden bir insignia icinde olmak istiyorum tabi mumkunse arabasinda yer olan varsa ve beni alabilecek olan varsa sevinirim...

Yorum

Eger seni koskoca ankara grubu pazar gunu bir insigniayaya alamiyirsa yazik bize. Eger kimse cikmaz ise ben pazar geri doner seni alirim kocum haha

Yorum

Eger seni koskoca ankara grubu pazar gunu bir insigniayaya alamiyirsa yazik bize. Eger kimse cikmaz ise ben pazar geri doner seni alirim kocum haha
                            Eyvallah abicim ama biliyorum dediğini yaparsın ama SAKIN =) Ben gelirim yahu o kadar zahmete gerenk yok...

Yorum

Hadi bakalim ankara grubu birlikteligi gosterelim.pazar gelecek grub icinden bir arkadasmizn berkeri almasi farz oldu.gorelim guzel talepleri.saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                daha iyi olur bencede...

en azından çıkacak ufak tefek aksaklıklara karşı ve herhangi bir sebepten geç kalabilecek olan arkadaşları beklerken oluşacak zaman kaybına karşı önlem olarak 7.45 diyebiliriz. Saat tam 8de de hareket ederiz.. aklıma gelen bir diğer sıkıntıda da Fatih köprüsü çıkışında 15-20 dklık beklemeye polisler engel teşkil edebilirler police
                                İstanbul pazar grubu saat 8 fatih sultan kopru cikisi teker doner
                                Her turlu aksakliga karsi yetisemeyen panik yapmasin otoban giselerine kadar teker isitiriz
                                Toplam 5 canavar var degil mi
                                Ona gore ayarlariz
                                Otobanda da 150 cruise ile takiliriz

Almanya dan selamlar

Yorum

İşleniyor...
                                X