Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜRKİYE BULUŞMASI YAPALIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TÜRKİYE BULUŞMASI YAPALIM

Arkadaşlar bu konuyu artık canlandırmanın zamanı gelmedi mi? Yaz geldi artık,herkes bir yerlere kaçma planları yapmaya başlamıştır.Tarih ve yer işini tekrar revize edip harekete geçsek diyorum.Ben hafta sonu Abant Palace'ta konakladım.Otelin müdürü Murat Bey üyelerimizden.Konaklamalı bir organizasyon düşüneceksek bizlere fiyat konusunda yardımcı olacaktır.
    Benim için farketmez Türkiyenin herhangi bir yerinde yapılacak organizasyona ailemle iştirak edebilirim.
    Haydi Sn.Adminlerim,Organizatörlerim,Moderatörlerim görev başına
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Ynt: TÜRKİYE BULUŞMASI YAPALIM

çok güzel olur bülent abant tam ortada heryere aynı mesafe hemen hemen.. konaklamalı bir buluşma konaklayamayanlar pazar sabahı gelir 2 gün dolu dolu güzel bir hafta sonuna ben eşimle varım kimler var başka fatih emre ufuk ses verin hele

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan abim seninle her yere giderim abi
      Dostlarla beraber olmak güzel bakalım bu konuda bi çalışma yapacaz inşallah...
      bi kaç araştırma yapıyorum görüşlere açacam yakında abi...

Yorum

Yaz sıcaklarında abant ilaç gibi gelir vallahi, birde bir önceki abant buluşması tekrarlanmış ve gelenekselleştirilmesi yolunda bir adım daha atılmış olur.
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Hadi bakalım hayırlısı.Geçenlerde de muhabbeti geçmişti.Abant olur,Ürgüp olur,Kızılcahamam olur

Yorum

Murat bey sağ olsun Abanttaki en büyük destekçimizdir. Yine abant tarafını düşünürsek bize yine sonsuz desteklerini esirgemeyecektir.

Bir nabız yoklayalım Tarih olarak özellikle.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Abant palace için elimden gelen şeyler olabilir yada alternatifler değerlendirilebilir bu konuyu masaya yatıralım bir sürü fikir var aklımızda...

Yorum

Arkadaşlar şimdi tekrar ve artık bu konu sonlandırılmalı.Hem ankara hem istanbul hem de diğer şehirler katılımın miktarına gör gerekli destek girişimlerinde bulunmalı.Bizim ankara buluşmasından aldığımız sözler var desteğe yönelik.belki konaklamlarda bay bir katkı da sağalayabiliriz.Bu nedenle lokalizasyon üzerinde nalaşmaya varalım ve hepimiz olayın üzaerine gidelim.Bu olay için bence en güzel yerler abant,kızılcahamam,ürgüp göreme olabilir. Kişisel fikirler sunulamalı ve oylamay başlamalıyız.Ancak hep birlikte çekişme olmadan aile olduğpumuzu unutmadan bu işe girmaliyiz. zaman olarak da seçim sonrasındaki haftasonu uygun olabilir.

Yorum

Bu sefer oylamaya Ankaradaki gibi sınırlı sayıda insan değil tüm Türkiye katılacak.Bu nedenle artık aile içi konsensusa varmamız hepimizin egolarını bir kenera bırakıp mutluluk eğlenceyi birlikteliği düşünmemiz gerekiyor.

Yorum

Yine alternatifler arasında duralım diyorum bende bölge olarakta olsun eskişehir,kızılcahamam,ürgüp göreme gibi değerlendirelim bu bölgelerin hepsinde tanıdığım otel işletme tesis var tarih konusunu geciktirmeyelim herkes tatile çıkacak genel bütünlüğü sağlamak adına ikinci B. Türkeye buluşması diğerinden daha iyi olmalı üzerine katmalıyız bişeyler diye düşünüyorum ...

Yorum

Acaba oylamada yer-tarih belirten seçenekler mi konulmalı, yoksa buluşmanın tarihi, sonra da yeri üzerine mi oylama yapılmalı?
                      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

benim ve kaplanın da guzel bır tatıle ıhtıyacı vardı zaten hadı hemen bı yer kesınlestırelım ve gıdelım

Yorum

Biraz nefes alın arkadaşlar. Biz daha birisine dahi katılamamışken, buluşma üstüne buluşma cool
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bursa uludağ gibi bi yerlerde olabilir İzmir işin içine dahil edilmeli
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

evet Izmir işin içine dahil edilmeli

Yorum

İşleniyor...
                              X