Ynt: InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu
Arkadaşlar, öncelikle hepinizden özür dilerim. Pazar günü aranızda olmayı çok istedim ama ciddi bir ağrım vardı. Bugün bile fazla ayakta kalamıyorum.
Sanırım yaş ilerlemeye başlayınca gerçekten dökülmeye başladık.
Fotoları gördüm. Harika görünüyorlar. Hepinize sevgiler ...
Beyler kopmuşsunuz ya allah muhabbetinizi artırsın.hamen mangala falan sardınız. Bakıyorum Ankara grubu inanılmaz başarlı bir muhabbet içinde.Bu ne kadar mutluluk verici. Ya arkadaşlar farkında mısınız bir gün içinde bir saat bile muhabbet etmeden duramıyoruz.Allah devamını getirsin. Umarım tümTürkiyede bu muhabbeti sağlarız ve devam ettiririz.
Orjinal yazı sahibi: mturgut
Arkadaşlar, öncelikle hepinizden özür dilerim. Pazar günü aranızda olmayı çok istedim ama ciddi bir ağrım vardı. Bugün bile fazla ayakta kalamıyorum.
Sanırım yaş ilerlemeye başlayınca gerçekten dökülmeye başladık.
Fotoları gördüm. Harika görünüyorlar. Hepinize sevgiler ...
Çok geçmiş olsun abi..Bizler herzaman burdayız hiçbirşey kaçırmış değilsiniz
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Beyler kopmuşsunuz ya allah muhabbetinizi artırsın.hamen mangala falan sardınız. Bakıyorum Ankara grubu inanılmaz başarlı bir muhabbet içinde.Bu ne kadar mutluluk verici. Ya arkadaşlar farkında mısınız bir gün içinde bir saat bile muhabbet etmeden duramıyoruz.Allah devamını getirsin. Umarım tümTürkiyede bu muhabbeti sağlarız ve devam ettiririz.
Amin Utku abim..Aynen abi muhabbetsiz gün geçmez oldu Dostluk kardeşlik bu olsa gerek
Yorum