Beyler seçim gününe bir şey koymayın.O gün benim işim var partide. Ha abi veya kardeş ne var biz yaparız diyorsanız ben bilmem. Bu organizasyona da katılmayıveririm. Bu arada artık havalar çok ısınmadan bir abant veya ürgüp organzasyonu düşüncem var. Herkes değerlendirmesini yapsın düşüncelerini yazsın. Emre sen de organizasyon planınla ilgili bir şeyler çıtlat da ona göre bir başka planlamalar içine girelim. Düşüncem bir kızılcahamam veya abantta mangal partsi yapmak. Ürgüp göreme ise yatılı olur. saygılar sevgiler
Secim haftası genel bi etkinlik değilde belki biz bize toplanabilriz ama secim günü benim sandık başında koşturma durumlarım olabilir katılamayabilirim zaten ama bakarız bi hal yol çaresine
Yada bi alternatif daha var abi GMG garaj araç kaplama merkezi bu işin en iyileri onlarda dört dörtlük araç kaplıyor Almanyadan bi heyet geldi sırf uygulamalarını izlemek için kaput filminide 10 numara cekerler istersen komple kaput filmide yaptırabilirsin,firma sahibi sevdiğimiz bi abimiz muhabbetimiz iyidir elinden geleni yapar benim için sağolsun...sen ilk dediğim olayı bi görüş olmassa burayıda değerlendiririz
Harbiden oha yani banada 2 porsiyon kebap yenirmi be abi 2 litre kola içtim üstüne kesmedi bir daki sefere EMrecim sen bana mukayet ol ben nefsime yeniliyorum
Bidahakine beraber çift porsiyon 2 şer litre colayı içelim
Nuri siz yapın planı kardeşim benim oraya gelmem yht 1,20 dk yiyelim anasını satayım 100 kiloyu gectik nasıl olsa
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Harbiden oha yani banada 2 porsiyon kebap yenirmi be abi 2 litre kola içtim üstüne kesmedi bir daki sefere EMrecim sen bana mukayet ol ben nefsime yeniliyorum
Nuri siz yapın planı kardeşim benim oraya gelmem yht 1,20 dk yiyelim anasını satayım 100 kiloyu gectik nasıl olsa
Abi maşşallahın var valla çok iyi dereceyle indin Eskişehire dün şehirler arası değil ilçeler arası yolculuk yapıyorsun sende benim gibi
Abi maşşallahın var valla çok iyi dereceyle indin Eskişehire dün şehirler arası değil ilçeler arası yolculuk yapıyorsun sende benim gibi
sorma dün fena yapıştırdık yanlız arabam 250km takılıyor 257 km görenlerin rüzgar arkadanmı esiyor yoksa rampa aşşagımı merak ediyorum düzde 250km gecmedi bmw 320 d gitmiyor 230/240 bence yada basamıyor adam neyse kazasız belasız gittik geldik ya buna şükür EMRe
sorma dün fena yapıştırdık yanlız arabam 250km takılıyor 257 km görenlerin rüzgar arkadanmı esiyor yoksa rampa aşşagımı merak ediyorum düzde 250km gecmedi bmw 320 d gitmiyor 230/240 bence yada basamıyor adam neyse kazasız belasız gittik geldik ya buna şükür EMRe
Hasanım yapma kardeşim bunları senin agzından duymak valla komiğime gidiyor ben sizlerin yanında ögrendim en son arabana bindiğimde korkudan sesimi çıkaramadım çektiğin videolarda ayrı bir konu duysam inanmam yaşayınca dicek bişey bulamıyorum
Hasanım yapma kardeşim bunları senin agzından duymak valla komiğime gidiyor ben sizlerin yanında ögrendim en son arabana bindiğimde korkudan sesimi çıkaramadım çektiğin videolarda ayrı bir konu duysam inanmam yaşayınca dicek bişey bulamıyorum
yok abi yaw, o kadar abartma, demekki fatih abinin arabasına binsen off diyorum
ohoooo bütün muhabbeti kaçırmışım. bütün gün dışarda işim vardı hatta bi ara yine Berker kardeşimle uygulama peşindeydim. Tekrar belirterek başlamak isterim başta elebaşı EMRE kardeşimiz olarak emeği geçen, yorum yapan, katkıda bulunan, destek veren, şehirdışından gelip bize katılan abilerimize, kardeşlerimize bütün dostlarımıza çok teşekkür ederim..
Yorum