Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
    Sevgili cemil abimin yazdıklarını okurken gerçekten duygulandım...Cemil abim ve Emre kardeşim sizlere karşı duygularımı nasıl ifade etsem bilemedim düşündüklerimi kelimelere bir dökebilsem...Emre iyiki varsın iyiki kardeşimsin,iyiki arkadaşımsın.Cemil abim bir tanesin sen ve eşin benzeri yok..Kısacası sizleri çok seviyorum

Emrem tekrar hoşgeldin kardeşim benim.... clapclap
    Vay Aslan Nuri kardeşim bende seni iyi ki tanımışım iyi ki arkadaşım kardeşim olmuşsun valla kardeşim oldun birde seninle Erdem kardeşim oldu Allah kardeşliğimizi daim etsin biz hep burdayız evelAllah hepte yanınızdayım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
      "Gözlerinden bir kez daha Öpüyorum Çocuk” Seni Seviyoruz…

Beende senin ellerinden öpüyorum Delikanlı abim benim Allah abi kardeşliğimizi daim etsin...
      AMİN....

Yorum

Sevgili cemil abimin yazdıklarını okurken gerçekten duygulandım...Cemil abim ve Emre kardeşim sizlere karşı duygularımı nasıl ifade etsem bilemedim düşündüklerimi kelimelere bir dökebilsem...Emre iyiki varsın iyiki kardeşimsin,iyiki arkadaşımsın.Cemil abim bir tanesin sen ve eşin benzeri yok..Kısacası sizleri çok seviyorum

Vay Aslan Nuri kardeşim bende seni iyi ki tanımışım iyi ki arkadaşım kardeşim olmuşsun valla kardeşim oldun birde seninle Erdem kardeşim oldu Allah kardeşliğimizi daim etsin biz hep burdayız evelAllah hepte yanınızdayım...
        Aminnnnnn.....Herdaim kardeşimsin......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
          Yol maceramıza gelince 3.20D bmw kapıştık 1saat 50 dk Eskişehire geldik iananın bmw delirdi kaplanım nazarlardan saklasın Rabbim seni Maşallah
          Maşallah Ufuk, Süpermen gibisin, nazardan saklasın 3.20D SATILIK ilanını şimdiden internete koymuştur. ihihi haha

Yorum

Nuri kardeşim, birlik beraberlik dedikleri de bu olsa gerek, Daha önce ne demiştim "BİZ" bir aileyiz, hem de "GÜÇLÜ" bir aile
            Ben hepinizi çoook çoook
            Saygılar Vınnnn Cemil abim

Yorum

Şu saate kadar uyumadım dediğin gibi VINN'lıyoruz.
              ÇAĞRI'dan ulaştığına dair mesajını bekliyorum.

Ayrıca, Avatar resmin de bayağı iyi olmuş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                Yol maceramıza gelince 3.20D bmw kapıştık 1saat 50 dk Eskişehire geldik iananın bmw delirdi kaplanım nazarlardan saklasın Rabbim seni Maşallah
                Maşallah Ufuk, Süpermen gibisin, nazardan saklasın 3.20D SATILIK ilanını şimdiden internete koymuştur. ihihi haha
                Bir Opel İnsignia tarafından tokatlaması nedeniyle vede kendime yediremediğimden dolayı Sahibinden acil satılık 3.20D. haha

Yorum

Şu saate kadar uyumadım dediğin gibi VINN'lıyoruz.
                  ÇAĞRI'dan ulaştığına dair mesajını bekliyorum.

Ayrıca, Avatar resmin de bayağı iyi olmuş..
                  Teşekkür ederim abim.Elimde yoktu Facebooktan aldım
                  Kaçta bindi Çağrı?

Yorum

Çağrı ile saat 23,30'da konuştuğumda 1, 1,5 saat var demişti. Telefondan mesaj atacak..

Yorum

Gözümden uyku akıyor, İyi geceler diyorum. hiç olmaz ise 2 saat uyuyabilim. Bugün 08,30'dan sonra görüşmek üzere

Yorum

Emre gece yarısı bu haber çok güzel geldi. Çok sevindim. Aramızdan ayrılman bizi çok üzecekti. SÜPERSİN...
                        Bak gelecek sefere iyileşmiş olarak katılacağım .İnsigniayı tanıyamayacak kadar temiz olacak. Söz veriyorum.

Her şeyden önce, Organizasyon konusunda Emre’yi bir kez daha takdir ediyorum.
                        (Bu yazıyı yazabilmek için bu saate kadar uyumadım. Daireye uykusuz gideceğim herhalde)
                        Ne kadar anlamlı bir gündü. Hala etkisindeyim.
                        Uzun yıllar olmuş ANITKABİR’i görmeyeli, bir o kadar değişikliğe uğramış, daha önce gidip o ambiyansı yaşamadığım için gerçekten pişmanım.
                        ANITKABİR her şeyiyle bir mükemmel olmuş, Hele müzeler, fondan gelen top, tüfek ve bomba sesleri, sizleri o günlere götürmeye yetiyor. Utku kardeşimin dediği gibi Ankara’ya gelen misafirlerimizi mutlaka ANITKABİR’i gezdirmek lazım
                        Emre kardeşimin hazırlattığı ve araçlara takılan bayraklar o kadar güzeldi ki ANITKABİR içinde park halindeyken ve konvoy halinde ilerlerken yerli ve yabancı konukların çok ilgisini çektik, Çoğu o anı fotoğrafladı…
                        Ayrıca, büyük bir özveri ile Eskişehir’den katılan Ufuk kardeşim ve yeğenine, Çorum’dan katılan mütevazi ve alçakgönüllü Çağrı kardeşime ve İstanbul’dan katılan Bülent kardeşim ile eşi ve çocuklarına ayrı ayrı Teşekkürlerimi sunuyorum.
                        Berker kardeşim ise bizleri yalnız bırakmadığı için kendisini bir kez daha tebrik ediyorum,
                        İsa bey, onun özverisi ise çok ayrı, takdir etmemek elde değil. Şimdiden kendisini BABA’ların BABASI ilan ediyorum.
                        Hakan bey, elindeki fotoğraf makinesiyle o kadar güzel kareler çekti ki merak ediyorum,
                        Emre ÖZBEN (speedyY) ve değerli arkadaşı ile muhteşem ufaklık ayrı bir hava verdi bize,
                        Ben ona yeni nick ismi buldum kısa ve öz “Bosforondo” çok güldük, Oğuz kardeşimin samimiyeti beni bir kez daha mest etti. Derslerinde başarılar diliyorum.
                        Kaan (Ryoichi) A.başkan’ın kardeşi, genç, dinamik ve ilk defa katılmasına rağmen uyumlu ve ne yapmasını bilen bir delikanlı, abisinin yokluğunda yeni bir üyemiz olarak kendisini aramızda görmekten mutluluk duydum.
                        Gelelim Emre kardeşim ile gözlerinin içi gülen, güler yüzlü değerli eşi Dilara hanım’a. Çok güzel ve uyumlu bir çift. Mutluluklarının devamını diliyorum. Birbirini sevmek dedikleri bu olsa gerek….
                        Emre kardeşim, Müthiş işlere imza atıyor. TEBRİKLER.. Hele “Salaş” bir yer dedi 10 numara bir mekan çıktı. Etlerin lezzeti hala damağımda…. En kısa zamanda tekrar gidelim….
                        Son sözüm,
                        ATAMIZIN huzurunda, Mozolenin önünde, Emre ve Eşi ile yaptığım bir konuşma, hem beni hem de kendisini çok duygulandırdı eminim.
                        Kısacası, aramızdan ayrılmamıştı ki kendisine tekrar “HOŞGELDİN” diyelim.
                        “Gözlerinden Öpüyorum Çocuk” Seni Seviyoruz…
                        Cemil abim Yazdıklarınla beraber birlikte olduğumuz her günün bizlere ne kadar güzel şeyler kattığını bir kez daha hissettirdin Teşekkür ederim...
                        ATAMIZIN huzurunda yaptığın konuşmaya gelince eşim ve beni gercekten çok duygulandırdın insanın en son gidebileceği yeri sevdiklerinin yanıdır ama laf Delikanlının ağzından bi kere çıkar....

Amaaa Senin ve senin gibi kıymetli abilerimin benim için sözleriniz ezmemek daha büyük bir Delikanlılıktır bu nedenle sizlerle birlikte olmaktan ve bu aile için yine yeniden elimden gelen herşeyi yapacağıma ve her zaman aranızda bi kardeş olarak kalacağım için mutluyum...
                        Tekrar Hoşbulduk abim benim Sevgiler karşılıklı....
                        2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Gördük Insigniateam neyler, neylerse güzel eyler.....

İyi ki varsınız arkadaşlar.
                          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Emrecim gitmeme kararına çok sevindim ...

İnşallah çok daha büyük organizasyonlara imza atarsın ben dün çok mutluydum tüm insigniacıların mutluluguda gözlerinden okunuyordu bence gitmeme kararınla herkes bu mutlugunu ikiye katlamıştır
                            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

EEEEEE Ankara yine bir birliktelik örneği sergiliyoruz. Umarım bu birliktelik bütün Türkiyedeki İnsigniateam ailesine sirayet eder. Hep birlikte daha güçlü daha güzel günlere diyorum......

Yorum

Türkiyedeki İnsigniateam ailesi olarak bütünlüğümüz hiç bozulmadı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X