Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜRKİYE BULUŞMASI YAPALIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: TÜRKİYE BULUŞMASI YAPALIM

Arkadaşlar biz de izmiri artık aramızda görmek istiyoruz. Üçüncü büyük olmadan olmaz vallahi.herkes fikirlerini ortaya döksün bakalım yavaş yavaş......

Yorum

Evet izmirden de bir atak bekliyoruz Taner bey duy sesimizi clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Merhabalar arkadaşlar
        Abant Bölgesini düşündüğünüzde elimden geleni yaparım.
        Konaklamalı veya konaklamasız şekilde yapabiliriz. Tarih olarak; 18 - 19 veya 24 - 26 Haziran düşünülebilir.
        Daha ileriki tarihler (Temmuz) düşünüldüğünde yer konusunda problem var.
        Malum, Arap misafirler Temmuz ayında Abant Bölgesini yoğun bir şekilde ziyaret ediyorlar.
        Başka bir bölge düşünülürse onada katılmaya çalışırım.
        (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Murat bey Teşkkürler Bilgilendirme için

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben teşekkür ederim Fatih bey.
            Çay içmeyede beklerim
            (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

sayın adminler saygıdeğer Moderatör bence bi anket düzenleyelim dediğiniz illerde ve tarihlerde ozaman biryere odaklanmış oluruz
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ben derim ki Izmir olsun. Zaten abant yapilmisti. Izmir herkes icin degisik olur diye dusunuyorum. Gerci Ankaradan biraz uzak ama Izmir'e deger. Adminlerimiz bir anket duzenlesinler. oy cokluguna gore Izmir mi Abant mi karar verelim. Tarih olarak ay sonu herkes icin uygundur diye dusunuyorum. daha oncesi bir tarih katilim sayisini dusurur.

Yorum

Bursa 3 şehrin ortalaması gibi ............Bursaaaaaaaaaaaaaaaa
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

İzmir bizim bu taraflara hayal olur

Merzifon to Izmir : 900 km
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Sevgili İnsigniaTeam Ailesi ;

Benim şahsi fikrimi genele yorarak sölüyorum ki Abant güzel mekan olmasına karşın daha önceden orda yapılmış olan bir etkinliğimiz var Büyük Türkiye buluşmasında tek bir yere bağlı kalmaktansa ülkemizin güzel şehirlerinde yapılacak her yeni büyük Türkiye etkinliği bu buluşmaya Türkiye gezisi ve etkinliği izlenimini daha çok yansıtacaktır,
                      Bu yorumdan yola çıkarak genel çoğunluk olan illerimizden ziyade ( Ankara,İstanbul,İzmir gibi Buralarda zaten üye yoğunluğundan dolayı etkinlikler sürekliliği sabitlenecek potansiyel durumunda )

Bizim birbirine çevre illerde bireysel veya çoğunluğun sağlanamamış olduğu illerin orta noktalarına yönelmemiz çok daha duyarlı bir hareket olacağı inancındayım,
                      Örnekler bununla beraber çoğaltılabilir ,
                      Gezeceğimiz göreceğimiz yerli turist gibi bir turizm aktivitesine çevirebileceğimiz etkinliklerle hem sitemizin hemde amaclarımızın tanınması açısından güzel bir adım olacaktır,
                      Hemde bütün üyelerimize eşit mesafede etkinlik yapmayıda başarmış oluruz...

Yer secimine başlı örnekler olarak

Nevşehir tarafı ürgüp göreme gezisi + Konaklamalı

Eskişehir gezi + Konaklama

Kızılcahamam + Konaklama

Amasya Gezisi + Konaklama

Bursa Uludağ + Konaklama gibi

Tabi tercihleri darltmamız daha net bir anket sonucu almamıza ve katılımı en max. üye sayısına çıkartabilir..

Türkiye geneli Otel ve tesislerle iş yapıyorum bundan dolayı bütün imkanlarımı Sitemiz adına kullanmaya hazırım...
                      Sevgi ve saygılarla...

Yorum

Benim önerim bir başlık açalım.

Herkes yazılı olarak 3 alternatif gezi planı önersin.

En çok talep gören 15-20 yer için site üzerinde "tercihli" anket yapılsın.
                        Genel tercihe göre organizasyon işine girişilsin. Demokrasilerde çare tükenmez. ihihi
                        Teknik olarak oylama tek bir başlıkta mümkün olurmu bilmem.
                        Ama Tek bir başlıkta olmasa bile önerilen seçenek kadar tercihli başlık açılır .

Oylama ve anket için öneri :

Adım 1: Bir başlık açacağız ve herkes 3 farklı gezi planı önerecek.

Adım 2: Forumun bir bölümünde önerilen planlar kadar başlık açılacak. Ama yorum yazılmayacak bu başlıklarda sadece anket.
                        Forumda bildiğim kadar anketlere herkes bir oy verebiliyor.

Herkes tercih sırasına göre oy verecek.

Örnek Başlık : Buluşma yeri 1. Tercih : Kızılcahamam

Buluşma yeri 2. Tercih : Abant

Buluşma yeri 3. Tercih : Ürgüp-Göreme gibi

Ben 1. başlıkta oy verdiğimde bu benim birinci tercihim olacak.

Dolayısı ile oylama neticesinde üyelerin genelinin 1., 2., 3., tercihleri belirlenmiş olur.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                          Benim önerim bir başlık açalım.

Herkes yazılı olarak 3 alternatif gezi planı önersin.

En çok talep gören 15-20 yer için site üzerinde "tercihli" anket yapılsın.
                          Genel tercihe göre organizasyon işine girişilsin. Demokrasilerde çare tükenmez. ihihi
                          Teknik olarak oylama tek bir başlıkta mümkün olurmu bilmem.
                          Ama Tek bir başlıkta olmasa bile önerilen seçenek kadar tercihli başlık açılır .

Oylama ve anket için öneri :

Adım 1: Bir başlık açacağız ve herkes 3 farklı gezi planı önerecek.

Adım 2: Forumun bir bölümünde önerilen planlar kadar başlık açılacak. Ama yorum yazılmayacak bu başlıklarda sadece anket.
                          Forumda bildiğim kadar anketlere herkes bir oy verebiliyor.

Herkes tercih sırasına göre oy verecek.

Örnek Başlık : Buluşma yeri 1. Tercih : Kızılcahamam

Buluşma yeri 2. Tercih : Abant

Buluşma yeri 3. Tercih : Ürgüp-Göreme gibi

Ben 1. başlıkta oy verdiğimde bu benim birinci tercihim olacak.

Dolayısı ile oylama neticesinde üyelerin genelinin 1., 2., 3., tercihleri belirlenmiş olur.

Evet Mehmet abi benim demek istediğimde bu şekilde daha önceki açmış olduğum anketli Büyük Türkiye buluşması konusunu takrar düzenleyecem ve herkese uygun olan 3 şıkkı işaretleme şansı verelim en çok oy alan demek ki genelin gidebileceğive gitmeyi tercih edeceği yer olarak belirlenebilir...
                          akşama bu konuya bi kaç araştırma yapıp secenekleri ekleyeyim bakalım nereler avantaj sağlıyor...

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Konu Kilit altına alınmış moderatörlerimiz actığı zaman gerekli secenekleri ve genel görüş paylaşımını başlatabiliriz...

Yorum

İşleniyor...
                            X