Merhabalar sevgili arkadaşlar. Alternatifleri güzel belirlemişsiniz zaten bi organizsyon bekleyip duruyorum. Bu arada ben de değişik bir alterantif sunayım en azından değerlendirilebilir diye umuyorum.
Ben Çankırıdayım. ILGAZ olabilir. Şu anda mükemmel br tabiat var ve oteller bomboş. Fiyatlar da süper ekonomik. Genelde Ilgaz deyince kayak geliyor insanın aklına ama yazında bambaşka oluyor. TErtemiz hava, serin ve tenha. Hoş muhabbet ortamı olabilir diye tahmin ediyorum.
Organizasyon olarak durumu ben de üstlenebilirim. En azından oylamaya sunulabilir.
Diğer taraftan eğer mevcut yerlere göre tercih yapmak gerekirse ilk tercihim kızılcahamam, 2. de ürgüp göreme olacaktır.
bana heryer uyar hatta yurtdışıbile olur ne var bulgaristana gider araabaları opc yapıp döneriz bulgaristan surası depolarıda fulleriz ohhhhh ne güzel ne güzel
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
İlerisi icin yapabiliriz, ben ülkeyi avucumun ici gibi bilirim. Oranın Insignia klübü ile buluşuruz.
Lafın gelişi tabi.
Eskişehir Cemil abi icin en uygun olması açısından o yone ve çevresine odaklanırsak daha iyi olur.
Saygılar.
Şu anki güncel oylama sonucuna bakılırsa Abant az farkla önde götürüyor olmasına karşın Eskişehir secimi de 2-3 Temmuz'la beraber büyük üstünlük sağlamış durumda,
Gecen yıl bu buluşma Abantta gercekleşti benim Türkiye buluşmasından beklentim güzel vakit gecirmekle beraber Türkiye buluşmaları resimlerine bakarken her yıl farklı bi şehrin resimleri olsa ne kadar Türkiye geneline hitap ettiğimizi tescil etmiş oluruz ;
Gecen yıl Bolu - Abant
Bu yıl Eskişehir
Seneye başka bi il - ilçe ve bu her yıl farklı bir şehir başka bir yöre ile Türkiye buluşması, "Türkiye Turu" olarakta anlam kazanacıktır...
Oylama sonucunu biraz daha bekleyip çalışmalara başlayabiliriz 1 ay gibi bir süre var önümüzde bunu iyi değerlendirmek acısından hummalı bir çalışmaya hazırız...
Emre düşüncelerine katılıyorum ama şunu yapmak gerekirdi daha önce gidilen yerleri Ankete katmamak gerekirdi bu saatten sonra çıkarmak ta olmaz bakalım seçimleri bitiş zamanı veririz o günkü sonuca göre artık neresi olursa oraya yönleniriz
Çekişmeli gidiyor clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Emre düşüncelerine katılıyorum ama şunu yapmak gerekirdi daha önce gidilen yerleri Ankete katmamak gerekirdi bu saatten sonra çıkarmak ta olmaz bakalım seçimleri bitiş zamanı veririz o günkü sonuca göre artık neresi olursa oraya yönleniriz
Çekişmeli gidiyor clapclap
Ben sana bu fikri başında söylemiştim o zamanda katılıyorum sana demiştin şimdide ama ankete eklemişin buda güzel Fatih abi
Yorum