resımler cok guzel valla abı bu arada at yarısı oynamıssınız gozumden kacmadı ihihi
ankara ekıbı baya alıstı bulusmalara bız ıstanbul olarak bıraz daha beklersek bıze yaklasacaklar
Guzel ve keyifli bir bulusma olmus tebrikler emreyi telefonla aradim ulasamadim istanbul bulusmasi oncesi iyi bir birliktelik sergilediniz tebrikler clapclap clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Guzel ve keyifli bir bulusma olmus tebrikler emreyi telefonla aradim ulasamadim istanbul bulusmasi oncesi iyi bir birliktelik sergilediniz tebrikler clapclap clapclap
Abi buluşmanın sonuna doğru şarj bitti malesef nuriyi Hakan abiyi İsa abiyi feln arasaydın sesini duymak iyi olurdu
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. “Spontane Ankara” buluşmasına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ayrıca resimlerde gözüken ve nacizane 50x70 cm boyutlarında hazırlamış olduğum, ancak zaman darlığı nedeniyle 290x420 cm boyutlarında çıktı alabildiğim afiş örneğini de sunuyorum.
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. “Spontane Ankara” buluşmasına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ayrıca resimlerde gözüken ve nacizane 50x70 cm boyutlarında hazırlamış olduğum, ancak zaman darlığı nedeniyle 290x420 cm boyutlarında çıktı alabildiğim afiş örneğini de sunuyorum.
Her şey gönlünüzce olsun….
Abi bizde sana teşekkür ederiz güzel ve keyifli bir buluşmaydı bir daha ki buluşma daha iyi olacak inşallah hep böyle bir arada oluruz inşallah...
Yorum