bende gelmeyi çok isterim ama yarın hem sandık başı bizim çocukları bekleyecem biraz hemde hayırlı bi işim olmasından ötürü gelemeyecem gibi ama muhakkak aranıza uğrarım sonra kaçarım geri olmassa...
Ya bu Ankara grubu nasıl bir gruptur ya? arkadaşlar siznle birlikte olduğum için çok muyluyum ve gururluyum. En küçük bir boşlukta bile biraraya gelebiliyoruz. Allah bunu daim kalsın . oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy
Sonradan panorada aranıza katılabilmiş olmama rağmen yine,yeniden harika bir pazar günüydü Berker kardeşimin dediği gibi toplu sinema olayıda yeni bir etkinlik olarak buluşmalarımıza ayrıca renk kattı
buluşmada bulunan arkadaşlarıma Anıtkabir buluşması hatırası olarak hazırladığım kartları verebildim gelemeyen arkadaşlarımada bir daha ki buluşmada inşallah verecem,
daha nice daha daha güzel buluşmalarımıza...
Emre abicim hazırladığın o güzel kartlar için çok ama çok teşekkür ederim, yıllarca saklayacağım harika bir anı oldu benim için, teşekkür ederim iyiki varsın, varsınız...
Emre abicim hazırladığın o güzel kartlar için çok ama çok teşekkür ederim, yıllarca saklayacağım harika bir anı oldu benim için, teşekkür ederim iyiki varsın, varsınız...
Ne demek kardeşim elimizden geldiğince bişeyler paylaşmak kardeşliğimiz abiliğimizi arkadaşlığımızı pekiştirmek adına o kartı saklayacağın uzun uzun yıllar dan daha fazla kardeşliğimizin sürmesi için burdayım...
Yorum