Ynt: InsigniaTeam Ankara - Anıtkabir Ziyareti - Ataya saygı Organizasyonu
Bir ihtimal Anıtkabir'de size katılabiliriz eşim ve çocuklarımla.Pazar sabah Abant'tan yola çıkmayı planlıyorum.Eşim geçen sefer gelememişti,o da Atamızı ziyaret etmek istiyor
İnşaallah yetişiriz...
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Bir ihtimal Anıtkabir'de size katılabiliriz eşim ve çocuklarımla.Pazar sabah Abant'tan yola çıkmayı planlıyorum.Eşim geçen sefer gelememişti,o da Atamızı ziyaret etmek istiyor
İnşaallah yetişiriz...
Çok güzel bir haber Bülent bey, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Orjinal yazı sahibi: CRR
Peki Emre Abim, biz yaya olarak katılacaklar sanıyorum AKM Metro durağında ineceğiz, değil mi? Bizim için en uygunu o herhalde
Aynen o kardeşim eğer başka bir noktada ulaşım sıkıntısı yada bulamam diyenler varsa ben sabah biraz daha erken çıkabilirim,
ama Nuri gelecek heralde ?
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: CRR
Peki Emre Abim, biz yaya olarak katılacaklar sanıyorum AKM Metro durağında ineceğiz, değil mi? Bizim için en uygunu o herhalde
Aynen o kardeşim eğer başka bir noktada ulaşım sıkıntısı yada bulamam diyenler varsa ben sabah biraz daha erken çıkabilirim,
ama Nuri gelecek heralde ?
En son bir kaç gün önce konuştuğumda, ayarlamaya çalışıyordu.
Çok üzgünüm arkadaşlar gerçekten.çok çok özür diliyorum hepinizden okadar katılmak istıyorumki anlatamam ama malüm işlerimi ayarlayamadım çok üzgünüm... maad
ankaray ile aşti-kızılay, daha sonra metro ile kızılay-akköprü ne kadar sürüyor bilen var mı? ona göre otobüs bileti alıyım
yada yolunun üstü aşti olan varmı ihihi yoksa metroyla gelirim, kimseye yük olmak istemem
Yorum