Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu

Fatih bey zaten bende de bozulduğu yönünde bir düşünce yok.Ancak söylediklerim bir temenni.Temenniler ne kadar sık dile getirilirse o kadar iyi olur diye düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Fatih bey zaten bende de bozulduğu yönünde bir düşünce yok.Ancak söylediklerim bir temenni.Temenniler ne kadar sık dile getirilirse o kadar iyi olur diye düşünüyorum.
      +100

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu güzel organizasyonu düzenleyen tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum. her ne kadar bu tur organizasyonlara mesafeler ve işlerimden dolayı katılamasamda birlikteligimizin her daim sürmesini temenni ediyorum.

Yorum

Bende bu yorumda seni unutmuşum Utku ( trabzon 61 ) kardeşim. Şimdi ne olacak...
          Özverin ve cana yakınlığın ile seni de canı gönülden kutlarım. Senin bendeki yerin de apayrı “Organizatör 06” olarak nice etkinliklere…..

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
          Her şeyden önce, Organizasyon konusunda Emre’yi bir kez daha takdir ediyorum.
          (Bu yazıyı yazabilmek için bu saate kadar uyumadım. Daireye uykusuz gideceğim herhalde)
          Ne kadar anlamlı bir gündü. Hala etkisindeyim.
          Uzun yıllar olmuş ANITKABİR’i görmeyeli, bir o kadar değişikliğe uğramış, daha önce gidip o ambiyansı yaşamadığım için gerçekten pişmanım.
          ANITKABİR her şeyiyle bir mükemmel olmuş, Hele müzeler, fondan gelen top, tüfek ve bomba sesleri, sizleri o günlere götürmeye yetiyor. Utku kardeşimin dediği gibi Ankara’ya gelen misafirlerimizi mutlaka ANITKABİR’i gezdirmek lazım
          Emre kardeşimin hazırlattığı ve araçlara takılan bayraklar o kadar güzeldi ki ANITKABİR içinde park halindeyken ve konvoy halinde ilerlerken yerli ve yabancı konukların çok ilgisini çektik, Çoğu o anı fotoğrafladı…
          Ayrıca, büyük bir özveri ile Eskişehir’den katılan Ufuk kardeşim ve yeğenine, Çorum’dan katılan mütevazi ve alçakgönüllü Çağrı kardeşime ve İstanbul’dan katılan Bülent kardeşim ile eşi ve çocuklarına ayrı ayrı Teşekkürlerimi sunuyorum.
          Berker kardeşim ise bizleri yalnız bırakmadığı için kendisini bir kez daha tebrik ediyorum,
          İsa bey, onun özverisi ise çok ayrı, takdir etmemek elde değil. Şimdiden kendisini BABA’ların BABASI ilan ediyorum.
          Hakan bey, elindeki fotoğraf makinesiyle o kadar güzel kareler çekti ki merak ediyorum,
          Emre ÖZBEN (speedyY) ve değerli arkadaşı ile muhteşem ufaklık ayrı bir hava verdi bize,
          Ben ona yeni nick ismi buldum kısa ve öz “Bosforondo” çok güldük, Oğuz kardeşimin samimiyeti beni bir kez daha mest etti. Derslerinde başarılar diliyorum.
          Kaan (Ryoichi) A.başkan’ın kardeşi, genç, dinamik ve ilk defa katılmasına rağmen uyumlu ve ne yapmasını bilen bir delikanlı, abisinin yokluğunda yeni bir üyemiz olarak kendisini aramızda görmekten mutluluk duydum.
          Gelelim Emre kardeşim ile gözlerinin içi gülen, güler yüzlü değerli eşi Dilara hanım’a. Çok güzel ve uyumlu bir çift. Mutluluklarının devamını diliyorum. Birbirini sevmek dedikleri bu olsa gerek….
          Emre kardeşim, Müthiş işlere imza atıyor. TEBRİKLER.. Hele “Salaş” bir yer dedi 10 numara bir mekan çıktı. Etlerin lezzeti hala damağımda…. En kısa zamanda tekrar gidelim….
          Son sözüm,
          ATAMIZIN huzurunda, Mozolenin önünde, Emre ve Eşi ile yaptığım bir konuşma, hem beni hem de kendisini çok duygulandırdı eminim.
          Kısacası, aramızdan ayrılmamıştı ki kendisine tekrar “HOŞGELDİN” diyelim.
          “Gözlerinden Öpüyorum Çocuk” Seni Seviyoruz…

Yorum

Estağfurullah Cemil Abi senin yerin biz de ayrı.Senin buraya birşey yazmana gerek yok. Biz zaten kalben anlaşıp muhabbet ediyoruz. Herşey için sağol.İnsigniateam ailesine yaptığın katkılardan dolayı hem trabzon61 olarak hem de organizatör 06 olarak çok çok teşekkür diyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Estağfurullah Cemil Abi senin yerin biz de ayrı.Senin buraya birşey yazmana gerek yok. Biz zaten kalben anlaşıp muhabbet ediyoruz. Herşey için sağol.İnsigniateam ailesine yaptığın katkılardan dolayı hem trabzon61 olarak hem de organizatör 06 olarak çok çok teşekkür diyorum.
              Ben de senin vasıtanla tekrar herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum..

Yorum

Ben de çok sevindiğimi söylemeden geçmiyeyim dedim EMrecim. Birlikte olmak bizi çok sevindirecektir.
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                  Ben de çok sevindiğimi söylemeden geçmiyeyim dedim EMrecim. Birlikte olmak bizi çok sevindirecektir.
                  Sizin gibi değerli abilerimin ne şekilde olursa olsun yanında olamamak benim için bu hayatımda ki kaybettiğim en değerli şey olur muhakkak burdayım abim seni en kısa zamanda Ankarad ağırlamak iistiyoruz bilgin olsun ailenle beraber ne zaman istersseniz başımın üstünde yeriniz var...

Yorum

Sevgili Insigniasever arkadaşlarım, insignia bahane arkadaşlık şahane diyerek konuyu özetlemek istiyorum. Öbür foto ve video başlığında resimlerden bir seçme yaptım. Toplantımız inanılmaz etkileyici ve anlamlıydı. Sevgili Atamıza ne yapsak az ama en azından uzakta olmalarından dolayı görmeyenlere bilmeyenlere ışık tutabildikse ne mutlu bize. Bir de Gelibolu yarımadasında aynı hislere kapılıyorum. Orayı da ziyaret etmek her Türk evladının borcudur diyorum.

Anıtkabirde beraber olduğumuz ve gelemeyip de gönüllerimizin beraber olduğu tüm arkadaşlara sevgilerimi selamlarımı yolluyorum. Bu toplantının şahitleri eminim ki çok büyük haz duymuşlardır. Öncelikle Emre'ye ve sevgili eşi Dilara'ya emeklerinden (bayraklar şahane) dolayı, Cemil Bey'e poster ve yakalıklar için verdiği emekten dolayı, sevgili Utku'ya organizasyona katkısından dolayı ve diğer arkadaşlara da zaman ayırıp gelmelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Özellikle Ankara dışından gelenler iki defa övgüyü hakediyorlar. Umarım herkes salimen yuvasına dönmüştür. Sevgiyle kalın.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                      Sevgili Insigniasever arkadaşlarım, insignia bahane arkadaşlık şahane diyerek konuyu özetlemek istiyorum. Öbür foto ve video başlığında resimlerden bir seçme yaptım. Toplantımız inanılmaz etkileyici ve anlamlıydı. Sevgili Atamıza ne yapsak az ama en azından uzakta olmalarından dolayı görmeyenlere bilmeyenlere ışık tutabildikse ne mutlu bize. Bir de Gelibolu yarımadasında aynı hislere kapılıyorum. Orayı da ziyaret etmek her Türk evladının borcudur diyorum.

Anıtkabirde beraber olduğumuz ve gelemeyip de gönüllerimizin beraber olduğu tüm arkadaşlara sevgilerimi selamlarımı yolluyorum. Bu toplantının şahitleri eminim ki çok büyük haz duymuşlardır. Öncelikle Emre'ye ve sevgili eşi Dilara'ya emeklerinden (bayraklar şahane) dolayı, Cemil Bey'e poster ve yakalıklar için verdiği emekten dolayı, sevgili Utku'ya organizasyona katkısından dolayı ve diğer arkadaşlara da zaman ayırıp gelmelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Özellikle Ankara dışından gelenler iki defa övgüyü hakediyorlar. Umarım herkes salimen yuvasına dönmüştür. Sevgiyle kalın.
                      Hakan abi çok güzel özetlemişin günü bizde sana teşekkür ederiz abi sen hiç bişey yapma buluşmalara katıl yüzün hep böyle gülsün bize yeter abi...

Yorum

İyi dileklerin için Sağol Sağol Sağol, Emrem benim...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İyi dileklerin için Sağol Sağol Sağol, Emrem benim...
                          Ne demek abi sen her zaman yanımızda ol bizim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff

Hakan abi çok güzel özetlemişin günü bizde sana teşekkür ederiz abi sen hiç bişey yapma buluşmalara katıl yüzün hep böyle gülsün bize yeter abi...
                            Emre'nin dediklerine aynen katılıyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sen aramızda ol yeter..

Yorum

ben yazana kadar birsürü mesaj olmuş hepsinden tek tek alıntı yapmayım, buluşmayı düzenleyen, destekleyen, katılan, katılamayan herkese bende teşekkür ederim.

ancak benim için en önemlisi,
                              Cemil abimden ve Berker kardeşimden çok çok özür diliyorum

Cemil abi;
                              sabah erken kalkmana rağmen benim için saatlerce bekledin ne kadar teşekkür etsem azdır,
                              ama hatırlarsın planı 8-8:30 gibi otobüse bineceğim diye yapmıştık ama ben 9:30'a otobüs bulabildim ve sana haber vermedim maad
                              hadi bunu geçtim, en azından saat 12 gibi yoldayken sana Çorum'a geldim diyebilirdim ama malesef bunu da akıl edemedim maad
                              bugünün kimbilir ne kadar zorlukla geçmiştir abi, çok çok özür dilerim

Berker;
                              her ne kadar özen gösterdiysemde camdan sarkarken ayağımla sağı solu kirletmiş olabilirim, kapıyada çok asıldım, fotoğrafları rahat çekmek için emniyet kemerini arkadan dolaştırdım vs.. bu gövde benim başıma bela haha
                              sonuçta arabana ne kadar özenli baktığını bilmediğim için istemeyeceğin şeyler yapmış olabilirim, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ihihi
                              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                                ben yazana kadar birsürü mesaj olmuş hepsinden tek tek alıntı yapmayım, buluşmayı düzenleyen, destekleyen, katılan, katılamayan herkese bende teşekkür ederim.

ancak benim için en önemlisi,
                                Cemil abimden ve Berker kardeşimden çok çok özür diliyorum

Cemil abi;
                                sabah erken kalkmana rağmen benim için saatlerce bekledin ne kadar teşekkür etsem azdır,
                                ama hatırlarsın planı 8-8:30 gibi otobüse bineceğim diye yapmıştık ama ben 9:30'a otobüs bulabildim ve sana haber vermedim maad
                                hadi bunu geçtim, en azından saat 12 gibi yoldayken sana Çorum'a geldim diyebilirdim ama malesef bunu da akıl edemedim maad
                                bugünün kimbilir ne kadar zorlukla geçmiştir abi, çok çok özür dilerim

Berker;
                                her ne kadar özen gösterdiysemde camdan sarkarken ayağımla sağı solu kirletmiş olabilirim, kapıyada çok asıldım, fotoğrafları rahat çekmek için emniyet kemerini arkadan dolaştırdım vs.. bu gövde benim başıma bela haha
                                sonuçta arabana ne kadar özenli baktığını bilmediğim için istemeyeceğin şeyler yapmış olabilirim, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ihihi
                                Buluşma geneline yazdıklarından ötürü bende sana teşekkür ederim ikincisi Cemil abim ve Berker için yazdıkların ise ne kadar düşünceli olduğunu gösteriyor Tebrikler kardeşim...

Yorum

İşleniyor...
                                X