Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Büyük Türkiye Buluşması 2-3 Temmuz 2011 "Mavi Yeşil Abant (II)"

benim katılımım son gün belli olacak perşembe-cuma sınavım çıktı, cuma akşamı Gebze'den otobüse binince cumartesi sabahı Çorum'da olacağım, aynı gece saat 2-3 gibi Ankara'ya gidip Ankara'dan hareket eden gruba katılmam lazım, bu yorgunluğa dayanılırmı bilemiyorum kaldıki Ankara'da boş araba var mı oda belli değil
    InsigniaTEAM

Yorum

yaaa dur cağrı mutlaka vardır boş bi insignia koltugu sensiz olmaz bak ankara grubu ayarlar sana bi yer
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

işte araba da çok önemli değil abi, Gebze'den gece 12'de otobüse biniyorum sabah 9'da Çorumdayım, aynı gece tekrar Ankara'ya gitmem lazım. yada babamla henüz konuşmadım, bizde gideriz derlerse yolda rahat rahat uyurum sorun olmaz
        zaten kaçırmak istemem bu buluşmayı, tam benim istediğim gibi, çimlerin üstüne çekeceksin arabayı, bide çadır olsa ohh mis
        InsigniaTEAM

Yorum

İstanbul Cumartesi Günü Hareket Planı

3- Bülent Solakoğlu
          10- Nurettin Yılmaz
          12- Özkan Çukurlu
          17- Fatih Badur
          20- Erhan Keten

İstanbuldan Cumartesi Günü Gelecekler Eğer sizler içinde uygunsa Saat 13:00 da İkinci köprü Çıkışında buluşuruz

18- Murat Budakoğlu
          13- Volkan Paca
          16- Orhun Eraslan

bu 3 arkadaşta Otobana girince Mehmetcik Tesislerinde 13:30 da hareket edecekmişiz gibi hazır olusunlar.

İstanbul Pazar Günü hareket Planı

11- Hasan Elman
          15- Tolga
          19- Burak Dinçer
          23- Ahmet Gökhan Yağar
          25- Aziz
          29- Hakan Bilal
          33- Gökhan Sarıoğlu

İstanbuldan Pazar Günü Gelecekler Eğer sizler içinde uygunsa Pazar sabah Saat 07:00 da İkinci köprü Çıkışında buluşursunuz 3 saatte yavaş yavaş gelirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yavaş yavaş gelirsiniz mi ?????? kesin yavaş gelirler ihihi ihihi ihihi ihihi
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              yavaş yavaş gelirsiniz mi ?????? kesin yavaş gelirler ihihi ihihi ihihi ihihi
              onda bişey yokki biz her arabaya binişimizde bu repliği yad ediyoruz)
              F30 Sport+

Yorum

fatihle iddiamız var emre adapazarından hendeğe 8 dakika verdim ona, ben 7 dakikada kat ettim geçen pazar. o 8 dakikada giderse helal olsun ama pek bir şansı yok haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

sorun tam da orda başlar işte yavaş yavaş gelme konusunda haha haha haha yavaş gelsek bile 3 saat 200kmlik yol için çok fazla
                  bunun dışında herşey ben ve arabam için uygundur
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Volkan Senin Chipli Gittiğin zamanın 25 saniye altında ben gidebilirim haha haha haha

Merak Etmeyin Etkinlik Gidişlerinde ve Gelişlerinde hız yapmıyoruz police

Yorum

pejo rcz araçla Ender Abimide Eklermisiniz konaklamalı "Coşkun Abimin ortagı " nasipse cumartesi beraber cıkacaz 3 araç
                      kesin olmamak şartıyla
                      2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                      2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Emre cim Ankara ekibinin programı nasıl olacak? Bi gelişme varmı?. Bak İstanbullular programı yaptı. Biz geri kalmayalım.
                        Öptüm.
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

yol orada arabalar altımızda buradan sesleniyorum 7 DAKİKADA GİTTİĞİM YOLU 25 SN EKLİYELİM 7.25 SN DE HENDEĞE VAR BEN BÜTÜN İNSİGNİA TEAM ÜYELERİNE MANGALLAR BENDEN VARMISIN hiho hiho BUARADA UFUK ARKADAŞININ ARABA 156 LIKMI 200 LÜKMÜ TEST YAPARIZ ONLADA

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                            Emre cim Ankara ekibinin programı nasıl olacak? Bi gelişme varmı?. Bak İstanbullular programı yaptı. Biz geri kalmayalım.
                            Öptüm.
                            Geri kalmazsınız biz sizleri bekleriz

Yorum

valla bu etkinlik sizlere pahalıya patlamasın arkadaşlar bak hendeği geçince berceste yanında geliş gidişi ayıran cepte radar oluyor birde düzceyi geçtikten sonra tükseven tesislerine gelmeden yukarılara bağlanmış cameralar var orda radar var bolu tünelinin içinde 70 km sınırı var giriş çıkış vede içinde cameralar var gecen tünelin içinde resmimi cekip adrese göndermiş ler saolsun polis abiler valla cok kafam bozuldu ona göre police police police police police police

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                                yol orada arabalar altımızda buradan sesleniyorum 7 DAKİKADA GİTTİĞİM YOLU 25 SN EKLİYELİM 7.25 SN DE HENDEĞE VAR BEN BÜTÜN İNSİGNİA TEAM ÜYELERİNE MANGALLAR BENDEN VARMISIN hiho hiho.......
                                Volkan 25 saniye üstünde değil altında dedim yani 6:35 saniyede haha haha sen git çelik çomak oyna

Yorum

İşleniyor...
                                X