Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Büyük Türkiye Buluşması

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 Büyük Türkiye Buluşması

Benim için yer hiç önemli değil,tarih önemli 02-03 Temmuz olarak işaretledim..
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yer hiç birimiz için aslında çok ta önemli değil Bülent abi, maksat bir yere karar verilmesi sadece Ama zaman gerçekten çok önemli.
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

hazır
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Merhabalar sevgili arkadaşlar. Alternatifleri güzel belirlemişsiniz zaten bi organizsyon bekleyip duruyorum. Bu arada ben de değişik bir alterantif sunayım en azından değerlendirilebilir diye umuyorum.
          Ben Çankırıdayım. ILGAZ olabilir. Şu anda mükemmel br tabiat var ve oteller bomboş. Fiyatlar da süper ekonomik. Genelde Ilgaz deyince kayak geliyor insanın aklına ama yazında bambaşka oluyor. TErtemiz hava, serin ve tenha. Hoş muhabbet ortamı olabilir diye tahmin ediyorum.
          Organizasyon olarak durumu ben de üstlenebilirim. En azından oylamaya sunulabilir.
          Diğer taraftan eğer mevcut yerlere göre tercih yapmak gerekirse ilk tercihim kızılcahamam, 2. de ürgüp göreme olacaktır.
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bana heryer uyar hatta yurtdışıbile olur ne var bulgaristana gider araabaları opc yapıp döneriz bulgaristan surası depolarıda fulleriz ohhhhh ne güzel ne güzel
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İlerisi icin yapabiliriz, ben ülkeyi avucumun ici gibi bilirim. Oranın Insignia klübü ile buluşuruz.
              Lafın gelişi tabi.
              Eskişehir Cemil abi icin en uygun olması açısından o yone ve çevresine odaklanırsak daha iyi olur.
              Saygılar.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Şu anki güncel oylama sonucuna bakılırsa Abant az farkla önde götürüyor olmasına karşın Eskişehir secimi de 2-3 Temmuz'la beraber büyük üstünlük sağlamış durumda,

Gecen yıl bu buluşma Abantta gercekleşti benim Türkiye buluşmasından beklentim güzel vakit gecirmekle beraber Türkiye buluşmaları resimlerine bakarken her yıl farklı bi şehrin resimleri olsa ne kadar Türkiye geneline hitap ettiğimizi tescil etmiş oluruz ;
                Gecen yıl Bolu - Abant
                Bu yıl Eskişehir
                Seneye başka bi il - ilçe ve bu her yıl farklı bir şehir başka bir yöre ile Türkiye buluşması, "Türkiye Turu" olarakta anlam kazanacıktır...

Oylama sonucunu biraz daha bekleyip çalışmalara başlayabiliriz 1 ay gibi bir süre var önümüzde bunu iyi değerlendirmek acısından hummalı bir çalışmaya hazırız...

Yorum

Emre düşüncelerine katılıyorum ama şunu yapmak gerekirdi daha önce gidilen yerleri Ankete katmamak gerekirdi bu saatten sonra çıkarmak ta olmaz bakalım seçimleri bitiş zamanı veririz o günkü sonuca göre artık neresi olursa oraya yönleniriz

Çekişmeli gidiyor clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Heycanlı ve başa baş desek daha olumlu cümlelerin kurulması icin teşvik edici olur
                    Arkadaşlar hedefimiz 50 araç. 3. Yıla girerken buna ulaşabiliriz.
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Emre düşüncelerine katılıyorum ama şunu yapmak gerekirdi daha önce gidilen yerleri Ankete katmamak gerekirdi bu saatten sonra çıkarmak ta olmaz bakalım seçimleri bitiş zamanı veririz o günkü sonuca göre artık neresi olursa oraya yönleniriz

Çekişmeli gidiyor clapclap
                      Ben sana bu fikri başında söylemiştim o zamanda katılıyorum sana demiştin şimdide ama ankete eklemişin buda güzel Fatih abi

Yorum

Ben halen oyumu kullanmadım. Ben oyumu sona saklıyorum. Çekişme sonunda en değerli oy benim olacak

Bu arada P.M.'den tekliflere açığım haha
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Eskişehire İlk gelene 1 depo bensin ihihi ihihi

Mehmet abi
                          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can

Mehmet abi
                            1 depoi benzin degil sana 100 depo Benzin feda olsun Ufuk abim...

Benim oyumda sirasiyla Eskisehir,Urgup,Bursa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can

Mehmet abi
                              Dönüş için de 1 depo benden mehmet07 
                              [center]
                              2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Eskilerin oyu 2 sayilsin 
                                [center]
                                2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X