Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Orjinal yazı sahibi: volkan
    sufyan abi fatih sizleri sevmiyor anlaşılan . diyorumki otobanda yaptığım süreden 25 sn avans vereyim kazanırsan bütün takıma mangal ısmarlıyayım diyorum kaçıyor oda biliyor yapamıyacağını yoksa kazanır mangalın başında mangallar volkan arkadaşımızdan der beni kızdırır gülerdi ama anca rüyasında güler haha haha haha haha
    Volkan benim ne kadar bonkör olduğumu beni tanıyanlar bilir mangal ısmarlamam için illa bir iddiaya gerek yok ama senin birşeyler yapman için iddaya gerek var anlaşılan

Ben iddia ediyorum geçerim haha sende kafanı maad vurursun haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ya arkadaşlar aman derim sağ salim gelin de muhabbet sağlam ,sağlıklı ve güzel olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Arkadaşlar Ankara için gidiş planı öğleden sonra 16:30 gibi buluşup yola çıkacağız. Ben pazar gunku program için o gün çıkacak arkadaşlara bırakmıştım planlamayı ancak ses seda yok. Benim görüşüm sabah saat 7:00 7.30 arası ankamall de buluşup gelebilirler abanta. Bu arada cumartesi grubu için sehir dışından gelip de ankara uzerinden geçecek olanlar da saat 16.30 ankara çıkışına kendilerini ekleyebilir. Daha erken gitmeyi düşünenler var ise belirtirler ve onlar için de bir saat ayarlaması yaparız. Şimdi lütfen gelecek olanlar hangi grupta yer alacaklarsa belirtsinler biz de ona göre sınıflandırmayı yapalım......Saygılar sevgiler
        Ankara’dan Pazar günü yola çıkacak arkadaşlar, “Ankamall” o saatte bizleri içeri almaz police Trafik polisleri de orada kesinlikle durdurmaz, onun için Ankara-İstanbul yolu üzerinde bulunan Acity Outlet (Çiftlik kavşağını geçtikten sonraki , Ostim, Umitköy, Eskişehir yolu yonca köprüden sonra sağ tarafta) 07.00-07.30 arası buluşabiliriz.

Görüş ve önerileriniz beklenmektedir.

Yorum

İstanbuldan gelecek araçlarla irtibata geçelim herekeye yaklaştıklarında otobana çıkim bende beraber gidelim

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

cemil abi mukemmelsin abi. Abi senden rica etsek pazar muhabbetini sen ayarlasan da geleceklerin listesini emre ile yaparız. Emre de online olunca bu işi bu akşam bir rayına sokarız.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              cemil abi mukemmelsin abi. Abi senden rica etsek pazar muhabbetini sen ayarlasan da geleceklerin listesini emre ile yaparız. Emre de online olunca bu işi bu akşam bir rayına sokarız.....
              Tamam Utku, Ankara grubu olarak tüm arkadaşlar inşallah bu yazıyı okurlar. Dediğim gibi 07.00.07.30 arası "Acity Outlet" toplanıp oradan topluca hareket etmek birde Otobandan gideceğimizden"Kartlı Geçiş" için Ziraat Banka'sından kartlarını almayı unutmasınlar...

Yorum

Evet en önemli konu OGS ve KGS olayı.Bir de istanbul yolundaki ve otoban girişlerindeki kameralar.Otobana gelirken 120 yı istanbul yolu uzerindeki ışıklı tabeladaki 70 i geçmemek lazım.saygılar sevgiler....

Yorum

Ayrica 16:30 da toplancak grubun cogunlugu cankayada gozuktugu icin bulusma noktasi olarak 365avmnin otoparkini secebiliriz.ordan da arka taraftan cevre yolundan otobana gecis yapabiliriz.boylece sehi icinin berbat trafiginden de kurtulmus oluruz.pazar gelecek arkadaslarin ise cemil abiyi bilgilendirmeleri ve onunla belirlenen yerde bulusmalari onemle arz olunur.saygilar sevgiler

Yorum

Eskisehir tarafindan gelen ufuk kardesim ve arkadaslariyla saat 17:00de otoban girisinde bulusmamiz mumkun gozukmekte. Corum ve diger illerden gelen arkadaslar da isterse saat 17:00 itibariyla giselrde bulusabiliriz.

Yorum

cumartesiyi beklememe gerek kalmadı, ben yokum malesef yakınımızla ilgili bir durum çıktı, başka buluşmalarda görüşürüz inşallah
                      InsigniaTEAM

Yorum

yapma bee cağrı valla cook üzüldüm şimdi neyse sağlık olsun
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Cok gecmis olsun.sen hep bizimlesin zaten.merak etme cagricim daha birlikte ne organizasyonlara imza atacagi insallah.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Orjinal yazı sahibi: volkan
                            sufyan abi fatih sizleri sevmiyor anlaşılan . diyorumki otobanda yaptığım süreden 25 sn avans vereyim kazanırsan bütün takıma mangal ısmarlıyayım diyorum kaçıyor oda biliyor yapamıyacağını yoksa kazanır mangalın başında mangallar volkan arkadaşımızdan der beni kızdırır gülerdi ama anca rüyasında güler haha haha haha haha
                            Volkan benim ne kadar bonkör olduğumu beni tanıyanlar bilir mangal ısmarlamam için illa bir iddiaya gerek yok ama senin birşeyler yapman için iddaya gerek var anlaşılan

Ben iddia ediyorum geçerim haha sende kafanı maad vurursun haha haha
                            doğru benim gibi sende bonkör bir adamsın ama ayrıyettende sallamacısın sende biliyorsun geçemiyeceğini yada niye geçip arkadaşlara mangal ısmarlatmıyorsun bana. söyle neden kaçtığını bizde bilelim haha haha haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İddam bir önceki mesajımda kaçmıyorum haha muhaha muhaha muhaha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sadce buraya rekorlarimdan birini yazacagim .o da ankara giseler istanbul giseler arasi 2:15 dakika.sanirim fena degil. Hem de 1.4tsi 140lik jettayla..... muhaha muhaha

Yorum

İşleniyor...
                                X