Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu

biriki resim ekleyelim bari..

Katılan katılamayan, emeği geçen herkeslere çok teşekkür ederim. Özellikle şehir dışından gelerek bizimle birlikte olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Darısı yeni organizasyonlara...

.

Yorum

Müthiş clapclap
      Makam arabası gibi olmuş koyu renkliler
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bugünün Anısına bir fotoğrafta benden;

(Not: Fotoğraf iphone 3GS ile eksta program kullanmadan çekilmiştir. iOs 4.3'den sonra inanılmaz bir kalite artışı olmuş fotoğraflarda, iphone kullanıcılarının bilgilerine)

Yorum

Bugün hayatımda geçirdiğim en güzel en anlamlı en duygulu bir gündü diyerek başlıyorum çünkü burdaki abilerim kardeşlerim beni o kadar sıcak karşıladılarki inanılmaz derecede duygulandım daha sonra atamızın huzurda inanılmaz bir anlam vardı müze çok güzeldi doyamadım en kısa zamanda ailemle tekrarlıcam ...

bu arada Emre kardeşimin yeni keşfetti kebapcının lezzetine doyamadım iki porsiyon yedim o nasıl lezzetli bir etti kesinlikle Ankaraya gelince yenecek tek menü diyorum salaş bir yer olmasına rahmen kapısındaki Q7 X5 sıradaydı ama Emre kardeşim herzamanki gibi mekana gitmeden bir telefonla en güzel masayı rezerve yaptırmış personelin gösterdiği ilgi ayrı bir güzeldi seni sevmeyen ölsün EMRE kardeşim ....

Yol maceramıza gelince 3.20D bmw kapıştık 1saat 50 dk Eskişehire geldik iananın bmw delirdi kaplanım nazarlardan saklasın Rabbim seni Maşallah

Buluşmada emegi Geçen Tüm Dostlarıma Teşekkür Ederim
          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
            Müthiş clapclap
            Makam arabası gibi olmuş koyu renkliler

Hasancım makam aracıydık harbiden herkes fotografladı özellikle yabancılar anlıcagın havamız tavandı kardeşim
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Abilerim kardeşlerim sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.. clapclap clapclap clapclap elimde olmayan sebepden ötürü gelemediğim için de kafamı duvarlara vuruyorum maad maad maad

Yorum

Nuricim sen bzizmlesin gönülden zaten.kafanı duvarlara vurma dah bize lazımsın.... haha haha haha haha haha haha

Yorum

Yorumlarınız için Çok teşekkür etmekle beraber;

Her organizasyonda Bir aile bütünlüğü sağlayan Ufuk Can abimize Ayaklarına sağlık diyorum,
                  Çağrı kardeşim Öğrenci olmana rağmen araba olmadanda bizi her organizasyonda desteklediğin için ve her buluşmada gelmeye çalıştığın için,
                  İsa Abim (destiny) Hiç bir olumsuzluğun bizleri bir bütün olmaktan alıkoymadığını Her buluşmada zorluklara rağmen aramızda olarak güzel bir ders verdiğin için,
                  Bülent abim (Seyyah) Ailenle bizleri şereflendirdiğin için ve aramızda yeni oluşan ve büyümekte olan bir güzellikle günümüze güzellik kattığınız için,
                  Oğuz kardeşim (bassoprofondo) Bizlerle her buluşmaya katılıp eşlik ettiğinden ziyade Arkadaşımız kardeşimiz olduğun için,
                  Kaan ( Ryoichi ) kardeşim abinin yokuluğunda onun kadar samimi bir arkadaş ve siteye yeni üye olduğun halde buluşmaya dostluğa duymuş olduğun duyarlılık için,
                  Hakan abimiz ( ted79 )Her buluşmada ahenkin ve güler yüzünle bize abilik yaptığın için,
                  Emre Abim Aramızda olduğun ve Çok değerli arkadaşını ve Küçük afacanla bizlerin güzel vakit gecirmesini sağladığın için,
                  Ve Utku abim ( trabzon 61 ) Her buluşmaya verdiğin emeklerinden özverinden ve güler yüzünden dolayı bunun önemini her zaman vurguladığın için,
                  Berker kardeşim Senin yüreğine sağlık diyorum her buluşmamızda bizi desteklediğin her buluşmamızda aramızda olmanla bizi mutlu ettğin için,
                  Cemil abim Delikanlı abim Her buluşmamızda bizi destekeyerek elinde ki imkanlar doğrultusunda bizi her buluşmada tam bir etkinlik havasına soktuğun o muhteşem afişlerine o muhteşem göğüs afişlerine ne denebilir ki ellerine yüreğine sağlık abi,

Hepinize ayrı ayrı Çok ama çok Teşekkür ederim...

Bu anlamlı günümüzde birlik ve bütünlük içinde insanların bir araba bahanesi ile birbirine kardeşce dostca el ele yürek yüreğe büyük kitle olma gereksinimi olmaksızın Atamızın huzurunda kardeşliğin önemini vurguladığımız bu günde
                  Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzü Saygıyla andık ve çok güzel bir birlikteliğe imza attık,

Gelen,gelmek isteyip gelemeyen gelmesede kalpleri bizle bir olup maneviyen destek olan yaptığımız bu güzel günün heyecanını yanımızda olamasada neler yaptılar diye heyecanlanan kardeşlerimize abilerimize herkese çok Teşekkür ederim
                  Saygı ve sevgilerimle Resimler ve videolar kısa sürede paylaşılacaktır gelmiş geçmiş en anlamlı ve en özel resimlere imza attığımızı düşünüyorum,yerli ve turistler olmak üzere biz 1000 adet resim çektiysek dışarıdan da bir o kadar resim çekilmiştir eminim...
                  Aracların yanında anı olarak olsun turistlerin ilgisi olsun çok ama çok farklı bi ambiyanstı...

Yorum

Çok teşekkür ederim utku abi iyi dileklerin için.Kardeşim gelecekti (Erdem) benim yerime enazından bana teselli olurdu ama dün akşam ayağını kötü sakatladğından katılamadı

Yorum

Tebrikler güzel bir buluşma olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok güzel ve anlamlı bir buluşma olmuş.Sizleri tebrik ederim

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

tebrikler clapclap keşke imkanım olsa da sizlere katılabilsem..
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                            Hasancım makam aracıydık harbiden herkes fotografladı özellikle yabancılar anlıcagın havamız tavandı kardeşim
                            Yakışır abi
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Aslında etkinlikler normal buluşmalardan çok böyle tarihi yerleri vb yerlerde planlansa hem tarihimizi görmüş, öğrenmiş oluruz, hem sitemizin tanıtımı için daha iyi olur diye düşünüyorum..

Emre Abi böyle bi etkinliği yaparak İnsignia Team'in ATA'sını unutmadığını bir kez daha göstermiş olduğun için tebrik ederim abi..Gönül ister yakınlarda olmayı, düzenlenen her etkinliğe katılmayı ama şimdilik erteliyoruz.Allah'ım nasip ederse önümüzdeki senelerde katılırım inşallah..

Yorum

Her şeyden önce, Organizasyon konusunda Emre’yi bir kez daha takdir ediyorum.
                                (Bu yazıyı yazabilmek için bu saate kadar uyumadım. Daireye uykusuz gideceğim herhalde)
                                Ne kadar anlamlı bir gündü. Hala etkisindeyim.
                                Uzun yıllar olmuş ANITKABİR’i görmeyeli, bir o kadar değişikliğe uğramış, daha önce gidip o ambiyansı yaşamadığım için gerçekten pişmanım.
                                ANITKABİR her şeyiyle bir mükemmel olmuş, Hele müzeler, fondan gelen top, tüfek ve bomba sesleri, sizleri o günlere götürmeye yetiyor. Utku kardeşimin dediği gibi Ankara’ya gelen misafirlerimizi mutlaka ANITKABİR’i gezdirmek lazım
                                Emre kardeşimin hazırlattığı ve araçlara takılan bayraklar o kadar güzeldi ki ANITKABİR içinde park halindeyken ve konvoy halinde ilerlerken yerli ve yabancı konukların çok ilgisini çektik, Çoğu o anı fotoğrafladı…
                                Ayrıca, büyük bir özveri ile Eskişehir’den katılan Ufuk kardeşim ve yeğenine, Çorum’dan katılan mütevazi ve alçakgönüllü Çağrı kardeşime ve İstanbul’dan katılan Bülent kardeşim ile eşi ve çocuklarına ayrı ayrı Teşekkürlerimi sunuyorum.
                                Berker kardeşim ise bizleri yalnız bırakmadığı için kendisini bir kez daha tebrik ediyorum,
                                İsa bey, onun özverisi ise çok ayrı, takdir etmemek elde değil. Şimdiden kendisini BABA’ların BABASI ilan ediyorum.
                                Hakan bey, elindeki fotoğraf makinesiyle o kadar güzel kareler çekti ki merak ediyorum,
                                Emre ÖZBEN (speedyY) ve değerli arkadaşı ile muhteşem ufaklık ayrı bir hava verdi bize,
                                Ben ona yeni nick ismi buldum kısa ve öz “Bosforondo” çok güldük, Oğuz kardeşimin samimiyeti beni bir kez daha mest etti. Derslerinde başarılar diliyorum.
                                Kaan (Ryoichi) A.başkan’ın kardeşi, genç, dinamik ve ilk defa katılmasına rağmen uyumlu ve ne yapmasını bilen bir delikanlı, abisinin yokluğunda yeni bir üyemiz olarak kendisini aramızda görmekten mutluluk duydum.
                                Gelelim Emre kardeşim ile gözlerinin içi gülen, güler yüzlü değerli eşi Dilara hanım’a. Çok güzel ve uyumlu bir çift. Mutluluklarının devamını diliyorum. Birbirini sevmek dedikleri bu olsa gerek….
                                Emre kardeşim, Müthiş işlere imza atıyor. TEBRİKLER.. Hele “Salaş” bir yer dedi 10 numara bir mekan çıktı. Etlerin lezzeti hala damağımda…. En kısa zamanda tekrar gidelim….
                                Son sözüm,
                                ATAMIZIN huzurunda, Mozolenin önünde, Emre ve Eşi ile yaptığım bir konuşma, hem beni hem de kendisini çok duygulandırdı eminim.
                                Kısacası, aramızdan ayrılmamıştı ki kendisine tekrar “HOŞGELDİN” diyelim.
                                “Gözlerinden Öpüyorum Çocuk” Seni Seviyoruz…

Yorum

İşleniyor...
                                X