Abilerime kardeşlerime yetişmeye çalışıyorum diyim bari
Bulancak İskelesi hayatımda benim için en özel yerlerden biridir Dalgalanan Bayrağımda Fotoğrafa anlam katan oluyor benim için
Arkadaşlar, siteye girme imkanım ancak oldu, Çok güzel bir gündü, söylenecek herşeyi söylemişsiniz, bana pek bişey kalmamış. Ben de resimlerin bazılarını yükledim. Fotoğrafların tamamı damarlarınızdaki asil kanda pardon alttaki linkte mevcuttur.
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Anıtkabir fotoları Azzz Sonraaa...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Arkadaşlar, siteye girme imkanım ancak oldu, Çok güzel bir gündü, söylenecek herşeyi söylemişsiniz, bana pek bişey kalmamış. Ben de resimlerin bazılarını yükledim. Fotoğrafların tamamı damarlarınızdaki asil kanda pardon alttaki linkte mevcuttur.
Anıtkabir fotoları Azzz Sonraaa...
Hakan abi ellerine sağlık resimler bir harika sanki bende 500-600 resim yokmuş gibi hemen bilgisayarıma kayıt ediyorum bunlarıda neyseki Ankarada bu fotoğraf ile ilgili Fotoğrafı ve fotoğraf çekmeyi seven üyemiz fazla her buluşmada mükemmel kareler çıkıyor
Ufuk abi ve Hakan abi bizim makinada yeterli hazfıza kalmadığı için kebapcıda resim cekemedik sizlerde ki olanları upload ederseniz iyi olur boşluk kaldı buluşmada
Cemil Abinin arabasındaki Atatürk ün imzası yeşil renkle farklılaşmış orjinali parlak nikelaj şeklinde ve başarılı bir uygulama
Fatih bey, ön plandaki çimler gölge olarak ayrı bir ambiyans ve renklerde de degrade bir görüntü yaratmış, Bu resim için sizlerinde katkısını unutmamak gerekir. TEŞEKKÜRLER....
Yorum