Ben de Eskişehir, Kızılcahamam dedim. Eskişehir gerçekten güzel bir şehir, Özellikle Odunpazarı evlerinin önünde InsigniaTeam fotoğrafları tam bir katalog çekimi olur. Takvim bile yapabiliriz. Ankara grubu dönerken Başkumandanlık Meydan Savaşının yapıldığı alanların içenden geçip Polatlı yakınlarındaki Dev Atatürk Anıtının önünde de fotoğraf çekebiliriz.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Ben de Eskişehir, Kızılcahamam dedim. Eskişehir gerçekten güzel bir şehir, Özellikle Odunpazarı evlerinin önünde InsigniaTeam fotoğrafları tam bir katalog çekimi olur. Takvim bile yapabiliriz. Ankara grubu dönerken Başkumandanlık Meydan Savaşının yapıldığı alanların içenden geçip Polatlı yakınlarındaki Dev Atatürk Anıtının önünde de fotoğraf çekebiliriz.
Ağzına sağlık abi valla çok güzel bi yol haritası olmuş bende araştırmalara başladım Eskişehir için çok güzel olacak
Eskişehir +1
Hatta daha önce ikinci oyum olarak verdiğim Kızılcahamam'ı OYU KALDIR seçeneği ile kaldırıp sadece Eskişehir'e oy verdim ki fark açılsın diye
Selamlar.
Montoya
Secim gününe kadar anket devam etsin hem akşamınada iki secimi oylar belirlesin secim için 12 haziran son gün
daha fazla geç kalmanın bir anlamı yok iyi bir buluşma için yoğun bi çalışma gerekecek bunun içinde zaman
Abi etkinliğe katılacakların katılabileceklerin zaten sitede ki yoğunluğu belli buluşmaya katılabilecek olanların %90 ı oyunu kullandı zaten bakarız hele bi o gün gelsin...
süperrrrrrrrr valla su fatih abinin alttaki resiminde olmadıgım için cok üzülüyordum allah kaza bela vermesse beni en başa yaz fatih abii
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum