Saat 13.00-13.30 arası Ankamall'da buluştuk.
Herhangi şey dememesine rağmen Ted79 (Hakan bey) bize müthiş bir sürpriz yaptı.
Derken "Bosforondo" (ben öyle diyorum artık) Oğuz kardeşim ikinci sürprizi yaptı.
Berker Çelik Kardeşim ile Nuri ve kardeşi Erdem ile birlikte 6 kişi olduk.
Geçen hafta Emre kardeşimin "Salaş" olarak adlandırdığı ve 10 numara mekan olan Kebapcıya gittik, Herkesin kulaklarını çınlattık, Özellikle Ufuk Can (Eskişehir) kardeşimin geçen hafta 2 porsiyon yeme rekoru kırarak nefis bir kebap olduğunu kanıtlamıştı. Telefon ettim hadi gel senin için 1 saat 50 dakikalık bir olay dedik ama kendisi Bursa'da (Mudanya) olduğunu ve kahvaltı ettiğini söyledi.
Kebapçıya oturduk derken, bir sürpriz ile daha da şenlendik, belki demişti ama Trabzon61 (Utku) kardeşim de bize katıldı masamız esprilerle birlikte kahkahalar, gülüşmelerle daha da şenlendi.
Yemek faslı bittikten sonra, Trabzon61 (Kebapçıda) Ted79 (Panora AVM'de) bizden ayrıldı.
Belki diyen Emre (DiaDavidof) ile her zaman aramızdaydı ama resmi olarak yeni üyeliği ile foruma neşe katan güleç yüzlü eşi Dilara (Di_eM) hanım'ın aramıza katılmasıyla neşemize neşe kattılar.
Final mi? gerçekten mükemmeldi, Ben, Berker, Emre, Dilara ve Oğuz Hangover 2'ye giderek gülmekten çatladık.
Herkese çok çoook teşekkürlerimi sunuyorum. clapclap
Ve işte bendeki resimler, Diğer resimleri Hakan beyde...
Sonradan panorada aranıza katılabilmiş olmama rağmen yine,yeniden harika bir pazar günüydü Berker kardeşimin dediği gibi toplu sinema olayıda yeni bir etkinlik olarak buluşmalarımıza ayrıca renk kattı
buluşmada bulunan arkadaşlarıma Anıtkabir buluşması hatırası olarak hazırladığım kartları verebildim gelemeyen arkadaşlarımada bir daha ki buluşmada inşallah verecem,
daha nice daha daha güzel buluşmalarımıza...
Bize hazırlamış olduğu "Anıtkabir buluışması Hatıra" kartları içinde ayrıca Emre kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum
Sonradan panorada aranıza katılabilmiş olmama rağmen yine,yeniden harika bir pazar günüydü Berker kardeşimin dediği gibi toplu sinema olayıda yeni bir etkinlik olarak buluşmalarımıza ayrıca renk kattı
buluşmada bulunan arkadaşlarıma Anıtkabir buluşması hatırası olarak hazırladığım kartları verebildim gelemeyen arkadaşlarımada bir daha ki buluşmada inşallah verecem,
daha nice daha daha güzel buluşmalarımıza...
Bize hazırlamış olduğu "Anıtkabir buluışması Hatıra" kartları içinde ayrıca Emre kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum
Ne demek abi küçük bir saklanmaya değer bir anı paylaşabildiysem sizlere ne mutlu bana...
Daha yeni girdim eve Abilerim kardeşlerim çok çok güzel ve mutlu bi gün yaşattınız bana hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Ayrıca O nasıl bir kebap ziyafetiydi anlatamam yok böyle bi tad abi
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Nuri kardeşim hediyen içinde ayrıca tekrar burdan teşekkür ederim çok özel ve güzel bir hediye
Kardeşim afiyet şeker olsun nedemek küçücük bir hediye almışım gönlümden kopmuş çokmu Kartlar içinde çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIK
Çok güzel bir buluşmaydı yine gerçekten...
Yaprak Kebaplarımızıda bir güzel yedik =))
Finali, Hangover 2'ye giderek, ve gülmekten ölerek tamamladık...
Hakan(ted79) abicim güzel fotoğraflar çekti, vakit bulduğunda ekler sanırım...
Yeniden buluşmak üzere...
Berkercim xenon içinde teşekkürler en yakın zamanda boya koruma işinide bakacaz Hangover 2 ye çok niyetliydim ama malüm misafirim geleceği için katılamadım sizlere.Ama ilk fısatta izleyeceğim
Sevgili Insignia Dostları. Yine güzel bir Pazar öğleden sonrası beraberdik. Karınlarımızı doyurduk, güzel sohbetimizi yaptık, aramızda olmayanların kulaklarını çınlattık, güldük eğlendik... Sonuç olarak keyifli ve kaliteli bir paylaşım oldu.
Tabii ki bu anlarımızı karelememek olmazdı. Bu sefer ben seyir halinde tek elimle kamera nasıl kullanılırı denedim. Konvoy sırasında aynaları da değerlendirmeye çalıştım. İnşallah beğenirsiniz. Cemil Bey ve Nuri, seyir halinde hiç bu kadar fotonuz olmamıştı herhalde. Buyrun seyredin...
Yorum