işte Ankara'dan beklediğimiz atak geldi sırada Ankara+İstanbul bir araya getirip İzmir'e gidelim, oraya da gerekli aşılamayı yapalım
çok güzel olmuş, fotoları görünce keşke gelsemiydim diye düşünmedim değil ihihi
İsa abi İstanbul'a yakışıklıyı da getirebilirmisin ısırmam lazım Allah nazardan saklasın
Çağrı'cığım bu Ömer'i tutabilmek zor. Ömer'e hiç kimse bulaşmıyor, tavsiye etmiyorum ona göre..
işte Ankara'dan beklediğimiz atak geldi sırada Ankara+İstanbul bir araya getirip İzmir'e gidelim, oraya da gerekli aşılamayı yapalım
İsa abi İstanbul'a yakışıklıyı da getirebilirmisin ısırmam lazım Allah nazardan saklasın
Çağrı'cığım bu Ömer'i tutabilmek zor. Ömer'e hiç kimse bulaşmıyor, tavsiye etmiyorum ona göre..
Ama isa abi bende cağrıya katılıyorum ömer bi felaket Allah analı babalı büyütsün maşallah çook güzel bi çocuk
Ama isa abi bende cağrıya katılıyorum ömer bi felaket Allah analı babalı büyütsün maşallah çook güzel bi çocuk
Şimdi yanımda gözlüklerimi fırlattı. Laptop'ın şarj düğmesini kırdı. Telefonumu 3 kez kırdı. 3 kez gözlük camımı kırdı. Şimdi camları kırılmaz taktırdım, bu kezde çerçeveyi kırıyor.... Kaç yıldır tıp okuyorum. Şimdi birkez daha okuyacağım... Çaresi, önerisi olan var mı?
Emre, Çağrı güzel dilekleriniz için teşekkürler..
Arkadaşlar, tüm katılımcılara teşekkür ediyor, bu gibi buluşmaların devamını diliyorum.
Emre (DiaDavidoff), fotoğraflar ve organizasyon için,
Emre (Speedy) ve Berker, mini detailing uygulamanızla küçük çiziğimden kurtardığınız için,
Cemil Bey (Delikanlı), pozitif enerjiniz ve her daim hazır posterleriniz için,
İsa (Destiny) iyileşme azmin ve amatör detailing çalışmalarına beni de motive ettiğin için,
Nuri, güleryüzün ile ortama neşe kattığın için,
Ben de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum, Emre (DiaDavidoff)'nin dediğini gibi senin resimlerde çok güzel olmuş..
Tüm İnsigniateam Üyelerine Ankara’dan merhaba.
Dün çok zevkli ve eğlenceli bir gün geçirdik.
İlk olarak araçların yolu kapatması ve ardından insignia geçidi oldu. Yolu kapattık derken yanlış anlaşılmasın, alternatif yol vardı. Emre her zaman ki gibi hepsini düşünmüş ayrıntısıyla. Araçları sıraladık. Cemil abi devreye girdi ve yine çok güzel bir sürprizle afişleri çıkarttı. Siyah-beyaz-siyah-beyaz-siyah-beyaz kombinasyonu güzel oldu.
Süper fotoğraflar olacak demişti Emre, gerçekten süper fotolar olmuş. Ellerine sağlık Emre.
Takiben Panora’da yemeğin ardından at yarışını önerdi Emre.. Hepimizde küçük bir gülümseme oldu. Bowling aklımıza geldi birden . Emre hemen açıklama getirdi. Yarışa başladık diyeceğim ama başlamadan bittiğini anladım. Peki kim kazanmış? Son anda yanımıza küçük bir çoçuk ve babası katıldı oyuna. Babası ben atları hareket ettirmeye çalışırken oyunu bitirmiş . Yalnız Berker’in peluşu son anda kaptırdığını fark ettim. Benim performansı soracak olursanız; at yerinden oynamadı benim gibi .
Sonra çay ve kahvelerle sohbet ettik. Bu arada sık sık kulaklarınızı çınlattık haha…
Son olarak bu güzel organizasyon için başta Emre’ye teşekkürler. Nuri’nin bu güzel fikri ortaya atması çok iyi oldu. Yeni yeni fikirler ortaya atacağını düşünüyoruz.
Berker süper bilgiler verdi, teşekkürler Berker. Detailing’de son noktayı koyuyor. Benim listeye hemen çözüm getirdi. Cemil ve Hakan abi ne zaman arabaları yıkıyoruz. Ben malzemeleri aldım.
Emre bu Pazar’ı 22 MAYIS’ı !!!! hiç unutmazsın herhalde. 1907 ve Fenerbahçe diyince seni hatırlayacağım. Tebrik ederim şampiyonluk için..
Tekrardan bu güzel buluşma için tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürler.
Gerçekten, tüm günü, çok güzel özetlemişsin, Ben de ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
Ayrıca, bu hafta sonu, kısmet olursa İstanbul buluşmasına katılacağım, ondan sonraki hafta da gene buluşur bu sefer hep beraber detailing işlemini yaparız..
Şimdi yanımda gözlüklerimi fırlattı. Laptop'ın şarj düğmesini kırdı. Telefonumu 3 kez kırdı. 3 kez gözlük camımı kırdı. Şimdi camları kırılmaz taktırdım, bu kezde çerçeveyi kırıyor.... Kaç yıldır tıp okuyorum. Şimdi birkez daha okuyacağım... Çaresi, önerisi olan var mı?
Emre, Çağrı güzel dilekleriniz için teşekkürler..
İsa bey, Ömer gerçekten çookk çook sevimli bi çocuk, Allah analı babalı büyütsün maşallah...
Yorum