Resimler herzamanki gibi bir harika Ellerinize sağlık.
Bülent abim aracın bir harika 1000000 kere maşallah.Kısmet olmadı gelmek yoksa tamponunun tozunu alacam biliyosun haha Bebişine allah uzun ömürler versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Cemil,Hakan,İsa,Utku ve Emre abilerim gülen yüzlerinizi görünce bi sevindirik oldum Özledim sizleri haftaya bir yerlere söz vermeyin ahanda burdan diyorum vay ben duymadım vay ben bilmedim yok abi (hele bi gelmeyin hakan abi senin jantları,Cemil abi senin Stop tesisatını sabotaj ,İsa abi senin jantlarıda hakan abinin alamassam ,Utku abi senin Ön panjuru Emre abi seninde AFL leri ÇALARIM haha )
Ufuk abim,Karizma duruşuna hayranım be abi Mutluluğun daim olsun...
Oğuz,Berker,Çağrı ve Kaan kardeşlerim sizler bir harikasınız sizler gibi kardeşlerim olduğu için çok mutlu ve şanslıyım (Tehditlerim sizler içinde geçerli )
Veeee Gelelim sana Kardeşim Sen bu işi biliyorsun be Dilara hanımada ayrıca teşekkürler ve selamlar.
İyiki varsınız,iyiki abilerimsiniz,iyiki kardeşlerimsiniz sizleri vede İnsigniateami Seviyorummm
Fotoğraflar tek kelime ile muhteşem.. Tüm emeği geçen ve beni yanlarında ağırlayan abilerime sonsuz teşekürlerimi sunuyorum. Çoğu fotoğrafın çekimini Berker abimiz yaptı ellerine, emeğine sağlık... Bir kaç video çekimi yaptım bende gayet hoş görüntüler çıkmış. Emre abim konuda paylaşmış.. Muhteşem günden kareler. Dop dolu bir gündü, çok güldük eğlendik.. Yaptığımız organizasyon çok etkileyici ve Türk milleti için önemliydi.
"Komutanların arabaları" ve "Atatürkün arabaları" 2 cümlenin ağızdan çıkmasına kulak misafiri olduk Emre abimin eşi Dilara ablam ile. Biraz hoş biraz mayhoş bi durumdu...
Tüm gün OPC sesi ile caddelerde dolaşmak büyük keyifi. Emre abime sonsuz teşekkürler. Emre abimin Tourer'ı ise çok konforluydu keyifli bir gün sonunda evlerimize dağıldık... Güzledi
Özetle çok güzel bir gündü çok! Tüm herkese teşkkürler.
Yorum